EVO VAM PORTAL! NA!
  Forum hrvatskih branitelja - dragovoljaca Domovinskog rata
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
23. 10. 2016., 10:33

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
News
Stats
155221 Postova u 788 Tema od 1616 Članova
Najnoviji Član: Rafael Dalmat
Traži:     Napredno pretraživanje
* Forum Forum Pomoć Prijava Registracija
Forum hrvatskih branitelja - dragovoljaca Domovinskog rata  |  Forum  |  DOMOVINSKI RAT  |  Tema: Banda cetnicka 0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu. « natrag naprijed »
 Str: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 28 Dolje Ispis
Autor Tema: Banda cetnicka  (Posjeta: 368132 puta)
ljiljana
dragovoljci
*
Postova: 8989Odg: Banda cetnicka
« Odgovor #105 na: 02. 05. 2010., 17:42 »

naši su blesavi što to ne proglase aktom terorizma, pojedince i članove tako organiziranih aktera proglase međunarodnim terorizmom i stave ih na Nato popis terorista
to su mogli dok smo bili presjedavajući Vijeća sigurnosti UN
dobro tada nismo bili Nato sad jesmo
i ja ne vidim zašto četnici se ne bi mogli proglasiti teroristima jer zadovoljavaju svim kriterijima
lj  pov

rat na žalost u Borovu selu nije bio ni po našem određenju jer je tamo upućena regularna policijska postrojba, o tome ti više neke prilike može pričati naš Mihajlo jer je on tada bio tamo (naš forumaš), možda na nekom druženju
lj  pov :pš   
Evidentirano

nada je u očima promatrača
petak
Gost
Odg: Banda cetnicka
« Odgovor #106 na: 03. 05. 2010., 07:39 »Prevezen je u osječki zatvor gdje će čekati odluku o izručenju u BiH.

Pokolj u Zvorniku

 Tamošnje vlasti sumnjiče ga da je sudjelovao u genocidu u Srebrenici u srpnju 1995. godine.
Osim njega za taj su zločin osumnjičeni i još trojica pripadnika 10. diverzantskog odreda Vlastimir Golijan, Zoran Goronja i Stanko Savanović

FRANC KOS, KRVNIK IZ SREBRENICE
10. Diverzantski odred za ubijanje


FRANC KOS JE NAKON STRIJELJANJA SREBRENIČANE «OVJERAVAO» U GLAVU

Prema saznanjima Tužilaštva BiH, do sada je identifikovano 1.035 žrtava koje je Deseti diverzatnski odred likvidirao u Srebrenici u akciji Krivaja 95. Franc Kos imao je zadatak da «ovjerava» žrtve, odnosno da ih metkom u glavu usmrti nakon likvidacije. Na taj način željeli su biti sigurni da ne ostavljaju svjedoke.
Prema dosadašnjem iskazu svjedoka u Haškom tribunalu 10. diverzantski odred je 10. jula 1995. godine dobio naređenje za pokret ove jedinice u pravcu Srebrenice. Tog dana je iz baze u Bijeljini autobusom krenulo dvadesetak pripadnika ovog odreda. U Bratuncu su im se pridružili pripadnici vlaseničkog voda. U operacijama u rejonu Srebrenice tog dana učestvovalo je oko 35 ljudi.
U noći koja je prethodila egzekucijama održan je sastanak između majora Dragomira Pećanca iz Uprave za bezbjednost Generalštaba VRS i Milorada Pelemiša, komandanta10. odreda. Pelemiš je na tom sastanku odredio ljude koji će da vrše egzekucije.
EGZEKUCIJE NA BRANJEVU
Prema svjedočenju Dražena Erdemovića, pripadnika 10. diverzantskog, u Haagu naređenje za pokret u Srebrenicu izdao je lično Franc Kos. Kopija tog naređenja koju je u ime komandanta, potporučnika Milorada Pelemiša, potpisao sam Kos, koja se nalazi u Haškom tribunalu, potvrđuje da je pokret jedinica u pravcu Srebrenice zaista izvršen 10. jula. Tu noć proveli su u brdima iznad enklave Srebrenica. Ujutru 11. jula, Milorad Pelemiš došao je sa novim naređenjem, kojim se od jedinice zahtijevalo da uđu u Srebrenicu. Prema dobijenim instrukcijama, pripadnici Desetog odreda Bošnjake su upućivali na fudbalski stadion. Milorad Pelemiš haškim istražiteljima je kazao da je njihov zadatak, koji su dobili od generala Radoslava Krstića, bio da zauzmu komandu 28. divizije koja se nalazila u restoranu «Lovac» i da uspostave kontrolu nad svim značajnijim objektima u gradu. No, najveći zločin nad Bošnjacima pripadnici ove jedinice počinili su 16. jula 1995. godine na vojnoj ekonomiji Branjevo. Zadatak im je bio da strijeljaju sve Bošnjake koji su autobusima dovezeni na ekonomiju.
U likvidacijama je učestvovalo osam pripadnika Desetog odreda - Franc Kos, Brano Gojković, Aleksandar Cvetković, Vlastimir Golijan, Zoran Garonja, Stanko Savanović, Marko Boškić i Dražen Erdemović.
Brano Gojković dao im je instrukcije kako da postupaju. Kazao je da će uskoro početi da pristižu autobusi sa civilima i da je njihov zadatak da ih likvidiraju. Dražen Erdemović je navodno odbio da izvrši zadatak, na šta mu je Gojković kazao: «Ako nećeš, onda im se pridruži...».
Autobusi sa zarobljenicima počeli su stizati u deset satu ujutru. Neki od zarobljenika imali su poveze na očima i ruke su im bile vezane na leđima. Gojković i Vlastimir Golijan odvodili su zarobljenike do streljačkog voda koji je bio sačinjen od osam pripadnika diverzantskog odreda. Uslijedilo je hladnokrvno ubijanje Bošnjaka u grupama po deset ljudi. Procjenjuje se da je do četiri sata popodne na Branjevu tog dana ubijeno 1.000 do 1.200 ljudi. Brano Gojković je tražio od svih vozača da ubiju po jednog Bošnjaka kako bi bili saučesnici u zločinu, a ne potencijalni svjedoci egzekucija.
O ekspeditivnosti s kojom su zarobljenici strijeljani govori detalj iz Erdemovićevog svjedočenja koji opisuje da su Aleksandar Cvetković i Brano Gojković tražili da se proces ubijanja ubrza i da se počne koristiti mitraljez M-48. Međutim, nakon što su se uvjerili da se pri tom ljudi samo ranjavaju, nastavili su koristiti pješadijsko naoružanje.
Ranjenima je prilazio Franc Kos i pištoljem ih «ovjeravao» u glavu. Egzekutorima je bilo obećano da će za svakog ubijenog Bošnjaka po završetku akcije dobiti po pet DM.

Nakon masovnih egezekucija na Branjevu pripadnicima 10. odreda naređeno je da se upute prema Domu kulture u Pilici i tamo likvidiraju 500 Bošnjaka. U tom zločinu navodno su odbili da učestvuju Franc Kos, Dražen Erdemović, Marko Boškić i Zoran Goronja.
Iskazi svjedoka dati pred Haškim tribunalom govore da su pripadnici zloglasnog 10. diverzantskog odreda učestvovali u ubistvima Bošnjaka i kod brane Petkovci, ali i na području Potočara. Pored zvjerskog ubijanja, pripadnici ove jedinice pljačkali su kuće u Novoj Kasabi. Sav plijen dijelili su međusobno.
Prema iskazima svjedoka, Savanović je bio najkrvoločniji učesnik u egzekucijama, kasnije se hvalio da je sam ubio između 200 i 300 Bošnjaka.
Izjava Marka Boškića, pripadnika 10. diverzantskog odreda, koju je za FBI dao nakon hapšenja u SAD-u 25. augusta 2005. godine a koja je u posjedu Tužilaštva BiH, ukazuje na to da je zapravo svima od samog početka bilo jasno da će učestvovati u masovnim likvidacijama zarobljenih Bošnjaka.
U vrijeme nastajanja ovog teksta, Sjedinjene Države su izručile pravosudnim organima BiH Marka Boškića, pripadnika 10. diverzantskog odreda. Boškić je pod istragom Tužilaštva BiH i osumnjičen je da je počinio krivično djelo genocida na području Srebrenice, u julu 1995.
On je osumnjičen da je zajedno s drugim pripadnicima 10. diverzantskog odreda VRS lično učestvovao u strijeljanju i ubistvima Srebreničana. U SAD-u je uhapšen u augustu 2004. godine pod optužbom da je dao lažne podatke podnoseći zahtjev za dobijanje izbjegličke vize i dozvole za stalni boravak u SAD, jer nije naveo podatke o svom učešću u ratu u BiH. U SAD-u je procesuiran za krivično djelo imigracione prevare, nakon čega je deportovan u BiH, gdje je lišen slobode na zahtjev Tužilaštva BiH.

RATKO MLADIĆ POTPISAO FORMIRANJE 10. DIVERZANTSKOG
«Slobodna Bosna» došla je do tajnih dokumenata Službe bezbjednosti Srbije sa oznakom «strogo poverljivo» u kojima se tačno vidi na koji način je Deseti diverzantski organizovan, kako finansiran i koje sve akcije su izveli njeni članovi.
Deseti diverzantski odred osnovan je 10. avgusta 1994. godine sa zadatkom izvršenja diverzantskih zadataka. Sastanku na kojem je formiran odred prisustvovali su general Zdravko Tolimir, načelnik Generalštaba Vojske RS, pukovnik Ljubiša Beara, načelnik za bezbjednost Glavnog štaba VRS-a, poručnik Milorad Pelemiš i pukovnik Petar Salapura, načelnik Uprave za obavještajne poslove u Glavnom štabu VRS. Za komandanta odreda postavljen je Pelemiš. Odred je imao tri odjela - oružanu formaciju, civilno-terorističku i špijunsko-obavještajnu.
Bilo je predviđeno da ova vojna formacija, kako stoji u dokumentima SDB-a, ima dva diverzantska voda sa po 30 diverzanata. Komandant bijeljinskog voda bio je Franc Kos, a vlaseničkog Goran Lulić Lule.

U civilno-terorističkom odjelu bilo je 50 pripadnika. Po dva do tri pripadnika bilo je razmješteno po raznim vojnim komandama. Pojedini članovi 10. diverzantskog voda krajem 1994. godine bili obučavani u kasarni Vojske Jugoslavije u Pančevu. Pored domaće, prošli su specijalizovane obuke u Izraelu i Rusiji i to u kampovima obavještajnih službi. Poručnik Radoslav Kremenović, pripadnik civilno-terorističkog odjela i zamjenik Milorada Pelemiša, izjavio je da su pripadnici ovog odjela obučavani «za organizovanje i izvršenje atentata». «Za dejstva prema jednom licu ili grupi i to kako civilnih, tako i službenih. U tu svrhu smo obučavani kako se prave pojedini otrovi od duvana i pića i kako se neprimećeni daju...», kazao je Kremenović.
Pripadnici špijunsko-obavještajne grupe nisu bile smješteni sa vojnom formacijom. Zadatak im je bio da sakupljaju obavještajno-špijunske podatke i dostavljaju ih Petru Salapuri. Svi obavještajni podaci i sva vojna dokumentacija VRS sakupljana je u nekoliko prostorija centra koji je se nalazio u jednoj kući u Bijeljini. Za čuvanje te dokumentacije bio je zadužen Zoran Manojlović Poskok. Značajna dokumentacija je kopirana, a kompromitujuća posebno sistematizovana. Međutim, upravo ta kompromitujuća, i to oko 30 hiljada dokumenata o djelovanju VRS, dostavljena je određenim kanalima haškom Tužilaštvu.
Nakon završetka rata dio ove grupe prešao je u špijunsku firmu Drina prom, koja je bila pod kontrolom Službe državne bezbjednosti Srbije, sa sjedištem u Brčkom, a potom u Beogradu. Firmu je fiktivno vodi Zoran Maširević, a sekretarica je bila supruga Milorada Pelemiša Miladinka Pelemiš. Firma «Drina prom» bavila se navodno trgovinom, a zapravo je obavljala obavještajne aktivnosti. Svoje filijale otvorila je u Ljubljani, Zagrebu, Budimpešti i Tirani.
Zvanični stav obavještajne službe Vojske Jugoslavije bio je da je Deseti diverzantski odred privatni odred Petra Salapure, međutim Odred je po komandnoj liniji bio potčinjen Glavnom štabu VRS, a po stručnoj liniji bio je pod obavještajnom upravom VRS. Međutim, naređenje o formiranju Desetog diverzantskog potpisao je lično general Ratko Mladić.
Prema procjenama, odred je mjesečno koštao 500 hiljada DM. Kompletnu vojnu opremu, naoružanje, smještaj i plate, novac za razne stimulacije kao i finansiranje «specijalne obuke» u Izraelu i Rusiji obezbeđivao je Petar Salapura, kako stoji u izvještajima, preko privatnih kanala. Deseti diverzantski je imao veoma dobro naoružanje i opremu za diverzije, počev od oružja za tihu likvidaciju pa do uređaja za daljinsko aktiviranje eksploziva.

«Diverzanti su morali uvek da imaju po četiri uniforme za različite klimatske uslove. Što se tiče voznog parka, snalazili smo se kako smo znali, ali za kratko vreme imali smo deset vojnih vozila, što putničkih, što teretnih, što je u potpunosti zadovoljavalo potrebe za transportom ljudi i tehnike. Više je vremena komanda odreda i logističko odeljenje potrošilo jureći opremu nego pripremi diverzantskih akcija», stoji u izvještaju izjava jednog od pripadnika Desetog diverzantskog. On je takođe objasnio kako je odred iznutra funkcionisao.

KOS BIO U ARMIJI BiH
«Diverzantska grupa se složila da za odred moraju da se biraju pojedinci koji imaju finansijski i avanturistički motiv, ali se gledalo da uvijek u grupi bude jedan sa patriotskim nabojem da bi kontrolisao grupu kako ne bi došlo do izdaje i pljačke, i da prati da li ima paničara i provokatora. Taj je imao posebno ovlašćenje da strelja svakog takvog, a pismeno je bio oslobođen odgovornosti. Za prvu priliku iz logora za ratne zarobljenike prikupljeno je četrnaest robijaša nesrpske nacionalnosti, muslimana, Hrvata i Slovenaca do osuđenika srpske nacionalnosti. Kada je odred oformljen, iz logora smo pribavili dva muslimana, osam Hrvata, jednog Slovenca i tri Srbina koji su bili u sukobu sa zakonom. Posle toga je došlo do konkursa za sve pripadnike VRS, odakle nam se priključilo 45 Srba».

Tako je u Deseti diverzantski došao i Franc Kos. Duško Tomić, advokat Franca Kosa, tvrdi da je Kos najprije bio pripadnik Hrvatske vojske. U BiH je uhapšen kao pripadnik Armije BiH a potom prebačen u logor Batković kod Bijeljine.

"Kao pripadnik Armije BiH zarobljen je i odveden u logor Batković. Tada su tajne službe odradile posao, zarobljenicima su ponudile ugovor, koji su potpisivali svaki pojedinačno s Generalštabom Vojske Republike Srpske, u kojem piše da će imati dobru platu i dobiti stanove. U protivnom će, kako im je rečeno, i sami postati leševi. U tom 10. diverzantskom odredu bio je i veliki broj Hrvata i Bošnjaka", pojašnjava advokat Tomić.
U istom logoru, po njegovim riječima, regrutovan je Marko Bokšić, Hrvat koji je uhapšen u SAD-u, kao i Bošnjak Zijad Žigić. Sva trojica su “regrutovana” u logoru Batković, nakon čega im je promijenjen identitet.

Deseti diverzantski imao je svoje pravilo službe po kojem je komandir imao pravo da upotrebi silu ako vojnik ne poštuje propise. Takođe, ukoliko bi vojnik ugrožavao živote drugih diverzanata, komandir je bio dužan da ga likvidira.
U dokumentima SDB-a Srbije stoji da su zadaci Desetog odreda zvanično bili napadi na komande brigada, korpusa, vatreni položaji artiljerija, skladišta, vodovodi, a tokom rata izvršen je atentat na jednog visokog oficira Armije BiH. Uvidom u dalju dokumentaciju pod akcijom „Pukovnik“ stoji likvidacija pukovnika Ramiza Vilića iz Tuzle koji je osujetio prisustvo ove grupe u okolini Tuzle i uhapsio oko 50 posto njenih saradnika.

Od 1. augusta 1994. godine, kada je odred formiran, pa do 1. juna. 1996. godine odred je, kako se navodi, uspješno odradio 18 diverzantskih akcija. Pred svaku akciju išlo se nekoliko puta dok se cilj diverzije pokazao podesnim za diverziju. U izvještaju stoji da je, pored diverzantskih, odred učestvovao i u borbenim dejstvima. U Žepi i Srebrenici izvršavali su napad, na Mejevici i Goraždu izvršavali deblokadu, a u Drvaru, Kalesiji i Petrovcu bili u odbrani.

Na čelu snajperske grupe, odnosno kamandir 2. voda bio je poručnik Franc Kos.
Kos je u avgustu 1995. godine u Martin Brodu sa još desetoricom pripadnika Desetog diverzantskog učestvovao u u miniranju tri željeznička mosta na pruzi Bihać - Martin Brod - Knin. Već u septembru Kos je u Drvaru izveo diverziju na komandu Četvrte gardijske brigade Split. Takođe je iste godine učestvovao u akcijama Orkan 1, Orkan 2 i Džep. U ove akcije KOS je išao zajedno sa Draženom Erdemovićem.

