HOROSKOP I HOROSKOPSKI ZNAKOVI

<< < (12/226) > >>

Dobra Vila:
                      OVAN I VAGA
(LJUBAVNA KOMPATIBILNOST PO HOROSKOPU)

Između ova dva znaka postoji snažna početna privlačnost, jer su toliko suprotni da u svakom pojedinom području jedan znak pruža ono što drugome nedostaje!

Baš kao dva suprotno nabijena magneta, privlačit će se i privlačiti sve dok ne popuste i ne završe u zagrljaju. Ali nakon burnog početka mogle bi se pojaviti i neke nesuglasice.

Problem je u ovnovoj nestrpljivosti. On ne razmišlja, ne promisli ni jednom a kamoli dvaput prije nego krene u akciju – ali onda često stane prije nego stvar dotjera do kraja, jer ga zainteresira nešto novo. Ponekad je ta naglost dobro došla, ponekad  nije – osobito u kombinaciji s vagom.

Vaga je sklona gledati stvari crno ili bijelo i mogla bi se razočarati ako ju partner svojom nedosljednošću razočara nekoliko puta za redom. Tada bi mogla odustati od svega i potražiti radije nekog stabilnijeg.

Ovan bi s druge strane mogao potražiti nekog tko će ga gledati s više divljenja, jer to je ono što njemu treba. Veza ova da znaka je moguća, ali ako je bazirana samo na fizičkoj privlačnosti bit će kratkog vijeka.

Brak je vrlo rijedak – ali nemojte da vas to obeshrabri! Vi budite izuzetak koji (ne) potvrđuje pravilo!

Dobra Vila:
           OVAN I ŠKORPION
(LJUBAVNA KOMPATIBILNOST PO HOROSKOPU)

Počnimo s dobrim vijestima: u ovoj vezi bit će seksa, onda još seksa i na kraju – naravno, seks! I to kakav seks – bit će to pravi vulkan strasti!

Erotski naboj mogao bi se u ovoj kombinaciji pokazati kao najjači stimulans i vezivno sredstvo, odnosno kao faktor koji će zbližiti partnere i pomoći im da prebrode poteškoće kad se pojave.

A poteškoća će biti, ne brinite... Jer između partnera rođenih u ovim znakovima ima dosta sličnosti: i ovan i škorpion imaju veliku dozu energije, i jedan i drugi skloniji su akciji bez da dobro razmisle o mogućim posljedicama, i oba eksplodiraju uz zaglušni prasak koji im ne ostavlja puno vremena za razmišljanje i kontrolu nad onim što govore. Gotovo da bi im neprestano trebao netko treći, neutralan, da ponekad promisli umjesto njih i postavi se diplomatski prije nego se počupaju!

S druge strane, oba su vrlo neovisni i ne vole kad ih se kontrolira. Dugotrajno neslaganje i borba za više slobode mogli bi uništiti pozitivnu energiju koji im daje odličan seks. Ali zar ne bi bila šteta da  propadne veza u kojoj postoji toliko strasti i toliko užitka?

Ruku na srce, obično je ovo izrazito nestabilna kombinacija koju često uništi već i najmanja sitnica... Ali ako partneri tu i tamo pregrizu jezik prije nego započnu svađu i ako prihvate mogućnost da tu i tamo nisu u pravu, bit će to veza koja će potrajati sto godina. Izbjegavajte zapaljive situacije, kontrolirajte temperament i uspjet ćete!

Dobra Vila:
Ljubavni horoskop po znakovima, saznajte koliko ste kompatibilni i koliko si odovarate sa željenih horoskopskim znakom. Pogledajte kako se tumači kompatibilnost sa znakovima i saznajte kolika vam je mogućnost dobre veze. No sve ovo ipak ne uzimajte previše ozbiljno.

Ovan 21.3.-20.4.
Odlike jednog Ovna - Pomalo naivni ali dobar prijatelj, samopouzdanje je vaša odlika ali tvrdoglavost nepremostiva prepreka. Započinjete puno stvari koje nikada ne završavate.

Bik 21.4. - 20.5.
Odlike jednog Bika - zaljubljen u materijalno, uživa u komfotu, novcu i uživa nametati svoju volju drugima no teška mana je naravno tvrdoglavost i svojeglavost.


Blizanac 21.5.- 21.6.
Odlike jednog Blizanca - svi vas vole i svima ste duhoviti i svi čekaju na red da Vas upoznaju?!? Društvenost, nestalnost, puni volje za životom i ponekad i povremene flerotve. Često bježite u maštanja kako bistese udaljili od realnih vrijenost i stvarnog života.


Rak 22.6. - 22.7.
Odlike jednog Raka - obiteljski čovjek koji poštuje prave i istinske vrijednosti, mana burne i impluzivne reakcije, materijalista te pomalo dosandi bez duha pustolovnosti.


Lav 23.7. - 23.8.
Odlike jednog Lava - ego ego i samo ego, dakle plovite na neskromnom oblaku u kojem volite biti u centru pažnje te mislite kako ste baš vidi ovdje da biste dominirali. Puni optimizma, ponosa te tvrdoglavosti. Ne podnosite autoritativne situacije niti osobe koje se tako postavljaju prema Vama.


Djevica 24.8. - 23.9.
Odlike jedne Djevice- organiziranost prokleti realist, do krajnje granice pedanti i precizni. Inteligentni vrlo smireni i tp očekujete od svoje okoline.


Vaga 24.9. - 23.10
Odlike jedne Vage - šarmantnost i rođeni ste trgovac i diplomata. Kod Vas nema nepromišljenih odluka, smiren i staložen.


Škorpion 24.10. - 22.11.
Odlike jednog Škoripona - kod Vas je uvijek sve crno ili bijelo ljudi vas ili obožavaju ili jednostavno mrze. Ljubomora vas razdire, posesivni i ponekad emotivni. Vrlo staloženi i odlični za rješavanje teških problema.


Strijelac 23.11. - 21.12.
Odlike jednog Stijelca:optimističan sklon flertovanju, nikada ne gubite pouzdanje i slijepu vjeru u sebe, sanjar dobar prijatelj.


Jarac 22.12. - 20.1.
Odlike jednog Jarca - karijerist, uživate u disciplini i radu. Vrlo ste organizirani i uvijek završite započeto te težite materijalnim vrijednostima.


Vodenjak 21.1. - 19.2.
Odlike jednog Vodenjaka - skloni nestalnom ponašanju ali veliku snagu volje, maštovitost i kreativnost za Vas nije nepoznanica. No često previše očekujete jer ste pošteni i iskreni što okolina često nije.


Riba 20.2. - 20.3.
Odlike jednog Ribe - vrlo osjetljiva osoba koja traži oslonac u životu. Umjetnička duša te skloni burnim reakcijama, intuitivnost vaša je odlika.

pinki33:
ovnovi su ovnovi  :bum

Dobra Vila:
Citat: pinki33 na 15. 11. 2011., 22:20

ovnovi su ovnovi  :bum

Ovnovi su tvrdoglavci sa ponosom do neba,ali opet uz sve silne mane,lako ih je voljeti  :angel5 iako ih treba i dobro  :dum  :bijeg  :nosonja

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica