Autor
|
Tema: Napuci oko ljubavi i sexa 2. (Posjeta: 67946 puta)
|
|
seraphyme
Gost
|
Na temelju člana i pozicije 69 Zakona o seksualnoj politici i narodnom zdravlju (NN br. 13/01) Ministar za seksualne poslove i planiranje
PRAVILNIK O KATEGORIZACIJI JABAČA
I grupa - Sto posto nesposoban. Niti hoće niti može. Izgubljen slučaj. Kurac mu služi samo za pišanje. Sklon literaturi i znanstvenom radu. Podoban za savjetnika. Rehabilitacija nemoguća.
II grupa – Želi ali ne može (povjesničar). Piše o prošlim događajima u kojima je nekad sudjelovao. Piše memoare. Nema rehabilitacije.
III grupa – Lingvist, jezičar, 'Pariški đak' , degustator. Radi po ukusu. Kompenzira se erotskim romanima. Nema rehabilitacije.
IV grupa – Djelomice sposoban. Jebe samo uz tuđu pomoć. Obvezno dojebavanje uz stručne osobe. Pročitao dvije knjige u životu. Potrebna stručna terapija. Moguća djelomična rehabilitacija.
V grupa – Mjesečar, jebe jednom mjesečno i to kad primi plaću. Ostale dane jeben. Hrani se Sportskim Novostima. Rehabilitacija moguća uz specijalnu socijalni pomoć.
VI grupa – Ročnik. Jebe po Standardnom operativnom postupku te po naredbi nadređenog. Krajni domet u literaturi – Priručnik za minere. Rehabilitacija moguća po isteku vojnog roka – pogledati vojni pravilnik.
VII grupa – Vikendaš. Jebe samo u vrijeme tjednih odmora i samo u samoobrani. Čita samo ako mora. Za oporavak potrebna specijalna terapoja.
VIII grupa – Nadničar. Jebe svaki dan, a može i honorarno – ovisno o radnim uvjetima.
IX grupa – Super jebač. Idealan muškarac. Jebe u svim prilikama i pod različitim okolnostima. Menzes i slične izgovore ne prihvaća. Ima propuh u glavi i čelik u gaćama. U životu nije pročitao ni jednu knjigu. Glup k'o kurac.
X grupa – Seksualni manijak. Nepismen. Jebe sve: muško, žensko, staro, mlado, sve što gmiže, leti i pliva.
Pravo na tuđu pomoć prema odredbama ovog pravilnika imaju grupe od IV do VII, a jebački staž se računa beneficirano i to u dvostrukom trajanju. U žalbenom postupku provjera sposobnosti izvršit će se pod otežanim uvjetima jebanja.
ZAVRŠNE ODREDBE: Danom stupanja na snagu ovog pravilnika prestaju važiti bilo kakve olakšice za seksualne invalide koje su temeljem ranijih popusta imali. Pravilnik stupa na snagu osmog dana od objave
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
1990
dragovoljci

Spol: 
Dragovoljac DR ZNG 108
|
U je....te ne znam gdje i sebe smijestio Snimo sam svoju poziciju ali ne smijem reći 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
seraphyme
Gost
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
1990
dragovoljci

Spol: 
Dragovoljac DR ZNG 108
|
Vll grupa  a dobo ako tako kažeš 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
seraphyme
Gost
|
zanima me ima li sex manijaka 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
1990
dragovoljci

Spol: 
Dragovoljac DR ZNG 108
|
Pravo je pitanje imali nadničara 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
seraphyme
Gost
|
ma sviiiiiii 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
1990
dragovoljci

Spol: 
Dragovoljac DR ZNG 108
|
Sad kad se počmemo hvaliti ..gdje će nam biti kraj
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
seraphyme
Gost
|
od riječi malo vajde ima 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Kiki
Precednik

Spol: 
Croatio iz duše te ljubim...
|
od riječi malo vajde ima  vid ti nje, ''mala'' bi fizičke dokaze 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Uzmimo u ruke sudbinu i sreću, ni ja više tako ne mogu i neću .... e moj narode
|
|
|
|
seraphyme
Gost
|
uvijek. nikome ne vjerujem na riječ 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
1990
dragovoljci

Spol: 
Dragovoljac DR ZNG 108
|
Ako ćemo iskreno ,trenutno se najbolje hvalimo 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Kiki
Precednik

Spol: 
Croatio iz duše te ljubim...
|
Ako ćemo iskreno ,trenutno se najbolje hvalimo  Uf, ovo mi miriši na kategoriju II 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Uzmimo u ruke sudbinu i sreću, ni ja više tako ne mogu i neću .... e moj narode
|
|
|
1990
dragovoljci

Spol: 
Dragovoljac DR ZNG 108
|
Uf, ovo mi miriši na kategoriju II  Volim se šaliti na svoj račun, ali Kiki kud baš i ti da me strpa u tu kategoriju 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
seraphyme