EVO VAM PORTAL! NA!
  Forum hrvatskih branitelja - dragovoljaca Domovinskog rata
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
20. 05. 2013., 04:57

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
News
Stats
144445 Postova u 781 Tema od 1186 Članova
Najnoviji Član: jan
Traži:     Napredno pretraživanje
* Forum Forum Pomoć Prijava Registracija
Forum hrvatskih branitelja - dragovoljaca Domovinskog rata  |  Forum  |  LJUBAV I SEX  |  Tema: Napuci oko ljubavi i sexa 2. 0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu. « natrag naprijed »
 Str: 1 ... 47 48 [49] 50 51 ... 62 Dolje Ispis
Autor Tema: Napuci oko ljubavi i sexa 2.  (Posjeta: 67716 puta)
pinki33
Administrator

Slab je onaj koji je izgubio vjeru u sebe.

Email
Odg: Napuci oko ljubavi i sexa 2.
« Odgovor #720 na: 26. 04. 2012., 08:04 »

GODINE SU TU I ŠTO SAD?
Kako nakon 40-e seks učiniti strastvenijim

Unatoč tome što žene s godinama postaju sve bolje na mnogim područjima, godine nekima mogu predstavljati problem kad je seks u pitanju.

BOLNO ODBIJANJE
Tko bi u vezi trebao biti inicijator seksa?
TRIKOVI ZA STARIJE OD 18 Ovakvi savjeti ne čuju se svaki dan

DOSADA JE UBITAČNA
Slijedite ove upute i ona neće pobjeći u tuđi krevet
I zato donosimo neke zablude o seksu nakon četrdesete i savjete kako da seks u tim godinama bude zabavniji, strastveniji i manje stresan.

Zabluda prva: Nema toliko tamne sobe u kojoj bi se skinula

Bez obzira na to koliko ste atraktivne bile u dvadesetima i tridesetima, godine su učinile svoje... Mnoge žene ne prestaju razmišljati o tome što će njihov partner reći na celulit i ostale nedostatke. Boje se da će ih njihov izgled odbiti.

No, oni koji su se uvjerili u to tvrde da kad se žena skine ispred muškarca, jedino što on vidi je – gola žena i jedino o čemu tada razmišlja je – seks. Kad muškarac vidi golu ženu, on se jednostavno uzbudi, piše na stranici galtime.com.

Savjet: Ako ste zadovoljne svojim izgledom, i on će biti.

Zabluda druga: Svjetlo, kamera, akcija...

Bobbi Palmer, savjetnica za veze i seks, u svojoj se karijeri susrela s mnogim ženama koje su nakon četrdesete imale problem sa seksualnom anksioznošću. Prvo što im je savjetovala je – lubrikant!

'Mnogim ženama je neugodno kad moraju posegnuti za lubrikantom, a akcija samo što nije počela. Ali istina je da je muškarcima lubrikant zabavan', tvrdi ona. I da, možda mnoge žene u četrdesetima više ne mogu prakticirati neke poze koje su mogle kad su bile mlađe, ali što onda?! S toliko godina žene imaju više iskustva i više toga na seksualnom repertoaru nego kad su bile u dvadesetima.

'I vjerujte mi, muškarci su zabrinutiji od žena kad je izvedba u krevetu u pitanju. Muškarci se fokusiraju na krajnji rezultat, a žene na iskustvo. A tko od zrele žene ima više suosjećanja za muškarca koji ima problema s izvedbom', dodaje Bobbi Palmer.

Savjet: Strpljenje i suosjećanje mogu biti najbolji afrodizijak. Ako ove kvalitete možete uvesti u svoj seksualni život, i partneru i vama će seks biti sve bolji. Čak i onda ako se usput dogodi i nekoliko propusta. Koristite dovoljno lubrikanta i imajte pozitivan stav.

Zabluda treća: On će čekati i čekati...

Budimo realni, ako nakon četrdesete želite muškarca u svom životu, bolje vam je da budete spremne na seks. Stariji muškarci su spremni čekati ako vam treba vremena, ali pod jednim uvjetom – žele biti sigurni da niste 'hladna riba'.

Možete mu dati do znanja da ste strastvena osoba i da volite seks čak i onda ako istog trena ne skočite s njim u krevet. Muškarci jednostavno moraju znati da će biti seksa jer oni žele seks sa ženom koja im je privlačna. Ne smeta im čekanje, ali im nemojte davati lažnu nadu.

Savjet: Dajte mu do znanja da jedva čekate seks s njim čim vas osvoji.