Spisak pripadnika 10. diverzantskog odreda


Pripadnici 10. diverzantskog odreda, abecednim redom, bili su BOBAR Tomislava NENAD, BOŠKIĆ Jakova MARKO, BOŽIĆ Blaška MIĆO, BOŽIĆ Dimitrija OZREN, BREZOV itka SRĐAN, BUBALO Josipa VID, ČELIĆ Vase MILO, CVETKOVIĆ Rade ALEKSANDAR, ĐURA Stevana MIROSLAV, ĐOŠANOVIĆ Nedeljka DRAŽENKO, DOIĆ Marka VESELIN, DRAGIĆ Ilije NENAD, ĐUKIĆ Stoleta DALIBOR, ĐURIĆ Petra ALEKSANDAR, ERDEMOVIĆ Viktora DRAŽEN, FILIPOVIĆ Dominka MLADENKO, GAGIĆ Vujadina NEBOJŠA, GOJKOVIĆ Zora BRANKO. Također, u odredu su bili i GOLIJAN Velimira MARINKO, GOLIJAN Miloša VLASTIMIR, GORONJA Gojka ZORAN, GRBIĆ Milana MILADIN, ILIĆ Jovana SAŠA, JOKIĆ Mladena LUKA, JOSIPOVIĆ Jove RADOVAN, JUROŠEVIĆ Milorada ĐORĐO, KALAJDŽIĆ Neđe JELENKO, KALINIĆ Katice SREĆKO, KOLJIVRAT Tome DRAGAN, KOSO tmara FRANC, KOVAČEVIĆ Laze VITOMIR, KREMENOVIĆ Miladina RADOSLAV, LATSIOS Panagitosa ANGELOS, LUKIĆ Đorđija BRANKO, LUKIĆ Jakova ĐORĐIJA, LULIĆ Tome GORAN, MAJSTOROVIĆ Dimitrija JAKOV, MAKSIMOVIĆ Čede RADAN, MANOJLOVIĆ Ilije SARA, MARINKOVIĆ Ante MARINKO, MARINOVIĆ Petra MATIJA, MARJANOVIĆ Rade SAVO, MARUNOVIĆ Mire MLADEN, MASTILOVIĆ Đorđa GORAN, MATIĆ Budimira MILOŠ, MEĐEDOVIĆ Stevana RATKO, MIĆIĆ Nedeljka ŽIVKO, MILEŠEVIĆ Mitra MILOVAN, MILOVIĆ Ratomira DRAŽENKO, MITROVIĆ Simeuna MILE, OBRENOVIĆ Branka VOJSLAV, OBRENOVIĆ Vojislava ZORAN, OSTOJIĆ Dobroslava MOMIR, PELEMIŠ Miodraga MILORAD, PELEMIŠ Rade MIODRAG, POPOV Vladimira BORISLAV. Na kraju, u 10. diverzantskom odredu bili su I POPOVIĆ Pantelije VELIMIR, PRANJIĆ Marka STIJEPO, PRODANOVIĆ Miće DRAGICA, RAŠETA Jovana ZORAN, SALAMIĆ Živojina DARKO, SAVA NOVIĆ Tomislava STANKO, SAVIĆ Vasilija BUDIMKO, SIMANIĆ Rade MILAN, STUPAR Petra ZORAN, TEŠIĆ Teodora DRAGAN, TODOROVIĆ Miroslava DRAGAN, TODOROVIĆ Tihomira IVANKA, TOMIĆ Vujadina MILOSAV, TOMIĆ Danijela RATKO, TRIFKOVIĆ Paje MILIVOJE, VUKAŠINOVIĆ Jove CVIJETIN, VUKOVIĆ Bože ŽELJKO iVULIĆ Radovana OSTOJA.


<a href="http://www.youtube.com/v/5AmRC7y8-QE" target="_blank">http://www.youtube.com/v/5AmRC7y8-QE</a><a href="http://www.youtube.com/v/JFj488HI0Y4" target="_blank">http://www.youtube.com/v/JFj488HI0Y4</a>
« Zadnja izmjena: 03. 05. 2010., 07:44 od petak » Evidentirano
petak
Gost
Odg: Banda cetnicka
« Odgovor #107 na: 08. 05. 2010., 19:28 »

Dragan Čović „domobran“ i Niko Lozančić „rezervist“

Niko Lozančić prima hrvatsku ratnu vojnu mirovinu. Prima je i Dragan Čović. Lozančić je istu stekao kao član 128. brigade HV-a Rijeka, a Čović kao član 156. pukovnije domobranske Makarska!

Za Čovića se tako navodi kako je još od 10. kolovoza 1991. godine bio pripadnik 156. pukovnije domobranske u Makarskoj, iako se vrlo dobro zna kako je tada još uvijek bio u „SOKO“ Mostar, čuvao avione JNA i pratio koja bi vojska mogla dobiti rat budući za njega nije bilo neprijateljske vojske!

I kako se navodi, od 10. kolovoza 1991. godine sve do 20. prosinca 1995. godine taj „domobran“ je branio „Lijepu našu“!

Još je zanimljiviji slučaj Nike Lozančića, koji je otišao čak na Kvarner i prijavio se u riječku pukovniju gdje je, kako se lijepo navodi, služio od 12. listopada 1991. godine pa sve do 5. prosinca 1995. godine. I sada se pravi kako ne zna otkud mu hrvatska mirovina, pa je kao cijelo vrijeme mislio da prima nekakvu skrb?

Naravno, kao i u slučaju Dragana Čovića i u slučaju ovog poznatog kakanjskog milicionera istina je nešto posve drugo s obzirom da je cijelo vrijeme rata bio član Armije BiH, odnosno kako se to u žargonu danas kaže „Bošnjačkog MUP-a“.

Pored imena Nike Lozančića, kao i pored imena mnogih drugih na ovim popisima u zagradi stoji jedno veliko R, a da vas ne zbunjuje pojednostavit ćemo kako to govori kako je bio u rezervi, a ne aktivan član, no i takvi primaju mirovine.

Dragan „domobran“ i Niko „rezervist“!

JAVNO.ba
Evidentirano
kaaa
dragovoljci
*
Postova: 14684Email
Odg: Banda cetnicka
« Odgovor #108 na: 08. 05. 2010., 21:31 »

jel su možda i kod nas u registru?
Evidentirano

ČOVJEK KOJI NI ZA ŠTO NIJE SPREMAN UMRIJETI, NIJE ZAVRIJEDIO NI ŽIVJETI
pinki33
Administrator
*****
Postova: 28763


Slab je onaj koji je izgubio vjeru u sebe.


Email
Odg: Banda cetnicka
« Odgovor #109 na: 09. 05. 2010., 21:26 »

jel su možda i kod nas u registru?
Nebi me to začudilo....i da imaju sva Braniteljska prava...
Evidentirano

Nek' se cuje, nek' se zna
nek' vijori zastava
neka nitko ne dira
u moj mali dio svemira...
petak
Gost
Odg: Banda cetnicka
« Odgovor #110 na: 13. 05. 2010., 16:24 »

jel su možda i kod nas u registru?

otkucaj pa budeš vidjela   ahh ahh
Evidentirano
petak
Gost
Odg: Banda cetnicka
« Odgovor #111 na: 13. 05. 2010., 16:25 »

Osumnjičeni za ratne zločine počinjene u Republici Hrvatskoj od 1991. do 1995., a protiv kojih su bili pokrenuti sudski postupci pri nadležnim sudovima


