Autor
|
Tema: ZAKONI REPUBLIKE PRĆIJE (Posjeta: 45718 puta)
|
|
hrvatica
|
niste dovršili posao s jovankom 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Mladen
dragovoljci

Spol: 
|
Slučaj preuzeo pendrek kefendija... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Jasna
|
niste dovršili posao s jovankom  kakav slučaj? nema me pol dana a već imate slučaj 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Malo nas je al' nas ima nije važno srušit ćemo snove svima
|
|
|
|
Ništa nije uzalud
|
Bravo druže od pendreka,samo to objasni ministrici od love....bolje je ulagat u mene i Pinkija nego u trgovačke centre....tko bolje reklamira prčiju od nas dvoje??
imate moju podršku. treba ulagati u rvatske proizvode i izvoziti ih što više jer ko zna možda ipak poprave malo blagajnu republike prčije
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
zajedno smo jači....;)
|
|
|
|
hrvatica
|
kakav slučaj? nema me pol dana a već imate slučaj  to je stari slučaj, koji naši drugovi nisu završili. trebali su se žrtvovati i zabavljati jovanku, a oni posao na pol zato i nema ništa u kasi 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
pinki33
|
to je stari slučaj, koji naši drugovi nisu završili. trebali su se žrtvovati i zabavljati jovanku, a oni posao na pol zato i nema ništa u kasi  slušaj ti ministrice od lovice, koliko ti trošiš po rvatskim prodajnim centrima mi bi tribali zabavljati sve stare partizanske profuknjače, i sve titove jovanke, no ni to ne bi bilo dostatno za tvoju oliti prčijsku kasu.. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Nek' se cuje, nek' se zna nek' vijori zastava neka nitko ne dira u moj mali dio svemira...
|
|
|
|
Jasna
|
to je stari slučaj, koji naši drugovi nisu završili. trebali su se žrtvovati i zabavljati jovanku, a oni posao na pol zato i nema ništa u kasi  zašto o tom slučaju ne postoji službeno izvješće. molim da se slučaj svrši u što je kraće mogućem roku poradi alarmantne i krajnje ozbiljne situacije u državnoj riznici. Inače ću zvati pendrek efendiju druga Čaplju, inače mog dobrog prijatelja, da vas sve pohapsi. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
pinki33
|
zašto o tom slučaju ne postoji službeno izvješće. molim da se slučaj svrši u što je kraće mogućem roku poradi alarmantne i krajnje ozbiljne situacije u državnoj riznici. Inače ću zvati pendrek efendiju druga Čaplju, inače mog dobrog prijatelja, da vas sve pohapsi.  a da kreneš redom, najprije locirati, pa privesti, onda izručiti i osuditi...dug je to i skup postupak, ne isplati se čeprkati po tom slučaju, jer je došlo do zastare... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Nek' se cuje, nek' se zna nek' vijori zastava neka nitko ne dira u moj mali dio svemira...
|
|
|
|
Jasna
|
a da kreneš redom, najprije locirati, pa privesti, onda izručiti i osuditi...dug je to i skup postupak, ne isplati se čeprkati po tom slučaju, jer je došlo do zastare...  Čapljaaaaa 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
pinki33
|
Čapljaaaaa  zooooviiii samooooo zooooviiii 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Mladen
dragovoljci

Spol: 
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ČAPLJA
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
ej,umorna zemljo,izmučena,ima li još tko umrijeti zate..
|
|
|
|
ČAPLJA
|
Čapljaaaaa  jel me neko tražio?  Koliko puta vam moram ponoviti da me ne tražite na plavi telefon dok sam na specijalnom zadatku i dok sudbina mile nam Prćije ovisi o tome.  Slučaj pod kodnim nazivom "Jovanka" je zatvoren jer nam dolaze tajni špijuni iz EU na ljetovanje i nose vazeljin kao znak raspoznavanja a glavno mjesto okupljanja im je naš lipi Spljit. Dakle,počinje tajna akcija kodnog naziva "poručnik Gruber" 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ČAPLJA
|
Baš me zanima kako se misli izvući ako se uopče javi.....  Druže Mlađo,zaboravljaš da je osnovni posao pendrek efendije pojaviti se niotkud i nestati nikamo 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Jasna
|
|
|
|
|
|
Evidentirano