Autor
|
Tema: Misao dana.. (Posjeta: 56001 puta)
|
|
pinki33
|
''Ako neko loše govori o vama,ne uzimajte to mnogo k srcu.I pčele bodu uvijek najljepše cvjetove.''
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Nek' se cuje, nek' se zna nek' vijori zastava neka nitko ne dira u moj mali dio svemira...
|
|
|
|
pinki33
|
Postati čovjek ljepše je nego postati kralj (A.G. Matoš).
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Nek' se cuje, nek' se zna nek' vijori zastava neka nitko ne dira u moj mali dio svemira...
|
|
|
|
Dobra Vila
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ja bi ugledala sunce kad bi ugledala nju, ja bi imala ljepotu da je pored mene tu, ja sam znala da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...
|
|
|
Johnny
Administrator

Spol: 
Čast svakom, povjerenje samo Bogu
|
"Ante Gotovina je čovjek kojeg će nadživjeti njegova slava, a Stjepan Mesić je čovjek kojeg će nadživjeti njegova sramota"... - ZorroD. Forum.hr 1 lip 2009
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Nespretno rukovanje oružjem, uzrokuje spretnu smrt
|
|
|
|
|
|
Jasna
|
"Ante Gotovina je čovjek kojeg će nadživjeti njegova slava, a Stjepan Mesić je čovjek kojeg će nadživjeti njegova sramota"... - ZorroD. Forum.hr 1 lip 2009

|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Malo nas je al' nas ima nije važno srušit ćemo snove svima
|
|
|
|
|
|
Dobra Vila
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ja bi ugledala sunce kad bi ugledala nju, ja bi imala ljepotu da je pored mene tu, ja sam znala da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...
|
|
|
|
|
Johnny
Administrator

Spol: 
|
Predsjednik Josipović poručio nezaposlenima: Jedini izlaz su rad i solidarnost  Drugim riječima rekao je da narod radi za njih neradničke razhrvaćene partizane i četnike/štetnike te bude solidaran dajući toj neradničkoj partiji 99% zadnje korice kruha. Evo mu  od mene, jer jedino to mu mogu dati, a drugi kako hoće. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Johnny
Administrator

Spol: 
|
Hrvatski narod nema vodstva. Ni političkog, ni znanstvenog, ni duhovnog. Svi su ga izdali. Gdje su ustanove koje taj narod plaća? Zato djeluje izgubljeno.
Nema bitne razlike između HDZ-a i kukurikavaca. U korijenu većine današnjih zala nalazi se upravo HDZ. Za kukurikavce svi znaju da su protuhuhrvatski orijentirani. HDZ-ovci glume Hrvate. Lažne.
- Cetina (komentar s hkv.hr) 2012-05-03 18:25
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Johnny
Administrator

Spol: 
|
Godina je 1990, Polnočka je u Sisku, masa razdraganog svijeta slavi rođenje Kristovo, ja i moj današnji vjenčani kum pjevamo malo glasnije neke hrvatske budnice u to vrijeme nepoželjne od vladajuće strukture ali ipak ih pjevamo. Nismo sami, ljudi su oko nas, naši vršnjaci teenageri kao i mi sami tih godina. Uživamo u dahu novopridošle slobode koja se može osjetiti, opipati u zraku no...Milicijska patrola nas okružuje, ispituje, kum je dobio šamar i mora sa uha skinuti kako to kaže milicioner "Minđušu" smeta mu to na mladom pankeru. Ipak, naši prijatelji pjevaju Vilu Velebita i milicija se povlači, promatra sa razdaljine oko 20 metara, čuje se motorola iz fiće..puštaju nas na miru. Malo nam je ozlijeđen ponos al smo još jači! Što da danas zapjevam Thompsona, Ustani Bane ili neku drugu hrvatsku budnicu? Kako bih reagirao? Da li bi dopustio da me maltretira hrvatska policija, MOJA POLICIJA?? Udara mi glavom o beton!! Bojim se svoje reakcije, kao bivši hrvatski policajac specijalac mislim da nemam više taj prag tolerancije. Policija koja maltretira svoju vlastitu domoljubnu mladost ne zaslužuje da postoji!
- Kismet (komentar s hkv.hr o incidentu u Gvozdu) 2012-05-03 20:50
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hrvatica
|
Vojnik za 3500 kuna riskira život. Vatrogasac za 4000 kuna spašava živote. Učitelj za 5500 kuna priprema ljude za život. Liječnik za 7000 kuna spašava i održava živote, a saborski zastupnik za 20 000 kuna uspijeva svima zajebati život!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
Ništa nije uzalud
|
Godina je 1990, Polnočka je u Sisku, masa razdraganog svijeta slavi rođenje Kristovo, ja i moj današnji vjenčani kum pjevamo malo glasnije neke hrvatske budnice u to vrijeme nepoželjne od vladajuće strukture ali ipak ih pjevamo. Nismo sami, ljudi su oko nas, naši vršnjaci teenageri kao i mi sami tih godina. Uživamo u dahu novopridošle slobode koja se može osjetiti, opipati u zraku no...Milicijska patrola nas okružuje, ispituje, kum je dobio šamar i mora sa uha skinuti kako to kaže milicioner "Minđušu" smeta mu to na mladom pankeru. Ipak, naši prijatelji pjevaju Vilu Velebita i milicija se povlači, promatra sa razdaljine oko 20 metara, čuje se motorola iz fiće..puštaju nas na miru. Malo nam je ozlijeđen ponos al smo još jači! Što da danas zapjevam Thompsona, Ustani Bane ili neku drugu hrvatsku budnicu? Kako bih reagirao? Da li bi dopustio da me maltretira hrvatska policija, MOJA POLICIJA?? Udara mi glavom o beton!! Bojim se svoje reakcije, kao bivši hrvatski policajac specijalac mislim da nemam više taj prag tolerancije. Policija koja maltretira svoju vlastitu domoljubnu mladost ne zaslužuje da postoji!
- Kismet (komentar s hkv.hr o incidentu u Gvozdu) 2012-05-03 20:50
sjećam se tih dana nam su dolazili na sami božić da vide jesmo li okitili bor  i bilo još toga i sad kad vidim što rade 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
zajedno smo jači....;)
|
|
|
|