Popis srba koji su sudjelovali u oružanoj pobuni protiv Republike Hrvatske


Maks Podgornik ((Maks) 09. 07. 1953. Spodna Konomlja, Idrija, Slovenija Pula, M. Oreškovića 70 16. 09. 1991. Pula
Zdravko Ranđelović (Tade) 14. 02. 1955. Osijek Pula, F. Barbalića 1 16. 09. 1991. Pula
Aleksandar Oluić, zvani „Aco“ (Petar) 04. 01. 1969. Blišani, općina Obrovac Blišani bb, općina Obrovac 21. 12. 1991. Bruška, zaseok „Marinović Gornji“
Miodrag Atlagić (Miloš) 01. 03. 1954. Ostrovica, općina Benkovac Ostrovica 17. 07. 1991. god Lišani Ostrovački
Milivoj Atlagić (Miloš) 25. 08. 1961. Ostrovica, općina Benkovac Zadar 17. 07. 1991. god Lišani Ostrovački
Milan Veselinović (Vlado) 11. 07. 1968. Benkovac Tinje 03. 08. 1992. Kakma
Jovo Zečević (Mile) 24. 12. 1967. Benkovac Jagodnja Donja 03. 08. 1992. Kakma
Slobodan Vujka (Milan) 25. 03. 1961. Velika Glava, općina Šibenik Knin, P. Drapšina b.b. 03. 08. 1992. Kakma
Dragan Matić (Slobodan) - - - 03. 08. 1992. Kakma
Slobodan Ćoso - - Jagodnja Gornja 03. 08. 1992. Kakma
Milenko Prostran, zvani „Mile“ i „Bato“ 12. 05. 1927. Smoković Smoković početak 09.mj. 1991. - 4.08.1995. na području Smokovića, Zemunika, Maslenice i drugih mjesta Zadarsko-Kninske županije
Radislav Bukarica, zvani „Aćo“ (Lazo) 21. 12. 1968. Biograd Biograd, Splitska bb 1991. Svinjarevci
Mirko Stijelja (Branko) 20. 06. 1961. Nadin, opć. Polača Polača 19-30. 11. 1991. Nadin i obližnja mjesta
Branko Graovac zvan „Tečer“ (Petar) 12. 09. 1953. Smilčić - 21. 01. 1992. Smilčić
Milorad Borović (Luka) 15. 02. 1959. Smilčić - 21. 01. 1992. Smilčić
Janko Đurica (Dušan) 19. 03. 1952. Zečevo, opć. Kistanje - 18. 11. 1991. Škabrnja
Milovan Ćoso (Vladimir) 24. 02. 1972. Francuska Jagodnja Gornja, op. Polača 18. 11. 1991. Škabrnja
Momčilo Drača (Milan) 02. 01. 1966. Zadar Islam Grčki, opć Smilčić 18. 11. 1991. Škabrnja
Rajko Drača (Mihajlo) 18. 10. 1955. Zadar Islam Grčki, opć Smilčić 18. 11. 1991. Škabrnja
Milan Drača (Mihajlo) 20. 10. 1962. Islam Grčki, opć. Smilčić - 18. 11. 1991. Škabrnja
Dragan Dubroja (Milenko) 29. 06. 1962. Biljane Gornje, opć. Smilčić - 18. 11. 1991. Škabrnja
Zdravko Dukić (Danilo) 07. 11. 1951. Biljane Gornje, opć. Smilčić - 18. 11. 1991. Škabrnja
Goran Erceg (Niko) 23. 02. 1968. Zadar Zemunik Gornji 18. 11. 1991. Škabrnja
Slobodan Erceg (Niko) 10. 03. 1963. Zadar Zemunik Gornji 18. 11. 1991. Škabrnja
Milorad Gagić (Savo) 20. 09. 1965. Zadar Islam Grčki, opć. Smilčić 18. 11. 1991. Škabrnja
Savo Gagić (Jovan) 24. 01. 1942. Islam Grčki, opć. Smilčić - 18. 11. 1991. Škabrnja
Petar Gagić (Ilija) 10. 01. 1967. Zadar Biljane Gornje, opć. Smilčić 18. 11. 1991. Škabrnja
Petar Graić (Savo) 14. 07. 1948. Buković, opć Benkovac - 18. 11. 1991. Škabrnja
Gojko Graić (Tanasije) 08. 02. 1949. Buković, opć. Benkovac - 18. 11. 1991. Škabrnja
Jovo Ivanež (Božidar) 29. 04. 1966. Zadar Smilčić 18. 11. 1991. Škabrnja
Marko Lacmanović (Veljko) 09. 01. 1963. Biljane Gornje, opć. Smilčić opć. Smilčić 18. 11. 1991. Škabrnja
Zoran Lakić (Savo) 18. 10. 1960. Biljane Gornje, opć. Smilčić - 18. 11. 1991. Škabrnja
Drago Ležaja (Prokopa) 09. 04. 1960. Biljane Gornje, opć. Smilčić - 18. 11. 1991. Škabrnja
Slavko Ležaja (Savo) 15. 04. 1963. Biljane Gornje, opć. Smilčić - 18. 11. 1991. Škabrnja
Đuro Maričić (Ilija) 21. 02. 1921. Zemunik Donji - 18. 11. 1991. Škabrnja
Vlado Oluić (Jovana) 20. 10. 1961. Biljane Gornje, opć. Smilčić - 18. 11. 1991. Škabrnja
Strahinja Radmanović (Gavrila) 20. 03. 1961. Biljane Gornje, opć. Smilčić - 18. 11. 1991. Škabrnja
Drago Repaja (Nikola) 06. 01. 1960. Biljane Gornje, opć. Smilčić - 18. 11. 1991. Škabrnja
Bogdan Repaja (Jovo) 09. 01. 1955. Biljane Gornje, opć. Smilčić - 18. 11. 1991. Škabrnja
Branko Stjelja (Luka) 06. 08. 1960. Biljane Gornje, opć. Smilčić - 18. 11. 1991. Škabrnja
Miroslav Vitas (Velimir) 09. 08. 1963. Benkovac - 18. 11. 1991. Škabrnja
Zoran Lakić (Vasilije) 12. 10. 1956. Benkovačko Selo, opć. Benkovac Benkovačko Selo, opć. Benkovac 07. mj 1993. god – 03. mj. 1994. Novsko ždrilo (pontonski most)m Posedarje, Maslenica
Marko Despot (Gojko) 20. 12. 1954. Benkovac Benkovac 07. mj 1993. god – 03. mj. 1994. Novsko ždrilo (pontonski most)m Posedarje, Maslenica
Veljko Bosanac (Đuro) - - - 07. mj 1993. god – 03. mj. 1994. Novsko ždrilo (pontonski most)m Posedarje, Maslenica
Boris Pupovac zvani „Boro“ (Stevan) 07. 09. 1963. Zadar Bilišane, opć. Obrovac 31. 12. 1991. Kruševo
Sretko Pupovac zvan „Željko“ (Dmitar) 28. 03. 1957. Bilišane, opć. Obrovac Bilišane, opć. Obrovac 31. 12. 1991. Kruševo
Mirko Pupovac (Dmitar) 11. 04. 1963. Bilišane, opć. Obrovac Bilišane, opć. Obrovac 31. 12. 1991. Kruševo
Petar Oluić zvani „Pane“ (Pane) 11. 06. 1943. Bilišane, opć. Obrovac Bilišane, opć. Obrovac Noć između 22. i 23. 03. 1993. Obrovac
Damir Skokno (Marko) 10. 02. 1964. Zadar Smilčić 14. 09. 1991. Zeleni Hrast
Vlado Skokno (Marko) 07. 10. 1966. Zadar Smilčić 14. 09. 1991. Zeleni Hrast
Dušan Škorić (Drago) 04. 04. 1959. Medvidja, opć. Obrovac Medvidja, opć. Obrovac 09. veljače 1993. Medvidja, zaseok Erstići (opć. Lisičić)
Milanko Bogdan zvani „Boško“ (Ostoja) 05. 01. 1967. Medvidja Medvdja, opć. Obrovac Medvidja, opć. Obrovac 09. veljače 1993. Medvidja, zaseok Erstići (opć. Lisičić)
Milenko Škorić (Lazo) 14. 01. 1951. Medvdja, opć. Obrovac Medvidja, opć. Obrovac 09. veljače 1993. Medvidja, zaseok Erstići (opć. Lisičić)
Zoran Škorić (Trivun) 17. 07. 1967. Medvdja, opć. Obrovac Medvidja, opć. Obrovac 09. veljače 1993. Medvidja, zaseok Erstići (opć. Lisičić)
Đorđe Jelić - - - 18. 12. 1991. Jasenice, opć. Obrovac, zaseok „Meki Doci“
Bogdan Gagić - - - 18. 12. 1991. Jasenice, opć. Obrovac, zaseok „Meki Doci“
Zoran Zorić (Nikola) 17. 07. 1968. Zadar Rijeka, Ćirila KOsovela 3 (kod Stanke Petrović) 1. 12. 1991. Nadin kod Benkovca
Nediljko Subašić zvan „Simo“ (Vojin) 01. 05. 1961. Nadin-Zagrad - 19. 11. 1991. Nadin kod Benkovca
Stevan Rujak (Petar) zvan „Pajo“ 30. 05. 1947. Nadin-Zagrad - 19. 11. 1991. Nadin kod Benkovca
Bratislav Muješ (Branko) 09. 01. 1954. Nadin - 19. 11. 1991. Nadin kod Benkovca
Zoran Štrbac (Đuro) 28. 09. 1965. Raštević - 19. 11. 1991. Nadin kod Benkovca
Krsto Vujanić (Đuro) 18. 01. 1951. Lišani Tinjski - 19. 11. 1991. Nadin kod Benkovca
Petar Ivaneža (Ćiro) 22. 08. 1930. Nadin - 19. 11. 1991. Nadin kod Benkovca
Mirko Skrobonja (Jovan) 14. 03. 1946. Bratiškovci, opć. Šibenik - 19. 11. 1991. Nadin kod Benkovca
Dušan Rujak zvan „Dujo“ (Jandrija) 10. 02. 1948. Nadin - 19. 11. 1991. Nadin kod Benkovca
Zdravko Vranković zvan „Mišo“ (Bogdan) 20. 11. 1958. Nadin - 19. 11. 1991. Nadin kod Benkovca
Nedjeljko Tintor zvan „Niko“ (sin Nikole) 01. 06. 1958. Raštević - 19. 11. 1991. Nadin kod Benkovca
« Zadnja izmjena: 13. 05. 2010., 16:54 od petak » Evidentirano
petak
Gost
Odg: Banda cetnicka
« Odgovor #112 na: 13. 05. 2010., 16:26 »

