Autor
|
Tema: Pitanje dana (Posjeta: 3490 puta)
|
|
ČAPLJA
|
Koja je razlika između looše žene i lošeg vina??  vino još stigneš i 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
ej,umorna zemljo,izmučena,ima li još tko umrijeti zate..
|
|
|
|
pinki33
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Nek' se cuje, nek' se zna nek' vijori zastava neka nitko ne dira u moj mali dio svemira...
|
|
|
Johnny
Administrator

Spol: 
Čast svakom, povjerenje samo Bogu
|
Koliko zubi ima Ustaška zmija?  Jeli Ustaška zmija otrovna zmija ili ona koja liječi? Možda Ustaška zmija živi i pod kamenom i na kamenu, pa stoga oni koji nemaju hrvatsku planinarsku knjižicu nek joj se skinu s 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Nespretno rukovanje oružjem, uzrokuje spretnu smrt
|
|
|
|
ČAPLJA
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
ej,umorna zemljo,izmučena,ima li još tko umrijeti zate..
|
|
|
Johnny
Administrator

Spol: 
|
 Jeli Narodnjaštvo isto što i Nacionalizam?  Ako je, zašto se ne zabrani Hrvatska Nacionalistička Stranka - HNS ?  I tako je HNS stranka ubojica s autoputa i povijesnih istina i zemljišta za invalide. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
magarac
Gost
|
 Jeli Narodnjaštvo isto što i Nacionalizam?  Ako je, zašto se ne zabrani Hrvatska Nacionalistička Stranka - HNS ?  I tako je HNS stranka ubojica s autoputa i povijesnih istina i zemljišta za invalide.  E nije jer kao prvo nacionalizam i narodnjaštvo se uopče ne rimuje, dakle očito je odgovor NE 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Johnny
Administrator

Spol: 
|
Zašto je na sjednici predsjedništva Regionalnog (ne Državnog) Hrvatskog Sabora, HDZ bio protiv odluke da se prekine komemoracija žrtvama Bleiburga? Zato da Jaca SKOJEVKA ne bi izgubila izbore u HDZ. A sreća joj se zbog te odluke vidi na faci: 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dobra Vila
|
Pitam se da li je Pinki preživio rođendan 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ja bi ugledala sunce kad bi ugledala nju, ja bi imala ljepotu da je pored mene tu, ja sam znala da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...
|
|
|
|
pinki33
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Nek' se cuje, nek' se zna nek' vijori zastava neka nitko ne dira u moj mali dio svemira...
|
|
|
Johnny
Administrator

Spol: 
|
KOMENTAR ČAČIĆA na pitanje o poništenju imenovanja Sanje Kalambure: 'SHIT HAPPENS!' (odnosno Sanje Kalabure se događaju...  ) 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ništa nije uzalud
|
KOMENTAR ČAČIĆA na pitanje o poništenju imenovanja Sanje Kalambure: 'SHIT HAPPENS!' (odnosno Sanje Kalabure se događaju...  )  a da sebi poništi imenovanje pa svima učini uslugu da više negldamo i nečujemo  a možemo i pripomoći 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
zajedno smo jači....;)
|
|
|
Johnny
Administrator

Spol: 
|
a da sebi poništi imenovanje pa svima učini uslugu da više negldamo i nečujemo  a možemo i pripomoći  Kod mene se veli KALAT n.pr. vodu - zahvatit vodu, a BURA je vjetar, tako da na kraju dobijemo Sanja Hvatavjetar.  Šala mala. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Johnny
Administrator

Spol: 
|
Zašto se u Hrvatskoj govori PRVI SVIBANJ, a ne PRVI MAJ?  ...zato što bi vam neki prostak mogao reći: ''Steram vam ga, prvo-majci.'' 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Jasna
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Malo nas je al' nas ima nije važno srušit ćemo snove svima
|
|
|
|
Dobra Vila
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ja bi ugledala sunce kad bi ugledala nju, ja bi imala ljepotu da je pored mene tu, ja sam znala da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...
|
|
|
|
|