EVO VAM PORTAL! NA!
  Forum hrvatskih branitelja - dragovoljaca Domovinskog rata
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
20. 06. 2013., 02:37

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
News
Stats
145302 Postova u 781 Tema od 1199 Članova
Najnoviji Član: Dianna Patterson
Traži:     Napredno pretraživanje
* Forum Forum Pomoć Prijava Registracija
Forum hrvatskih branitelja - dragovoljaca Domovinskog rata  |  Forum  |  LJUBAV I SEX  |  Tema: Napuci oko ljubavi i sexa 2. 0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu. « natrag naprijed »
 Str: 1 ... 53 54 [55] 56 57 ... 62 Dolje Ispis
Autor Tema: Napuci oko ljubavi i sexa 2.  (Posjeta: 73303 puta)
hrvatica
Administrator

Odg: Napuci oko ljubavi i sexa 2.
« Odgovor #810 na: 15. 08. 2012., 14:33 »

što ti plačeš, računamo da nam ti popravljaš prosjek  zubalo
Evidentirano
ČAPLJA
Administrator
Spol: Muški

« Odgovor #811 na: 17. 08. 2012., 12:22 »

sex.... sex?? ahaa,jesu to oni smiješni pokreti tamo-vamo?  angel5  rolll
Evidentirano

ej,umorna zemljo,izmučena,ima li još tko umrijeti zate..
Jasna
Administrator

Email
« Odgovor #812 na: 17. 08. 2012., 16:43 »

sex.... sex?? ahaa,jesu to oni smiješni pokreti tamo-vamo?  angel5  rolll

koliko mene sjećanje služi mislim da jesu
 ja2
Evidentirano

Malo nas je al' nas ima
nije važno srušit ćemo snove svima
hrvatica
Administrator

« Odgovor #813 na: 19. 08. 2012., 20:20 »

zvuči poznato, al ne mogu se sjetit.....  nosonja
Evidentirano
Jasna
Administrator

Email
« Odgovor #814 na: 19. 08. 2012., 21:29 »

zvuči poznato, al ne mogu se sjetit.....  nosonja

rolll rolll rolll rolll
Evidentirano

Malo nas je al' nas ima
pinki33
Administrator

Slab je onaj koji je izgubio vjeru u sebe.

Email
« Odgovor #815 na: 22. 08. 2012., 13:51 »

Ljetni sex u moru...

Sredinom mjeseca kolovoza ove godine, u turistickom megasredistu SPLITSKO-DALMATINSKE zupanije, mjestu Slatine na otoku Ciovu, ostvario se san bar jednog muskarca. Zvuk zrikavaca, ili cvrcaka, otvoreno more, zgodna zenska i.. SEX u moru. Lokalni kronicari (ili mozda voajeri) snimili su nesto slicno... POGLEDAJTE video.

<a href="http://www.youtube.com/v/DNNPUbmuKR4?version=3&amp;" target="_blank">http://www.youtube.com/v/DNNPUbmuKR4?version=3&amp;</a>
Evidentirano

Nek' se cuje, nek' se zna
nek' vijori zastava
neka nitko ne dira
u moj mali dio svemira...
Jasna
Administrator

Email
« Odgovor #816 na: 31. 08. 2012., 19:37 »

Ljetni sex u moru...

Sredinom mjeseca kolovoza ove godine, u turistickom megasredistu SPLITSKO-DALMATINSKE zupanije, mjestu Slatine na otoku Ciovu, ostvario se san bar jednog muskarca. Zvuk zrikavaca, ili cvrcaka, otvoreno more, zgodna zenska i.. SEX u moru. Lokalni kronicari (ili mozda voajeri) snimili su nesto slicno... POGLEDAJTE video.

<a href="http://www.youtube.com/v/DNNPUbmuKR4?version=3&amp;" target="_blank">http://www.youtube.com/v/DNNPUbmuKR4?version=3&amp;</a>

nešto to kratko traje
 nosonja
Evidentirano

Malo nas je al' nas ima
pinki33
Administrator

Email
« Odgovor #817 na: 02. 09. 2012., 11:56 »

nešto to kratko traje
 nosonja
kratko ali slatko smm
Evidentirano

nek' vijori zastava
neka nitko ne dira
hrvatica
Administrator

« Odgovor #818 na: 06. 09. 2012., 16:14 »

opet smo bez seksa?  ljutt
Evidentirano
pinki33
Administrator

Email
« Odgovor #819 na: 15. 09. 2012., 15:56 »

NISTE JEDINI
Najuobičajeniji problemi prilikom oralnog seksa

Iako oralni seks mnogim muškarcima i ženama pruža neopisivo zadovoljstvo, neki se prilikom tog čina susreću s problemima i ne znaju kako da se nose s tim.