Zoran Pupovac (Savo) 31. 01. 1961. Raštević - 19. 11. 1991. Nadin kod Benkovca
Nikica Stegnjajić (Dušan), 01. 01. 1966. Kula Atlagić - poč. 12. mj. 1991. Nadin kod Benkovca
Nedjeljko Opsenica zvan „Kike“ sina Save 01.01. 1936. Raštević - poč. 12. mj. 1991. Nadin kod Benkovca
Dragor Opačić (Veljko) 15. 08. 1966. Zadar Zadar, A. Starčevića 14 17. 10. 1991. Murvica Donja
Milan Opačić (Nenad) 06. 08. 1971. Zadar Murvica Donja 17. 10. 1991. Murvica Donja
Sretko Cupać (Branko) 28. 08. 1963. Korlat, opć. Polača Korlat, opć. Polača kraj 01. mj. 1993.
Nebojša Cupač(Ilija) 13. 05. 1962. Benkovac Korlat, opć. Polača kraj 01. mj. 1993.
Stevo Maričić (Božo) 01. 03. 1963. Zemunik Gornji, opć. Zadar - 11. 03. 1992. Zemunik Gornji
Milan Mačak zvan „Mićo“ (Veljko) 13. 03. 1963. Ostrovice, opć. Lišane Ostrovičke - početak 10. mj. – kraj 12. mj. 1991. Lišane Ostrovičke
Janković Nedjeljko zvan „Neđo“ (Pero) - - - 10. i 11. mj. 1991. Zemunik Donji, Tinje, Jagodnja Donja i ostala mjesta Ravnih Kotara nastanjena Hrvatima
Slavko Đokić zvan „Đole“ (Ratko) - - - 10. i 11. mj. 1991. Zemunik Donji, Tinje, Jagodnja Donja i ostala mjesta Ravnih Kotara nastanjena Hrvatima
Neven Parenta (Trivun) 06. 01. 1967. Zadar Islam Latinski, opć. Posedarje 21. studenog 1991. Slivnica Donja
Radovan Parenta (Srećka) 19. 09. 1967. Zadar Islam Latinski, opć. Posedarje 21. studenog 1991. Slivnica Donja
Dragan Pupovac (Milan) 16. 07. 1969. Benkovac Raštević, opć. Polača 21. studenog 1991. Slivnica Donja
Žarko Lakić (Dušan) 01. 08. 1967. Zadar Kašić, opć. Smilčić 21. studenog 1991. Slivnica Donja
Nikola Kresović (Petar) 17. 06. 1972. Benkovac - 05. 08. 1995. Benkovac
Milenko Jasika (Pajo) 03. 06. 1950. Breza, općina Bjelovar Sv. Filip-Jakov br. 186 - 01. 06. 1992. – 04. mj. 1994. god Banja Luka (Republika BiH), gradsko naselje Budžak 1
- 29. 05. 1992. Bjelovar
Dubravka Jasika, rođ. Prole (Veljko) 14. 10. 1951. Našice Sukošan, Mala Maraska 29. 05. 1992. Bjelovar
Goran Opačić - - - 18. 11. 1991. Škabrnja
Živko Drča (Nikola) zvan „Mile“ 08. 07. 1952. Vukšić - 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Savo Ušljebrka (Svetozar) 13. 04. 1957. Žegar - 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Vukašin Đurić - - Bivčino selo 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Sretko Ušljebrka zvan Duško“ (Svetozar) 04. 01. 1951. Žegar - 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Borislav Ćoso (Vladimir) 15. 10. 1958. Benkovac Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Nebojša Ćoso (Vladimir) 14. 06. 1966. Bukovac Bukovac 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Božidar Graić (Trivun) 13. 06. 1941. Buković - 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Graić Duško (Petar) 02. 06. 1958. Benkovac Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Ljubiša Graić (Branko) 15. 12. 1968. Buković Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Miloš Graić (Trivun) 24. 09. 1931. Buković Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Milutin Graić (Gojko) 04. 11. 1972. Benkovac Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Nebojša Graić (Božidar) 30. 10. 1968. Benkovac Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Nikola Graić (Petar) 12. 12. 1949. - - 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Nikola Graić (Petar) 08. 11. 1944. Buković Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Petar Graić (Nikola) 02. 11. 1968. Benkovac Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Stanko Graić (Petar) 11. 08. 1954. Buković Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Trifun Graić zvan „Trifun“ (Miloš) 08. 04. 1956. Benkovac Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Todor Gulić (Todor) 07. 10. 1929. Kolarin Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Milan Ilić (Milice) 10. 12. 1933. Gornja Suvaja Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Mladen Ivanišević (Dušan) 16. 01. 1954. Benkovac Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Boško Jokić (Đuro) 06. 01. 1952. Buković Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Dušan Jokić (Savo) 22. 12. 1949. Benkovac Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Milenko Jokić (Đuro) 03. 11. 1939. Buković Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Miloš Jokić (Nikole) 25. 08. 1953. Zadar Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Miloš Jokić (Slavko) 17. 06. 1953. Benkovac Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Momčić Jokić (Slavko) 14. 03. 1958. Benkovac Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Dragan Končarević (Branko) 24. 03. 1956. Zadar Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Dušan Košević (Petra) 26. 03. 1949. Buković Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Dušan Košević (Petra) 15. 03. 1964. Benkovac Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Duško Košević (Jovan) 07. 03. 1964. Benkovac Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Jusuf Košević zvan „Pero“ (Dušan) 20. 03. 1969. Benkovac Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Nikola Košević (Miloš) 20. 10. 1961. Benkovac Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Simo (?) Košević (Nikola) 08. 06. 1958. Buković Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Slavko Košević (Miloš) 31. 01. 1964. Benkovac Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Slobodan Košević (Jovan) 04. 04. 1971. Zadar Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Vladimir Košeić (Vojin) 19. 11. 1966. Benkovac Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Živko Košević (Jovo) 22. 09. 1951. Buković Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Miloš Krekić (Dušan) 27. 04. 1949. Buković Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Aleksandar Kresović (Branko) 26. 10. 1973. Benkovac Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Savo Kresović (Jovan) 18. 01. 1947. Buković Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Jovica Mijak (Dušan) 17. 04. 1961. Benkovac Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Nikola Mijak (Dušan) 29. 12. 1971. Benkovac Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Željko Mijak (Dušan) 04. 01. 1959. Benkovac Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Bogdan Mimić (Simo) 01. 01. 1953. Benkovac Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Davor Mimić (Božo) 22. 01. 1963. Buković Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Dragan Mimić (Simo) 06. 01. 1958. Buković Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Dušan Mimić (Spaso) 09. 04. 1946. Buković Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Đorđe Mimić (Stevan) 03. 03. 1969. Benkovac Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Evidentirano
petak
Gost
Odg: Banda cetnicka
« Odgovor #113 na: 13. 05. 2010., 16:27 »

