|
pinki33
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Nek' se cuje, nek' se zna nek' vijori zastava neka nitko ne dira u moj mali dio svemira...
|
|
|
|
pinki33
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Nek' se cuje, nek' se zna nek' vijori zastava neka nitko ne dira u moj mali dio svemira...
|
|
|
|
pinki33
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Jasna
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Malo nas je al' nas ima nije važno srušit ćemo snove svima
|
|
|
|
pinki33
|
"Kad vaš neprijatelj čini ozbiljnu pogrešku, nemojte biti nepristojni i ometati ga" - Napoleon Bonaparte.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Jasna
|
"Kad vaš neprijatelj čini ozbiljnu pogrešku, nemojte biti nepristojni i ometati ga" - Napoleon Bonaparte.

|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Jasna
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
pinki33
|
drugarice Jasna ti si moj razlog za osmijeh... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Jasna
|
drugarice Jasna ti si moj razlog za osmijeh...  
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
pinki33
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Jasna
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dobra Vila
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ja bi ugledala sunce kad bi ugledala nju, ja bi imala ljepotu da je pored mene tu, ja sam znala da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...
|
|
|
|
Dobra Vila
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ja bi ugledala sunce kad bi ugledala nju, ja bi imala ljepotu da je pored mene tu, ja sam znala da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...
|
|
|
|
Jasna
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
pinki33
|
bolje je napraviti korak nazad nego besciljno lutati.. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|