TREBA VAM PODSJETNIK?
Na što zaboravite kad se primite posla 'tamo dolje'
O oralnom seksu svatko ima svoje mišljenje. Neki ga obožavaju, nekima baš i nije ugodno prepuštati se tome. Evo najuobičajenijih problema s kojima se neki susreću:

1. Poza 69 je neudobna

Niste jedini ako vam čuvena poza 69 ne pruža zadovoljstvo. Stručnjaci tvrde da ovo uopće nije idealna poza za oralni seks. Kao prvo - mnogima je neudobna zbog položaja tijela, a kao drugo - teško je fokusirati se na pružanje oralnog zadovoljstva i primanja istog. Ova poza može dobro doći za zagrijavanje, ali nikako ne bi trebala biti glavna poza za veliko finale.

2. Ona nije raspoložena

Nekim je ženama teško opustiti se prilikom oralnog seksa, pogotovo ako s partnerom to radi prvi put. Možda bi pomoglo da se priguše svijetla kako bi se ona lakše opustila ili da se jednostavno oralni seks odgodi dok se oboje partnera više ne opusti u krevetu jedno s drugim.

3. Potrebno je više vremena za orgazam

Ako znate da ćete se 'tamo dolje' zadržati nešto duže, lubrikant dobro dođe u takvim situacijama. Isprobajte lubrikante s raznim okusima i raspravite o tome je li vam se svidjelo.

4. Ona ne može svršiti prilikom oralnog seksa

I opet... Nekim je ženama jednostavno potrebno više vremena da se opuste iako uživaju prilikom oralnog seksa i ovo je problem koji se može pokušati riješiti komunikacijom. Mnoge muškarce frustrira kada partnerica ne može svršiti dok je on oralno zadovoljava, ali dajte si vremena i pričajte o tome kako bi olakšali jedno drugome. Možda joj odgovara brže, možda sporije, možda nježnije, možda nikada nije imala orgazam... Pitajte je, razgovor čini čuda!

Hot.hr
Evidentirano

nek' vijori zastava
neka nitko ne dira
pinki33
Administrator

Email
« Odgovor #820 na: 28. 09. 2012., 16:05 »

NIJE SVE U GRUDIMA
Stvari koje su mu seksi, a nemaju veze s izgledom

Daleko od toga da muškarci ne vole vidjeti ženske grudi ili stražnjicu. Seksi su im i oči, leđa, ruke, ramena, a naprosto su ludi za malenom rupicom između ključne kosti... No, nije sve u izgledu. Pogledajte koje su stvari muškarcima seksi kod žena.

PREPOZNAJTE GA!
Karakteristike koje ima svaki vjeran muškarac
NE BUDITE OČAJNE! Znakovi da muškarci imaju preveliku moć nad vama

TAKO SU JEDNOSTAVNI
Tri stvari koje svaki muškarac očekuje u vezi
OPUSTITE SE I UŽIVAJTE! Žene ovo na sebi mrze, a muškarcima je baš seksi
Smisao za humor

Smijeh je životni lubrikant – uz njega sve radi bolje i ide glatko – pa stoga ne čudi da je jedna od najseksi stvari upravo smisao za humor.

Neovisnost

Vitezovi još uvijek postoje. Svaki normalan muškarac sretan je jer može štititi i brinuti se o ženi koju voli. Ali žena koja je stalno ovisna o njemu može biti odbojna. Zdrava doza neovisnosti jedna je od najseksi stvari.

Briga i njegovanje

Muškarac ne mora napraviti audiciju za majku svoje nerođene djece kako bi vidio kakvi su vam majčinski nagoni. Bez obzira pokazujete li te kvalitete dok mazite kućnog ljubimca, dok se obraćate susjedovom djetetu ili njemu kad je bolestan, možete se kladiti da vašu brigu prepoznaje kao privlačnu, a ne podsjetnik na majku.

Inteligencija

Kada je riječ o seksipilnosti, vaš mozak je vaš najbolji prijatelj. Pamet je seksi. I to je to.

Poštovanje prema njegovom radu

Bez obzira kojim se poslom bavi, kad pokažete iskreno poštovanje prema njemu i vještinama koje posjeduje, u tom će trenutku misliti da ste najseksipilnije biće na svijetu.

Sposobnost slušanja

Želite da vam se više povjerava? Slušajte ga. Poput vas, i vaš partner želi da ga čujete. Ponudite mu to i bit ćete mu neodoljivi.