ovan Mimić (Srđa) 01. 04. 1955. Buković Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Miloš Mimić (Božo) 15. 02. 1961. Benkovac Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Mirko Mimić (Đuro) 22. 12. 1954. Benkovac Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Mladen Mimić (Srđa) 12. 04. 1961. Benkovac Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Slavko Mimić (Isaija) 06. 04. 1954. Benkovac Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Stanko Mimić (Srđa) 22. 07. 1958. Benkovac Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Stevan Mimić (Dušan) 03. 10. 1944. Buković Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Zoran Mimić (Simo) 02. 01. 1960. Buković Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Željko Mimić (Božica) 23. 09. 1963. Zadar Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Milenko Radak (Nikola) 07. 03. 1965. Benkovac Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Nenad Radak (Miloš) 15. 09. 1974. Benkovac Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Vojin Radak (Nikola) 28. 02. 1956. Benkovac Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Aleksandar Rakić (Glišo) 20. 06. 1966. Benkovac Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Đorđe Rakić (Andrija) 11. 06. 1966. Benkovac Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Dragan Rakić (Dušan) 01. 11. 1967. Benkovac Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Dragan Rakić (Stevan) 09. 08. 1970. Benkovac Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Dušan Rakić (Vladimir) 22. 05. 1973. Benkovac Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Milan Rakić (Petar) 21. 02. 1970. Benkovac Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Milenko Rakić (Andrija) 09. 02. 1958. Benkovac Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Miroslav Rakić (Špiro) 17. 07. 1967. Benkovac Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Neven Rakić (Stevan) 23. 07. 1967. Benkovac Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Nikica Rakić (Stevan) 23. 07. 1967. Benkovac Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Nikola Rakić zvan „Slobo“ (Dane) 13. 09. 1969. Buković Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Petar Rakić (Špiro) 24. 05. 1969. Benkovac Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Srđa Rakić (Dušan) 27. 10. 1953. Benkovac Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Dušan Relić (Uroš) 30. 01. 1949. Buković Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Jovo Relić (Petar) 25. 02. 1953. Buković Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Rajko Relić (Rade) 05. 10. 1957. Buković Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Saša Relić (Dušan) 21. 09. 1971. Zadar Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Vukašin Relić (Momčilo) 14. 12. 1957. Benkovac Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Boško Rnjak (Spasenije) 15. 09. 1955. Benkovac Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Dragan Rnjak (Duško) 08. 11. 1967. Zadar Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Dragoslav Rnjak (Spasenije) 05. 09. 1962. Buković Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Dušan Rnjak (Branko) 06. 10. 1947. Buković Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Duško Rnjak (Spasoje) 24. 05. 1953. Benkovac Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Gojko Rnjak (Stevan) 23. 03. 1943. Buković Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Jeta Rnjak (Nikola) 19. 01. 1959. Buković Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Jovica Rnjak (Božidara) 08. 06. 1963. Benkovac Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Ljubomir Rnjak zvan „Buco“ (Jovan) 16. 03. 1966. Benkovac Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Ljubomir Rnjak (Bogdan) 14. 08. 1937. Buković Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Milan Rnjak (Božidar) 09. 04. 1965. Benkovac Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Milan Rnjak (Slavko) 20. 09. 1971. Benkovac Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Mirko Rnjak (Đuro) 31. 05. 1971. Benkovac Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Novica Rnjak (Tanasije) 12. 06. 1936. Buković Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Slavko Rnjak (Vaso) 21. 07. 1946. Buković Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Vojislav Rnjak (Jovan) 16. 06. 1970. Benkovac Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Željko Rnjak (Đuro) 17. 12. 1969. Benkovac Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Jovan Rstić (Savo) 16. 07. 1946. Buković Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Milenko Rstić (Đuro) 17. 03. 1961. Benkovac Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Žarko Rstić (Đuro) 02. 05. 0965. Benkovac Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Branko Savić (Marko) 27. 12. 1961. Benkovac Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Dušan Savić (Milivoj) 08. 03. 1948. Buković Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Gojko Savić (Marko) 26. 10. 1970. Buković Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Jovo Savić (Marko) 27. 09. 1960. Benkovac Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Milojko Savić (Jovan) 11. 10. 1964. Benkovac Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Mladen Savić (Simo) 28. 02. 1952. Benkovac Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Petar Savić (Milenko) 24. 10. 1958. Benkovac Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Zdravko Savić (Jovan) 19. 11. 1959. Benkovac Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Nikica Štulić (Ilija) 22. 04. 1964. Benkovac Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Slavko Štulić (Jovo) 20. 02. 1954. Benkovac Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Nikica Volarević (Obrad) 28. 01. 1953. Benkovac Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Boško Vrcelj zvan „Božo“ (Vojin) 15. 01. 1952. Buković Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Branko Vrcelj zvan „Brane“ (Savo) 24. 09. 1966. Benkovac Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Čedomir Vrcelj (Đuro) 02. 08. 1934. Buković Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Budimir Vrcelj (Dušan) 20. 03. 1971. Benkovac Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Dušan Vrcelj (Budimir) 20. 03. 1971. Benkovac Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Đuro Vrcelj (Čedomir) 02. 08. 1961. Buković Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Marko Vrcelj (Konstantin) 18. 04. 1953. Buković Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Marko Vrcelj (Mile) 10. 04. 1950. Benkovac Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Milan Vrcelj (Momčilo) 18. 08. 1974. Benkovac Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Milan Vrcelj (Veljko) 18. 07. 1961. Benkovac Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Mladen Vrcelj (Slobodan) 29. 01. 1973. Benkovac Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Mladen Vrcelj (Čedomir) 02. 01. 1968. Benkovac Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Momčilo Vrcelj (Aleksandar) 26. 02. 1944. Buković Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Momčilo Vrcelj (Špiro) 18. 10. 1961. Benkovac Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Petar Vrcelj (Veljko) 16. 10. 1955. Benkovac Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Predrag Vrcelj (Stevan) 23. 04. 1969. Benkovac Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Rajko Vrcelj (Nikola) 02. 10. 1957. Benkovac Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Slavko Vrcelj (Vojin) 22. 01. 1957. Buković Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Slobodan Vrcelj (Arsenije) 19. 03. 1939. Buković Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Sretko Vrcelj (Stojan) 21. 03. 1956. Buković Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Sretko Vrcelj (Milan) 21. 10. 1954. Benkovac Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Stevan Vrcelj (Stojan) 11. 12. 1940. Buković Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Zdravko Vrcelj (Save) 19. 03. 1960. Buković Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Zoran Vrcelj (Slobodan) 02. 01. 1963. Benkovac Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Željko Vrcelj (Savo) 22. 03. 1963. Buković Buković 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Branko Stjelja (Marko) 29. 10. 1965. Nunići, JMBG 2910965382104 - 1991-1992. osvojena područja Republike Hrvatske tzvan „krajina“
Stevo Macakanja (Todor) 22. 04. 1955. Kula Atlagić, op. Benkovac - 05. 06. 1992. Korlat
Željko Ležaja (Srđo) 10. 08. 1965. Biljane Gornje, ranije opć. Benkovac - 05. 06. 1992. Korlat
Branko Kužet (Božidar) 11. 09. 1970. Benkovac - 05. 06. 1992. Korlat
Željko Cupač(Božidar) 25. 12. 1966. Benkovac - 05. 06. 1992. Korlat
Bogdan Banić zvan „Bore“ 10. 10. 1937. Lepuri, opć. Benkovac 08. mj. 1991. Lepuri, opć. Benkovac
Stevo Ivanišević (Dušan) 12. 08. 1962. Benkovac Kožlovac, opć. Benkovac 21. 03. 1992. Podgradje, opć. Benkovac
Neven Ardalić (Milan) 01. 11. 1962. Smilčić, opć. Benkovac Smilčić, Benkovac poč. 01. mj. 1992. Lisičić i Podgradje, opć. Benkovac
Nebojša Baljak (Todor) 12. 04. 1963. Kožlovac, opć. Benkovac opć. Benkovac poč. 01. mj. 1992. Lisičić i Podgradje, opć. Benkovac
Božo Dodig (Đuro) 24. 05. 1948. Ceranje Gornje, opć. Benkovac Ceranje gornje, opć. Benkovac poč. 01. mj. 1992. Lisičić i Podgradje, opć. Benkovac
Slavko Drača, zvan „Vepar“ (Mile) 23. 09. 1965. Zemunik Gornji, opć. Zadar Zemunik Gornji, opć. Zadar poč. 01. mj. 1992. Lisičić i Podgradje, opć. Benkovac
Zoran Erceg zvan „Šugi“ (Nikola) 23. 09. 1965. Zemunik Gornji, opć. Zadar Zemunik Gornji, opć. Zadar poč. 01. mj. 1992. Lisičić i Podgradje, opć. Benkovac
Zoran Graovac (Ljubomir) 22. 10. 1961. Brgud, opć. Benkovac Kakma, opć. Benkovac poč. 01. mj. 1992. Lisičić i Podgradje, opć. Benkovac
Ljubo Kolundžić (Nikola) 12. 02. 1945. Kakma, opć. Benkovac Kakma, opć. Benkovac poč. 01. mj. 1992. Lisičić i Podgradje, opć. Benkovac
Milan Marunić (Uroš) 29. 10. 1956. Bjelina, opć. Benkovac Zadar, Z. Dalmatinske br. 1 poč. 01. mj. 1992. Lisičić i Podgradje, opć. Benkovac
Dragan Milić (Aleksandar) 28. 05. 1968. Obrovac ObrovacB. Jokića br. 35 poč. 01. mj. 1992. Lisičić i Podgradje, opć. Benkovac
Radovan Pavić (Đuro) 12. 02. 1969. Zadar Zadar, S. Šolaje br. 45 poč. 01. mj. 1992. Lisičić i Podgradje, opć. Benkovac
Saša Pucar 03. 04. 1971. Zadar Zadar, V. Lisinskog bb poč. 01. mj. 1992. Lisičić i Podgradje, opć. Benkovac
Nada Pupovac (Mihajlo) 1958. Perušić Perušić poč. 01. mj. 1992. Lisičić i Podgradje, opć. Benkovac
Milenko Sanković (Mirko) 29. 10. 1956. Benkovac Zadar polovina 09. mj. 1991. Lisičić i Podgrađe
Petar Štrbac (Dušan) 25. 01. 1968. Zapužane, opć. Benkovac Zapužane, opć. Benkovac poč. 01. mj. 1992. Lisičić i Podgradje, opć. Benkovac
Momčilo Tampolja zvan „Bajo“ (Drago) 09. 09. 1962. Brgud, opć. Benkovac Brgud poč. 01. mj. 1992. Lisičić i Podgradje, opć. Benkovac
Mile Uzelac (Savo) 22. 04. 1973. Benkovac, Kožlovac, opć. Benkovac poč. 01. mj. 1992. Lisičić i Podgradje, opć. Benkovac
Zoran Tadić - - - poč. 01. mj. 1992. Lisičić i Podgradje, opć. Benkovac
Rnjak (ostali podaci nepoznati) - - - polovina 09. mj. 1991. Lisičić i Podgrađe
Goran Drača - - - poč. 01. mj. 1992. Lisičić i Podgradje, opć. Benkovac
Evidentirano
petak
Gost
Odg: Banda cetnicka
« Odgovor #114 na: 13. 05. 2010., 16:29 »

