Autor
|
Tema: VETERINARSKI KUTAK dr. Dolittle (Posjeta: 15051 puta)
|
|
|
|
ČAPLJA
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
ej,umorna zemljo,izmučena,ima li još tko umrijeti zate..
|
|
|
|
ČAPLJA
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Kiki
Precednik

Spol: 
Croatio iz duše te ljubim...
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Uzmimo u ruke sudbinu i sreću, ni ja više tako ne mogu i neću .... e moj narode
|
|
|
|
Jasna
|
Ma daaaaaj! Riješit će se velikog bremena, otvorit će mu se novi vidici, bit će totalno cool !  Umisto da mu spremate feštu  pripremate tugaljku!  ima tu istine drugarice Kiki. kad se oslobodiš razmišljanja o tim stvarima postaneš nekako slobodan i doista se otvore novi vidici. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Malo nas je al' nas ima nije važno srušit ćemo snove svima
|
|
|
|
pinki33
|
gle pinki,ne lajem puno,ne pišam po stanu i hranim se sama......kad mogu doć????
što čekaš kreći srićo..  kumić te se ionako želi riješiti... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Nek' se cuje, nek' se zna nek' vijori zastava neka nitko ne dira u moj mali dio svemira...
|
|
|
|
pinki33
|
ma pusti Ivančicu,uzmi mene  kuham,perem,čistim,ribam,mogu pišat uz banderu i uvik dignem nogu,mogu lajat i grist ako triba,netriba ti povodac,imam gps,sam odem i vratim se,ne brijem se,ne depiliram se,dakle-nema dlaka u stanu  ,nemam pms,mogu te vodit do birtije i mogu te kući donit na leđima a bogami mogu te zaminit i u onim stvarima  razmislit ću o tvojoj ponudi, imaš puno vrlina i jednu manu... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Nek' se cuje, nek' se zna nek' vijori zastava neka nitko ne dira u moj mali dio svemira...
|
|
|
|
pinki33
|
Napomena!! U subotu i nedilju neću biti na forumu iz protesta što darko ostaje bez jaja...tugovat ću i ubijati tugu štokom ili viskijem...eto na što ste me natjerali, postaću alkoholičar od tuge za darkovim jajima.. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hrvatica
|
ne može.  baš moraš biti što više na forumu, jer ću ja biti jako malo, morat ću paziti na darka
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Jasna
|
ne može.  baš moraš biti što više na forumu, jer ću ja biti jako malo, morat ću paziti na darka ja ću pazit na Dragovoljac i forum ja sam sinoć utopila tugu zbog Darka tako da sam u subotu mirna. da u subotu, mirna sam do Božića. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Malo nas je al' nas ima nije važno srušit ćemo snove svima
|
|
|
|
ČAPLJA
|
Napomena!! U subotu i nedilju neću biti na forumu iz protesta što darko ostaje bez jaja...tugovat ću i ubijati tugu štokom ili viskijem...eto na što ste me natjerali, postaću alkoholičar od tuge za darkovim jajima..  Ja sam se obrijao u znak prosvjeda zbog ritualnog uklanjanja darkove muškosti 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
pinki33
|
cilo vrime mislim na darkova jaja, a svoja svako malo pogledavam strahujući da i ona nisu nestala... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ništa nije uzalud
|
cilo vrime mislim na darkova jaja, a svoja svako malo pogledavam strahujući da i ona nisu nestala...  a da pogledaš di je kiki 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
zajedno smo jači....;)
|
|
|
|
Ništa nije uzalud
|
sad ozbiljno pitanje za kiki .svako koliko se daje tableta protiv glista za čišćenje. dala sam ima mjesec dana. kad nekog pitam kako daju netko daje svaki mjesec što mi zvuči ribanje crijeva netko svako dva. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
zajedno smo jači....;)
|
|
|
|