Autor
|
Tema: ŠTO SE RADI-8 (Posjeta: 70996 puta)
|
|
|
|
Jasna
|
koncentriram se 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Malo nas je al' nas ima nije važno srušit ćemo snove svima
|
|
|
|
|
|
Jasna
|
Jos jedna 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Malo nas je al' nas ima nije važno srušit ćemo snove svima
|
|
|
Johnny
Administrator

Spol: 
Čast svakom, povjerenje samo Bogu
|
Meni danas prva  (od litre  )
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Nespretno rukovanje oružjem, uzrokuje spretnu smrt
|
|
|
|
hrvatica
|
postavljam članke i 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dobra Vila
|
Skuhala ručak,spremila malo kuću,ubijam nervozu na taj način 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ja bi ugledala sunce kad bi ugledala nju, ja bi imala ljepotu da je pored mene tu, ja sam znala da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...
|
|
|
|
|
|
hrvatica
|
došla s najboljeg ručka u posljednjih 20 godina, lovim članke i pitam se gdje ste svi nestali. vidim samo jasnu, johnnya i mene, gdje ste svi ostali? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ništa nije uzalud
|
 sezona počela ja se ubijam od posla .dižem se ujutro oko 5 ipo a liježem oko ponoća .angažirala muža da me vozi i vraća na posao da dobijem bar trun vremena bar da popijemo kavu zajedno.sinoć je bilo posebno ludo danas tj. večeras je bilo zanimljivo.restoran nema tv i sad kuhar vrti se po kuhinji i stalno osluškuje rezultate utakmice ja zaposlila malu da mi šalje izvještaj na mob a jedan konobar šeta gori doli po restoranu tražeći signal za mob da preko interneta gleda utakmicu kad bi naši dali gol čuješ viku slavlja iz vani a u unutra sovanja kako nemogu gledati kako nisu vidili zašto moraju baš oni raditi večeras.  uglavnom radno nadam se da ću se uspijet baciti u more bar jednom  inače svima šaljem  i nadam se uživate i da ste otvorili vlastitu sezonu kupanja  pozdrav svima čim uhvatim opet 5 min javim se 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
zajedno smo jači....;)
|
|
|
Johnny
Administrator

Spol: 
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Nespretno rukovanje oružjem, uzrokuje spretnu smrt
|
|
|
|
ČAPLJA
|
došla s najboljeg ručka u posljednjih 20 godina, lovim članke i pitam se gdje ste svi nestali. vidim samo jasnu, johnnya i mene, gdje ste svi ostali?  u zadnje vrijeme sam "na kotaču" između Zagreba,Osijeka i Vinkovaca pa sam sebe nemogu stići 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
ej,umorna zemljo,izmučena,ima li još tko umrijeti zate..
|
|
|
|
pinki33
|
stalno sam u nekom muvingu, lito je živo i puno gibanja 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Nek' se cuje, nek' se zna nek' vijori zastava neka nitko ne dira u moj mali dio svemira...
|
|
|
Johnny
Administrator

Spol: 
|
Pijem kav  . 
|
|
|