POSTUPCI U FAZI ISTRAGE

Đorđe Jelić
Gagić Bogdan
Stevo Veselinović
Petar Veselinović
Boško Veselinović
Ratko Vujisić
Boris Pupovac
Sretko Pupovac
Mirko Pupovac
Dušan Škorić
Bogdan Milanko
Bore Milanko
Miladin Milanko
mslt. Siniša Bogunović
Milenko Škorić
Zoran Škorić
Zoran Lakić
Marko Despot
Veljko Bosanac
Stevo Maričić
Milan Maček
Janko Đurica
Milovan Ćoso
Momčilo Drača
Rajko Drača
Milan Drača
Dragan Dubroja
Zdravko Dukić
Goran Erceg
Slobodan Erceg
Milorad Gagić
Petar Gagić
Petar Graić
Gojko Graić
Jovo Ivaneža
Marko Lacmanović
Zoran lakić
Drago Ležaja
Slavko Ležaja
Đuro Maričić
Vlado Olujić
Strahilo Radmanović
Drago Repaja
Bogdan Repaja
Branko Stijelja
Miroslav Vitas
Branko Graovac
Milorad Borović
Zoran Zorić
Nediljko Subašić
Dušan Rujak
Stevan Rujak
Zdravko Vranković
Bratislav Munješ
Nedjeljko Tintor
Zoran Pupovac
Zoran Štrbac
Krste Vujanić
Petar Ivaneža
Mirko Skrobonja
Nikica Stegnjaić
Nedjeljko Opsenica
Sretko Cupać
Nebojša Cupać
Mirko Stjelja
Nedjeljko Janković
Slavko Dokić
Nikola Kresović
Drago Kresović
Đorđe Cvjetan
Dragoslav Nakićen
Milan Veselinović
Jovo Zečević
Slobodan Vujko
Dragan Matić
Slobodan Ćoso
Milorad Atlagić
Milivoj Atlagić
Duško Pupovac
Milenko Prostran
Radislav Bukarica
Branko Drča
Neven Parenta
Dragan Pupovac
Radovan Parenta
Dragor Opačić
Milan Opačić

KAZNENI POSTUPCI PRED ŽUPANIJSKIM SUDOM U ZADRU

Goran Opačić
Marinko Pozder
Jovan Badžoka
Boško Dražić
Zoran Janković
Đuro Kosović
Mirko Drača
Nada Pupovac
Edita Rađen
Zorana Banić
Vojin Lakić
Petar Radmanović
Milenko Bjelanović
Iso Bjelanović
Špiro Bjelanović
Renato Petrov
Desimir Ivaneža
Miroslav Mlinar
Zdravko Ranđelović
Mile Stojković
Srđan Potkonjak
Željko Knežević
Željko Cupać
Mile Gak
Jovan Ogar
Dragan Pršo
Milenko Jasika
Branko Bota
Sava Šarić
Nikola Munjes
Stevo Macakanja
Željko Ležaja
Branko Kužet
Željko Cupać
Časlav Kostić
Ljubomir Cvjetan
Saud Hasović
Zoran Tadić
Bogdan Banić
Stevo Ivanišević
Nebojša Baljak
Zoran Lakić
Marko Lacmanović
Rajko Radmanović
Zoran Radmanović
Bogdan Repaja
Drago Repaja
Đuro Mirković
Zvonko Grulović
Sava Grulović
Aleksandar Olujić
Mirsad Čatić
Bore Mandić
Momčilo Perišić
Milić Potpara
Ilija Branković
Stojan Vučković
Nikola Germanac
Čojić Spasoja
Duško Gojković
Predrag Tasić
Željko Batinić
Saša Đurović
Senad Grbo
Mile Rudić
Dragomir Jokić
Jovan Milivojević
Miroslav Bobić
Božo Perić
Aleksandar Lazarević
Mirko Marčeta
Nebojša Filipović
Zdravko Graovac
Predrag Dobre
Željko Vidić
Ljubiša Veselinović
Nikola Đinić
Neven Repaja
Škopelja Branko
Pavle Vranić
Aleksandar Vranić
Sava Vranić
Nikola Vranić
Ilija Maričić
Milan Jurjević
Davor Tošić
Siniša Medak
Saša Relić
Duško Rnjak
Mirko Rnjak
Dušan Rnjak
Slobodan Rnjak
Stanko Rnjak
Nenad Vrcelj
Nikola Gagić
Evidentirano
petak
Gost
Odg: Banda cetnicka
« Odgovor #115 na: 13. 05. 2010., 16:30 »

