Autor
|
Tema: Vremenska prognoza !! (Posjeta: 60866 puta)
|
|
Dobra Vila
|
Vremenska prognoza za Hrvatsku za 18.03.2012  U većini krajeva djelomice ili pretežno sunčano uz postupan porast naoblake prema kraju dana. Na sjevernom Jadranu i u Gorskom kotaru promjenljivo oblačno mjestimice uz mogućnost za malo kiše i to uglavnom na riječkom području. Puhat će umjeren i jak jugozapadnjak, na Jadranu jugo i jugozapadnjak. Najniža jutranja temperatura zraka od 6 do 11, na Jadranu između 9 i 14, a najviša dnevna uglavnom 17 do 22 C.st. Biometeorološka prognoza za Hrvatsku za 18.03.2012  Biometeorološke će prilike biti razmjerno nepovoljne. Kod meteoropata se mogu javiti poteškoće sa snom, a danju će se žaliti na slabiju koncentraciju, glavobolju i razdražljivost. Tegobe će biti jače izražene u zapadnim krajevima.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ja bi ugledala sunce kad bi ugledala nju, ja bi imala ljepotu da je pored mene tu, ja sam znala da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...
|
|
|
|
hrvatica
|
i danas je jezivo, znači sutra će biti još gore 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
pinki33
|
što južnije to tužnije, jugo opet čini svoje.. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Nek' se cuje, nek' se zna nek' vijori zastava neka nitko ne dira u moj mali dio svemira...
|
|
|
|
pinki33
|
Vremenska prognoza za Hrvatsku za 20.03.2012  U većem dijelu Hrvatske umjereno do pretežno oblačno, a potkraj dana očekuje se postupno razvedravanje. Samo će u istočnoj Slavoniji i Dalmaciji prevladavati sunčano. Malo kiše moguće je u noći i ujutro ponegdje na sjevernom Jadranu, u zapadnoj unutrašnjosti i u unutrašnjosti Dalmacije. Vjetar slab, na sjevernom i srednjem Jadranu mjestimice umjerena bura, a na južnom Jadranu u noći i ujutro jugo. Jutarnja temperatura uglavnom između 5 i 10, na Jadranu od 8 do 13, a najviša dnevna između 16 i 21, u Gorskom kotaru i Lici od 12 do 15°C. Biometeorološka prognoza za Hrvatsku za 20.03.2012  Tijekom dana će doći do poboljšanja biometeoroloških prilika pa će i tegobe od kojih su meteoropati i kronični bolesnici patili prethodnih dana biti slabijeg intenziteta.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Nek' se cuje, nek' se zna nek' vijori zastava neka nitko ne dira u moj mali dio svemira...
|
|
|
|
|
|
Dobra Vila
|
Sad znam zašto me glava boli cijeli dan,loše vrijeme ide 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ja bi ugledala sunce kad bi ugledala nju, ja bi imala ljepotu da je pored mene tu, ja sam znala da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...
|
|
|
|
pinki33
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
pinki33
|
Vremenska prognoza za Hrvatsku za 21.03.2012  Pretežito sunčano, na sjevernom Jadranu i u gorskim krajevima uz umjerenu naoblaku, ujutro i kratkotrajnu maglu. Vjetar većinom slab sjeverni i sjeveroistočni, na Jadranu bura i maestral. Najniža temperatura zraka od 3 do 8, na Jadranu između 8 i 13. Najviša temperatura zraka većinom od 16 do 21, u Dalmatinskoj zagori do 23°C. Biometeorološka prognoza za Hrvatsku za 21.03.2012  Biometeorološke prilike će biti povoljne pa meteoropati i kronični bolesnici neće imati poteškoća uzrokovanih vremenskim utjecajem.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hrvatica
|
 al vidiš, zanimljivo, ja izgleda osjećam nešto unaprijed, nije mi ni sada tako loše
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
pinki33
|
 al vidiš, zanimljivo, ja izgleda osjećam nešto unaprijed, nije mi ni sada tako loše bolje da si dobro, ja sam onako napola.. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
pinki33
|
Vremenska prognoza za Hrvatsku za 22.03.2012  Pretežno sunčano, na Jadranu povremeno uz niske oblake, ujutro moguće i maglu. Vjetar na kopnu slab, na Jadranu ujutro ponegdje umjerena bura, a danju slab do umjeren jugozapadnjak i sjeverozapadnjak. Jutarnja temperatura zraka od 2 do 7, na Jadranu između 9 i 14. Najviša dnevna od 18 do 23, u unutrašnjosti Dalmacije i do 25°C. Biometeorološka prognoza za Hrvatsku za 22.03.2012  Povoljne biometeorološke prilike djelovat će poticajno pa bi se većina ljudi trebala osjećati dobro, te biti dobroga raspoloženja i radne koncentracije.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hrvatica
|
bolje da si dobro, ja sam onako napola..  jesi sada cijeli?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
pinki33
|
jesi sada cijeli?
i nisan šefice, peru me živci hebeno...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
|