'Vaš celulit, bore i obješena koža na rukama muškarcima iznad četrdesete ne znače ništa. Važnije je vaše samopouzdanje, a nakon četrdesete znate puno više nego u dvadesetima. Poznajete svoje tijelo i znate što vam odgovara. Znate što vas uzbuđuje i znate izraziti svoju strast. A što se tiče učenja novih stvari, to je još uzbudljivije', tvrdi savjetnica Palmer.

Više o temi: Seks trikovi

Hot.hr
Evidentirano

Nek' se cuje, nek' se zna
nek' vijori zastava
neka nitko ne dira
u moj mali dio svemira...
hrvatica
Administrator

« Odgovor #721 na: 26. 04. 2012., 13:56 »

jel nam ovo za utjehu?  rolll rolll rolll rolll
Evidentirano
pinki33
Administrator

Email
« Odgovor #722 na: 28. 04. 2012., 10:05 »

jel nam ovo za utjehu?  rolll rolll rolll rolll
ahaaaa  d070
Evidentirano

nek' vijori zastava
neka nitko ne dira
pinki33
Administrator

Email
« Odgovor #723 na: 28. 04. 2012., 10:07 »

Poze u kojima veličina nije bitna

Za vođenje ljubavi ne trebaju vam upute, ali poneka smjernica uvijek dobro dođe, posebno ako se radi o muškarcima koji su primjerice iznad ili ispod prosječno obdareni. Želite li doživjeti savršeni seksualni odnos s partnerom isprobajte jednu od ovih poza za 'velike i male' ljubavnike.

Najbolja poza za obdarene
Iako veličina u većini slučajeva ne igra ulogu vrlo je važno da se oba partnera osjećaju ugodno i na kraju dožive vrhunac. Jedna od najboljih poza za vrlo obdarene muškarce je kada muškarac leži na boku, a žena okomito od njega, s raširenim nogama te nogama obuhvaća muškarčev torzo. Ova poza, iako neobična, omogućava ženi da kontrolira svog muškarca.

Najbolja poza za ispodprosječne
S obzirom da je dokazano da i mali penis može u potpunosti zadovoljiti ženu ono što igra veliku ulogu je tehnika odnosno pokreti i položaj. Najbolja poza je ona u kojoj muškarac dominira odnosno u kojoj se nalazi iznad žene. Klasičan doggie style s kružnim pokretima ili misionarski položaj u kojem žena drži noge na partnerovim ramenima poze su koje će zadovoljiti svaku ženu.

Najbolja poza za one koji 'žure'
Kako bi doživjela orgazam ženi je potrebno vremena, a ponekad se dogodi da partner to vrijeme nikako ne može dočekati. Poza u kojoj muškarac sjedi na rubu kreveta s nogama na podu, a žena mu sjedi u krilu s nogama oko struka i rukama oko vrata savršen je odabir za oba partnera. U ovakvoj pozi trenje je vrlo slabo pa je prijevremena ejakulacija gotovo sigurno odgođena.
Evidentirano

nek' vijori zastava
neka nitko ne dira
hrvatica
Administrator

« Odgovor #724 na: 29. 04. 2012., 17:50 »

ahaaaa  d070

d070
Evidentirano
Johnny
Administrator
Spol: Muški

Čast svakom, povjerenje samo Bogu

« Odgovor #725 na: 29. 04. 2012., 19:40 »

nedjelja, 29.travnja 2012

Zubarica bivšem dečku izvadila sva 32 zuba jer ju je ostavio!

Jedna se stomatologinja suočava s kaznom zatvora nakon što je svom bivšem dečku izvadila sve zube, priopćile su vlasti u Londonu. Nesretnika je potom ostavila nova cura.

Marek Olszewski (45) napravio je veliku grešku kada je dogovorio pregled kod zubarice koja je ujedno i njegova bivša djevojka, 34-godišnja Anna Mackowiak koju je ostavio, piše Huffington Post. Ona ga je uspavala i izvadila mu sve zube, a glavu mu je zamotala zavojima, kako ništa ne bi primijetio dok ne ode iz njezine ordinacije, piše Dnevnik.hr.

- Pokušala sam biti profesionalna i odvojiti se od osjećaja - rekla je Anna te dodala da si nije mogla pomoći kada ga je vidjela da leži pred njom.

Olszewski je ispričao kako je primijetio da nešto nije u redu kada se probudio i nije mogao osjetiti da u ustima ima zube. Ali, stomatologinja ga je uvjeravala da će sve biti u redu kada popuste lijekovi.