Spremnost na fer svađu

Prepirke su dio veze, poput tjelesne intimnosti. No, razliku između toga hoće li vas vidjeti kao svadljivu ili seksi je u tome hoćete li izvesti svađu bez omalovažavanja ili izvlačenja grešaka iz prošlosti.

Ljubaznost

Seksi nije samo vatrena strast. Ljubazna žena je seksi žena.

Flertovanje

Ako je zavodljivost ples, koketiranje je glazba. Svi koketni komentari i pokreti pokazat će mu da vam je privlačan.

Velikodušnost

Egocentrični ljudi nisu nikome privlačni. Vaš velikodušni duh, spremnost da dajete bez da tražite, jedna je od najseksi stvari koje muškarac vidi u vama.

Iniciranje seksa

Muškarci vole seks i ne srame se pokazati da ga žele, ali nema ništa seksipilnije od razigrane i pustolovne žene u spavaćoj sobi, koja jasno muškarcu pokazuje da ga želi.

Vaša podrška

Muškarci se žele doimati čvrstima i kao da sve drže pod kontrolom, ali i oni su puni nesigurnosti. Kad vaš čovjek posrne, podrška koju mu pružite u tim trenucima u njegovim će vas očima učiniti još poželjnijima.

Dajete mu prostora

Zajedništvo je super, ali je samoća druga strana privlačnosti. Dajte mu vremena da solira s prijateljima, to će vas odvojeno vrijeme još više zbližiti.

Vaše prihvaćanje

Muškarci znaju da nisu savršeni. Pokažite mu da ga prihvaćate takvog kakav je i da ga ne želite mijenjati, unatoč manama. U tom trenutku bit ćete mu najprivlačniji na svijetu.

Odanost

Vaša privlačnost dolazi iz dubljeg mjesta od izgleda i osobnosti – ravno iz srca, gdje vas odanost samo njemu razlikuje od ostalih.

Odvajate vrijeme za vas dvoje

Bez obzira radi li se o tome da ste već godinama u braku ili ste tek u vezi, jedna od najseksi stvari koju možete učiniti je odvojiti vrijeme za svog partnera i usredotočiti se na svoj odnos. Rezervirajte mjesto u restoranu ili pobjegnite nekamo na vikend. Ponekad mora znati da vam je važniji od šefa, majke, pa čak i djece – barem nakratko.

Magazin.hr
Evidentirano

nek' vijori zastava
neka nitko ne dira
pinki33
Administrator

Email
« Odgovor #821 na: 28. 09. 2012., 16:07 »

RAZOTKRIVANJE
9 stvari koje svaka žena treba znati o svom mužu

Čitanje ovih stvari trebalo bi vam pomoći da bolje shvatite postupke svoga supruga. No, ne očekujte odgovor na pitanje zašto toliko dugo sjedi na WC-u. Nekim stvarima je bolje da ostanu misterij.

SVE SU NAS KRIVO UČILI
Četiri stvari koje biste u braku trebali raditi
IZNENADITE GA! Sitne geste koje bi vaš dragi htio da radite

UBIJAJU SEKSUALNI ŽIVOT
Za dobrobit braka, morate se riješiti ovih navika
NIJE TO SAMO TAKO Sedam zabluda o braku, ljubavi i sreći
Muževi imaju potrebu biti potrebni

Muževi imaju potrebu impresionirati suprugu s vremena na vrijeme, zato ne žurite s nekim poslovima koje on može napraviti i pitajte ga za pomoć, savjetuje Lois Barth, njujorška savjetnica za veze.

Muškarci ljubav pokazuju djelima, ne riječima

Muškarci nisu direktni u izražavanju ljubavi prema ženi, a ne znaju ni čitati misli. Recite im otvoreno i jasno što priželjkujete, a kada to sljedeći put napravi (primjerice donese vam cvijeće), dajte mu do znanja da ste oduševljeni. Naravno, žene cijene romantične geste, ali činjenica da je tu kada vam stvarno treba nekad govori puno više od sladunjavih izjava ljubavi.

Stalo im je do mode - barem malo

Iako tome ne pridaju toliko važnosti, cijene ako im udijelite koji savjet po tom pitanju. No, nemojte pokušavati promijeniti cijelu njegovu garderobu, jer će tako misliti da vam se ne sviđa kako izgleda, i može se uvrijediti. Kao i u svemu, i u tome morate biti taktične.

Muževi najbolje funkcioniraju s jasnim, kratkim porukama

Iako se ponekad čini da ne slušaju, problem je što zapravo ne shvate što očekujete od njih. Držite se jasnih i kratkih zahtijeva ili izražavanja osjećaja, umjesto da idete u širinu.

Muževi mogu naučiti kako ispuniti vaše želje

Nitko, pa ni vi, nije savršen. Ali svatko može naučiti kako ispuniti tuđa očekivanja. Razmislite za čime najviše žudite, primjerice da vam češće poklanja pažnju. No, s tim pričekajte pravi trenutak. Kada vas na ulici primi za ruku, recite koliko kod njega volite kad vam tako poklanja pažnju. Na taj ćete ga način potaknuti da to radi češće, ali mu i dati do znanja da već ima tu sposobnost.

I muževi imaju svoje nesigurnosti

Možda ga muči 'pivski' trbuh, ćelavost ili nešto treće, a i muškarci su poput žena danas sve izloženiji pritiscima da moraju izgledati dobro. Zato mu dajte do znanja da vam je i dalje poželjan koliko i prije.

Muževi mogu raditi više kućnih poslova nego što mislite

Studije su pokazale da žene podcjenjuju vrijeme koje muškarci provedu radeći kućanske poslove, a precjenjuju svoje. Kako god da bilo, da biste došlo do toga da poslove dijelite popola, posjednite svoga dragog i dogovorite plan. Odlučite koju su vaši, a koji njegovi zadaci. Nemojte samo očekivati, jer time nećete ništa postići.

Muškarci vole nadmetanja

A tu svoju potrebu ispunjavaju navijanjem i gledanjem utakmica. Ako gledate na to iz te perspektive, shvatit ćete da ga to opušta i čini boljim u nekim drugim važnim područjima .- poput vaše veze.

Muževi čuju selektivno

Kada je u pitanju konverzacija, muškarci i žene imaju različite interese. Nemojte se uvrijediti ako nije zapamtio najnoviji sočni detalj o vašoj kolegici s posla. Sačuvajte takve informacije za nekoga tko će ih cijeniti.

Magazin.hr
Evidentirano

nek' vijori zastava
neka nitko ne dira
Dobra Vila
Urednik

Samo čisto srce zna što je ljubav....

« Odgovor #822 na: 30. 09. 2012., 16:29 »

Dosta mi je sexa  horr Od danas sam na čokoladama  smm smm smm smm
Evidentirano

Ja bi ugledala sunce kad bi ugledala nju,
ja bi imala ljepotu da je pored mene tu,
ja sam znala da ću svoju ljubav pokloniti njoj,
mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...
pinki33
Administrator

Email
« Odgovor #823 na: 01. 10. 2012., 16:48 »

Dosta mi je sexa  horr Od danas sam na čokoladama  smm smm smm smm
laže selo lažu ljudi  smm smm
Evidentirano

nek' vijori zastava
neka nitko ne dira
pinki33
Administrator

Email
« Odgovor #824 na: 01. 10. 2012., 16:51 »

ONE SU REKLE SVOJE
INFOGRAFIKA: Što Hrvatice misle o partnerovim centimetrima

Razna istraživanja su pokazala da su mnogi muškarci nezadovoljni svojim spolnim organom, pa nas je zanimalo što žene misle o tome.

ŽENE OCIJENILE
Hrvati, evo kakvi ste u krevetu (od 1 do 5)
U našoj anketi, u kojoj je do ovoga vikenda sudjelovalo 1.813 čitateljica, trebalo je odgovoriti na pitanje 'Jeste li zadovoljni partnerovim spolnim organom?'

S obzirom da su razna istraživanja pokazala da mnogi muškarci nisu, zanimalo nas je što žene misle o tome što su dobile u paketu s partnerom.

Njih 48 posto kaže su apsolutno zadovoljne i da nemaju prigovor. 'Ne, mogao bi biti i veći', kaže 16 posto.

Koliko je debljina važna, potvrđuje i ovaj podatak – 11 posto tvrdi da bi mogao biti i deblji.

Devet posto žena nije zadovoljno partnerovim spolnim organom jer je – prevelik!

A 16 posto njih kaže da su valjda zadovoljne jer im je to prvi partner, pa ga nemaju s čim usporediti.

Hot.hr
Evidentirano

nek' vijori zastava
neka nitko ne dira
 Str: 1 ... 53 54 [55] 56 57 ... 62 Gore Ispis 
Forum hrvatskih branitelja - dragovoljaca Domovinskog rata  |  Forum  |  LJUBAV I SEX  |  Tema: Napuci oko ljubavi i sexa 2. « natrag naprijed »
Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
Mercury design by Bloc
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!