- Nisam imao razloga sumnjati u nju, mislio sam da je profesionalka', rekao je sada bezubi muškarac. Ali, očito se prevario. 'Kada sam stigao kući i pogledao u ogledalo, nisam mogao vjerovati. Ta je ku... ispraznila moja usta - rekao je Olszewski.

Još gore, zbog toga ga je ostavila nova cura. Mackowiak je sada pod istragom za neodgovorno liječenje te narušavanje povjerenja pacijenta. U zatvoru bi mogla provesti tri godine. Olszewski sada štedi novac za umjetno zubalo.

D.N.

smm zubalo
Evidentirano

Nespretno rukovanje oružjem, uzrokuje spretnu smrt
Dobra Vila
Urednik

Samo čisto srce zna što je ljubav....

« Odgovor #726 na: 30. 04. 2012., 08:14 »

E to je ljubav Johnny  zubalo
Evidentirano

Ja bi ugledala sunce kad bi ugledala nju,
ja bi imala ljepotu da je pored mene tu,
ja sam znala da ću svoju ljubav pokloniti njoj,
mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...
Johnny
Administrator

« Odgovor #727 na: 30. 04. 2012., 19:16 »

E to je ljubav Johnny  zubalo

Da, i to ona koja jako, jako boliiii
Evidentirano

ivancica
dragovoljci
*
Spol: Ženski

Email
« Odgovor #728 na: 30. 04. 2012., 19:39 »

nosonja nosonja rolll pa se zajebavajte sa povrijeđenom ženom.....kad voljem voljem,kad ne voljem koljem
Evidentirano
Johnny
Administrator

« Odgovor #729 na: 30. 04. 2012., 22:12 »

nosonja nosonja rolll pa se zajebavajte sa povrijeđenom ženom.....kad voljem voljem,kad ne voljem koljem

Sjeti se samo onog mojeg scenaria za film Mesarica. rolll
Evidentirano

Dobra Vila
Urednik

Samo čisto srce zna što je ljubav....

« Odgovor #730 na: 02. 05. 2012., 13:04 »

Napalite ga u samo 60 sekundi

Žene nisu niti svjesne koliku seksualnu moć posjeduju

Gola i mokra
Golo i mokro žensko tijelo prizor je kojem ne može odoljeti niti jedan muškarac. Recite mu da legne na krevet i ostavite ga da vas čeka, a vi dotle skočite po tuš te na mokru kožu namažite malo ulja za tijelo. Kada već postane nestrpljiv pojavite se na vratima sobe te dopustite da rukama istraži vaše tijelo.

Glasna
Zvukovi u seksu poput stenjanja i glasnih uzdaha vrlo su erotični. Ne ustručavajte se tijekom odnosa ispustiti glas jer na taj način partneru dajete do znanja da i vi uživate. Ako vam je neugodno ne morate biti glasni već navlaženim usnama približite se njegovom uhu i toplim izdasima i stenjanjem probudite sva njegova osjetila.

Erotična
Žena koja pozna svoje tijelo i zna čime se zavodi san je svakog g muškarca. Iznenadite ga halterima ili samostojećim čarapama, ali bez gaćica ili započnite seksi igrice milovanjem svog tijela.

Pohotna
Postoji li išta erotičnije od žene koja preuzima inicijativu. Iako su najčešće muškarci ti koji pitaju za seks preduhitrite ga i biti će vam zahvalan. Probudite se prije njega i krenite u akciju, počnite ga ljubiti oko uha i po vratu ili mu raskopčajte hlače dok gleda televiziju. To će biti dovoljno da mu pomutite misli.

Vrckasta
Iako smo većinu vremena umorni i pod stresom, ali ponekad je potrebno osloboditi duh i izvući na površinu svoju vrckastu otkačenu stranu. Zaplešite pred partnerom striptiz ili odigrajte ulogu zavodljive doktorice ili sobarice i začinite seksualni odnos. Ivi i partner biti ćete zadovoljni.
Evidentirano

Ja bi ugledala sunce kad bi ugledala nju,
ja bi imala ljepotu da je pored mene tu,
ja sam znala da ću svoju ljubav pokloniti njoj,
mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...
Johnny
Administrator

« Odgovor #731 na: 03. 05. 2012., 22:59 »

četvrtak, 03.svibnja 2012

Što kažete na seks na brzaka?

Da je dobar seksualni život vrlo bitan za kvalitetnu i uspješnu vezu, složili bi se mnogi parovi, no da bi seks ostao tako dobar kao i na početku, ponekad je potrebno i isprobati nešto novo, poput uvijek uzbudljivog seksa na brzaka.

Uza sve obiteljske, poslovne i kućanske obaveze, ponekad nemamo dovoljno vremena da se vrućim igricama u krevetu posvetimo onoliko koliko bismo željeli. Predigra je odlična i vrlo dobar temelj za nezaboravan seks, no ponekad nakon dugog radnog dana na poslu nemamo volje ni vremena za predigru i dug seks, a upravo je tada pravo vrijeme za seks na brzaka, piše ezinearticles.com.

Seks na brzaka i uzbuđenje koje dolazi s njim odličan je način da malo uzdrmate vezu, pobjegnete od rutine i probudite strast. No vrijeme za seks na brzaka ponekad je potrebno dobro isplanirati i predvidjeti kako bi ostao u nezaboravnu sjećanju.

Jutra su i više nego dobra prilika za seks na brzaka. Osim toga jednu brzinsku igricu pod plahtama ujutro je jednostavno organizirati, jer se ujutro prije posla ionako svi žurimo pa će nedostatak vremena učiniti svoje. Muškarci su inače itekako spremni ujutro pa sve što je potrebno je probuditi partnericu, a seks na brzaka će osigurati osmijeh na licu tijekom cijeloga dana, a tko zna, možda i probudi želju za reprizom navečer, prenosi tportal.

dalmacijanews.com
Evidentirano

Ništa nije uzalud
zajedno smo jači
Dragovoljac Časnik

zajedno smo jači

« Odgovor #732 na: 04. 05. 2012., 18:18 »

četvrtak, 03.svibnja 2012

Što kažete na seks na brzaka?

Da je dobar seksualni život vrlo bitan za kvalitetnu i uspješnu vezu, složili bi se mnogi parovi, no da bi seks ostao tako dobar kao i na početku, ponekad je potrebno i isprobati nešto novo, poput uvijek uzbudljivog seksa na brzaka.

Uza sve obiteljske, poslovne i kućanske obaveze, ponekad nemamo dovoljno vremena da se vrućim igricama u krevetu posvetimo onoliko koliko bismo željeli. Predigra je odlična i vrlo dobar temelj za nezaboravan seks, no ponekad nakon dugog radnog dana na poslu nemamo volje ni vremena za predigru i dug seks, a upravo je tada pravo vrijeme za seks na brzaka, piše ezinearticles.com.

Seks na brzaka i uzbuđenje koje dolazi s njim odličan je način da malo uzdrmate vezu, pobjegnete od rutine i probudite strast. No vrijeme za seks na brzaka ponekad je potrebno dobro isplanirati i predvidjeti kako bi ostao u nezaboravnu sjećanju.

Jutra su i više nego dobra prilika za seks na brzaka. Osim toga jednu brzinsku igricu pod plahtama ujutro je jednostavno organizirati, jer se ujutro prije posla ionako svi žurimo pa će nedostatak vremena učiniti svoje. Muškarci su inače itekako spremni ujutro pa sve što je potrebno je probuditi partnericu, a seks na brzaka će osigurati osmijeh na licu tijekom cijeloga dana, a tko zna, možda i probudi želju za reprizom navečer, prenosi tportal.

dalmacijanews.com

da me budi ujutro josipovic1  ima boljih ideja od mrzovoljne žene ujutro kad joj prekineš san  nosonja
Evidentirano

zajedno smo jači....;)
Jasna
Administrator

Email
« Odgovor #733 na: 04. 05. 2012., 20:45 »

da me budi ujutro josipovic1  ima boljih ideja od mrzovoljne žene ujutro kad joj prekineš san  nosonja

način na koji bi se to buđenje izvelo možda bi otjeralo mrzovolju
 cmok
Evidentirano

Malo nas je al' nas ima
nije važno srušit ćemo snove svima
Ništa nije uzalud
zajedno smo jači
Dragovoljac Časnik

zajedno smo jači

« Odgovor #734 na: 05. 05. 2012., 19:11 »

način na koji bi se to buđenje izvelo možda bi otjeralo mrzovolju
 cmok
prem prem angel5 angel5
Evidentirano

zajedno smo jači....;)
 Str: 1 ... 47 48 [49] 50 51 ... 62 Gore Ispis 
Forum hrvatskih branitelja - dragovoljaca Domovinskog rata  |  Forum  |  LJUBAV I SEX  |  Tema: Napuci oko ljubavi i sexa 2. « natrag naprijed »
Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
Mercury design by Bloc
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!