Mile Gak zvan „Gajan“ (Vasilije) 23. 04. 1954. Zaton, opć. Obrovac Obrovac, Grkovac 9 26. 01. 1993. Zaton kod Obrovca
02. 07. 1992. Zaton kod Obrovca
Jovan Ogar (Špiro) 18. 03. 1946. Muškovci, opć. Obrovac Obrovac 26. 01. 1993. Zaton kod Obrovca
Dušan Pršo zvan „Ćiro“ (Đuro) 02. 06. 1965. Zaton, opć. Obrovac Obrovac 02. 07. 1992. Zaton kod Obrovca
Nikola Munjes (Nikola) 07. 11. 1968. Korlat, opć. Benkovac 22. 09. 1991. Perušić kod Benkovca
Branko Bota (Petar) 10. 07. 1965. Benkovac Kolarina, opć. Lišane Ostrovačke 24. 11. 1991. Perušić kod Benkovca
Savo Šarić (Ljubomir) 01. 01. 1949. Kolarina, opć. Lišane Ostrovačke Kolarina, opć. Lišane Ostrovačke 24. 11. 1991. Perušić kod Benkovca
Srđan Potkonjak (Nikola) 10. 10 1965. Gospić Knin 27. 05. 1992. Knin
Željko Knežević (Petar) 08. 10. 1966. Knin Očestovo 27. 05. 1992. Knin
Zvonko Grulović - - - 10-30. 09. 1991. Zemunik Donji
Milica Ćuka zvana Mica (Luka i Jelica) 09.09.1954. Orolik kod Vinkovaca Vukovar, Olajnica 9/6 Vukovar, od kolovoza do konca prosinca 1991.
Radovan Vukobrat (Nikola i Dragica) 22.01.1952. Opatovac kod Vukovara Ilok, Grobljanska ulica 18 Podunavlje, od 17. kolovoza 1990.
Ljubinko Stojanović (Zdravko) 17.06.1953. Vukovar Vukovar, S. Supanca 65 Vukovar od kolovoza 1991.
Mirko Vojnović (Đuro) 02.01.1939. Vrginmost Vukovar, S. Markovića 90 “
Slavko Radusinović (Lazar) 28.06.1951. Vukovar Vukovar, I.G. Kovačića bb “
Bogdan Kuzmić (Božo) 13.05.1961. Porječje, Doboj, BiH Vukovar, Borovo Naselje, Trpinjska cesta 62 “
Dragan Lapčević (Pero) 08.08.1958. Vukovar Vukovar, Borovo Naselje, Ul. K. Marksa 66 “
Željko Lapčević (Pero) 01.09.1954. “
Vukovar Vukovar, Borovo, Trg palih boraca 10 “
Pero Grujić (Slobodan) 21.03.1955. Negoslavci kod Vukovara Vukovar, Omladinska 5/42 “
Vlado Pupovac (Jovo) 04.01.1959. Vrana kod Biograda Pačetin, Pandurevićeva 47 “
Branislav Stamenković (Miodrag) 07.12.1954. Borovo Vukovar, Borovo Naselje, J. Brandajza 9 “
Stevan Stojaković (Đorđe) 18.01.1954. Borovo Vukovar, Borovo Selo, Školska 16 “
Momčilo Balaban (Stevo) 14.11.1952. Banja Luka, BiH Vukovar, Borovo Naselje, Krajiška 2 “
Zoran Vitas (Nikola) 03.07.1951. Vukovar Vukovar, Ul. V. Pelagića 7 “
Dušan Kolarić (Glišo) 27.04.1946. Vukovar Vukoar, L, Ružičke 5 “
Stevan Pešut (Sara) 18.08.1947. Vukovar Vukovar, Borovo Naselje, Ustanička 20 “
Miroslav Tripunović (Tripun) 27.06.1957. Mičijevići kod Lukavca, BiH Vukovar, Borovo Naselje, Lička 169 “
Gavro Petrušić (Đorđe) 15.07.1954. Bočinja Donja kod Maglaja, BiH Vukovar, Ul. M. Gračanin 42 “
Goran Ivanković (Mladen) 05.05.1965. Virovitica Vukovar, M. Gupca 3 “
Branislava Janjetović (Mladen) 11.05.1955. Bosanski Novi, BiH Vukovar, Ul. «12. aprila 1945.» 86 “
Stanimir Avramović zvan Micko (Milan) 24.10.1948. Vukovar Vukovar, Trg M. Oreškovića 3 “
Slavko Adamović (Trifun) 27.11.1936. Silbaš kod Bačke Palanke, Srbija Bršadin, Željeznička 4 “
Uroš Arsenić (Luka) 26.05.1935. Krepšić kod Brčkog, BiH Vukovar, Ul. T. Gorete 30 “
Ilinka Arsenić (Luka) 21.11.1954. Vukovar Vukovar, Proleterska 159 “
Zdravko Arsenić (Uroš) 04.03.1956. Brčko, BiH Vukovar, Ul. T. Gorete 30 “
Stojan Božičković (Petko) 16.05.1956. Priluk kod Zavidovića, BiH Vukovar, Negoslavci, Petrovačka 46 “
Jovica Babić (Đorđe) 31.08.1967. Vukovar Vukovar, M. Tita 22 “
Miloš Bulić zvan Bulidža (Marko) 10.03.1938. Bjelajci kod Bosanske Dubice, BiH Vukovar, Borovo Naselje, Kozaračka 36 “
Petar Isajlović (Stevan) 08.02.1936. Borovo kod Vukovara Vukovar, S.S.Kranjčevića 4 “
Mile Bijelić (Damjan) 31.03.1946. Vrginmost Vukovar, I.L. Ribara 53/4 “
Živko Balaban (Stevo) 03.03.1946. Drugovići kod Laktaša, BiH Vukovar, Borovo Naselje, V. Vlahovića 43 “
Stanimir Bugarski (Živko) 20.05.1964. Vukovar Vukovar, B. Jovanovića 13 “
Miloš Bibić (Jovo) 18.09.1944. Negoslavci kod Vukovara Vukovar, Negoslavci, M. Šerbića 32 “
Saša Bakić (Mihajlo) 04.07.1966. Apatin, Vojvodina, Srbija Vukovar, I.L.Ribara 62 “
Mihajlo Čiča (Dušan) 01.01.1960. Vrginmost Vukovar, Ul. Nova 10 “
Milan Ćujo (Mirko) 20.09.1945. Ervenik kod Knina Vukovar, S. Markovića 67 “
Jovan Čavić (Simeon) 27.06.1966. Vukovar Vukovar, V. Nazora 1/14 “
Mirko Drača (Petar) 04.06.1944. Kašić kod Benkovca Vukovar, V. Vlahovića bb “
Miroljub Drača (Mirko) 03.06.1968. Vukovar Vukovar, V. Vlahovića 1 “
Savan Dakić (Danilo) 10.08.1954. Vukovar Vukovar, S. Radića 36 “
Savo Davidović (Nikola) 15.05.1947. Donja Gata kod Bihaća, BiH Bršadin, Đure Mitrovića bb “
Dragan Đukić (Milivoj) 17.09.1959. Vinkovci Vukovar, Borovo Naselje, Trg Republike 1/5 “
Milan Đanković (Dušan) 07.11.1946. Blatuša kod Vrginmosta Vukovar, S. Markovića 191 “
Milan Đekić zvan Džekson (Stevo) 04.12.1960. Vukovar Vukovar, I. L. Ribara 15 “
Ljubomir Gajić (Božidar) 21.07.1961. Vukovar Vukovar, Ul. «1. maja» 72 “
Mile Glamočak (Đurađ) 17.01.1945. Majdan kod Mrkonjić Grada, BiH Vukovar, M. Stojanovića 101 “
Zlatko Grbić (Vlado) 20.10.1959. Vukovar Vukovar, Borovo Naselje, Bratstav i jedinstva 12 “
Veselin Grbić (Vlado) 27.12.1954. Vukovar Vukovar, Olajnica 10/22 “
Milan Gojković (Radovan) 18.08.1946. Bočinja Donja kod Maglaja, BiH Vukovar, Borovo Naselje, Nova Banijska 14 “
Tomislav Goreta (Radomir) 27.09.1963. Vukovar Vukovar, B. Adžije 8/30 “
Ruža Hasani (Marija Melinkov) 25.07.1948. Ćuprija kod Svetozareva, Srbija Vukovar, I. L. Ribara 32 “
Mile Ikačzvan Turukalo (Savka) 03.03.1953. Svinjarevci kod Vukovara Vukovar, Lj. Gaja 37 “
Mladen Ivanković (Gligor) 02.01.1940. Brani do kod Trebinja, BiH “
Dane Ilić (Milan) 22.05.1932. Mazin kod Gračaca Vukovar, Radnička 59 “
Vladimir Ilić (Đorđa) 24.04.1966. Opatovac kod Vukovara Vukovar, Borovo Naselje, I. Milutinovića 11 “
Slobodan Ivković (Đuro) 25.04.1953. Opatovac kod Vukovara Vukovar, Borovo Naselje, Ustanička 22 “
Zoran Janković (Momčilo) 02. 01. 1964. Krupanj, BiH Vukovar, ul. Neznanog junaka 6 “
Slobodan Joka (Dušan) 16. 03. 1958. Vukovar Borovo Naselje, ul. 12. slavonske brigade br. 8 “
Mladen Jović (Stojan) 02. 01. 1959. Brijesnica Donja kod Lukavca, BiH Borovo Naselje, Školska 48 “
Sava Jašić (Žarko) 10. 10. 1955. Dalj kod Osijeka Borovo, ul. Trg palih boraca 13 “
Velibor Jovanović (Jovana) 12. 02. 1953. Ilinci kod Šida, Srbija Vukovar, Olajnica 11/37 “
Gojko Janjanin (Save) 25. 12. 1943. Malička kod sVrginmosta Vukovar, Ul. Solidarnosti 3 “
Željko Jelenić (Dragoljub) 01. 06. 1950. Bobota kod Vukovara Vukovar, Stanka Opsenice 47 “
Slađana Korda (Petar) 28. 10. 1973. Vukovar Vukovar, B. Kidriča 11 “
Mihajlo Katalina zv. „Pahulj“ (Mićan) 28. 07. 1947. Nožičak kod Srbca, BiH Vukovar, Sajmište 12 “
Jovan Kresojević (Radoslav) 28. 03. 1952. Bobota kod Vukovara Vukovar, Olajnica 1/33 “
Nebojša Krstanović (Đuro) 03. 05. 1957. Borovo kod Vukovara Vukovar, ul. JNA 23 “
Milan Kojin (Đorđe) 07. 05. 1957. Borovo kod Vukovara Vukovar, ul. JNA 23 “
Nikola Krašić (Luka) 20. 04. 1949. Sotin kraj Vukovara Vukovar, V. I. Lenjina 36 “
Marko Kraguljac (Mile) 12. 05. 1946. Donja Čemernica kraj Vukovara Borovo Naselje, Bilogorska br. 25 “
Božo Latinović (Rajko) 27. 01. 1957. Cazin, BiH Vukovar, Sajmište 91 “
Veljko Lukić (Blagoje) 03. 03. 1948. Vajska kod Bača, Srbija Vukovar, Sajmište 122 “
Siniša Lakić (Želimir) 28. 01. 1966. Vukovar Vukovar, A. Cesarca 46 “
Žarko Leskovac (Miloje) 07. 10. 1931. Vera kraj Vukovara Vukovar, Trg M. Gupca 22 “
Kamenko Lančužanin (Milan) 11. 04. 1935. Marinci kraj Vinkovaca Vukovar, 1. maja 56 “
Goran Lančužanin (Kamenko) 22. 11. 1971. Vukovar Vukovar, 1. maja 56 “
Slobodan Lovrić (Dane) 13. 04. 1946. Vukovar Vukovar, D. Tucovića 6 “
Ivica Mikšić (Đuro) 06. 01. 1937. Vukovar Vukovar, Zrinska 50 “
Danilo Miletić (Lazar) 27. 05. 1925. Vera kraj Vukovara Vukovar, S. Marinković 19 “
Milorad Martić (Ljubomir) 21. 08. 1956. Vukovar Vukovar, B. Kidriča 7 “
Milan Marčetić (Stevan) 24. 10. 1962. Odžaci, Srbija Vukovar, I. L. Ribara 60 “
Stevan Mazinjanin (Savo) 23. 06. 1962. Crni Potok kraj Vrginmosta Vukovar, Proleterska bb “
Gojko Mrkobrada (Stanko) 07. 08. 1933. Vrginmost Vukovar, Dobra Voda 11 “
Dušan Miličević (Mile) 01. 05. 1949. Vukovar Vukovar, S. Supanca 34 “
Dragica Miličević (Jovan) 03. 01. 1952. Berak, Vukovar Vukovar, S. Supanca 34 “
Jovan Mitić (Milan) 24. 10. 1970. Pariz, Francuska Vukovar, Olajnica 6 “
Tihomir Maksimović (Đorđe) 21. 09. 1970. Geelonae, Australija Vukovar, 12. udarne proleterske brigade 2 “
Đorđe Mišić (Petar) 29. 06. 1962. Vukovar Negoslavci, Petrovačka 8 “
Savo Mirković (Rade) 28. 01. 1955. Vukovar Bršadin, V. Đurđevića 134 “
Milenko Miljanović (Nemanja) 11. 04. 1958. Banovići, BiH Bršadin, V. Đurđevića 167 “
Dragan Mačvan (Veselin) 28. 05. 1967. Vukovar Borovo Naselje, N. Demonje 107 “
Saša Maksimović (Milan) 14. 09. 1965. Vukovar Vukovar, I. G. Kovačića 81 “
Veljko Maksimović (Spasoje) 21. 02. 1938. Dubrovnik Vukovar, I. L. Ribara 29 “
Mile Mačešić (Ratko) 19. 04. 1968. Vukovar Vukovar, 6. proleterske divizije 9 “
Zvezdan Marić (Milan) 30. 05. 1962. Vukovar Vukovar, Bratstva i jedinstva 39 “
Janko Nikić (Ratko) 8. 03. 1968. Vukovar Negoslavci, petrovačka 28 “
Vladimir Orlović (Ivan) 21. 08. 1947. Sremska Mitrovica, Srbija Vukovar, 25. maja bb “
Ljuban Oreščanin (Nikola) 01. 07. 1950. Pecka kraj Vrginmosta Vukovar, Desna Supoderica 13 “
Marko Pajić (Marko) 15. 08. 1937. Brnjavac kod Vrginmosta Vukovar, Pionirska 19 “
Borivoj Panić (Milan) 20. 09. 1950. Sotin kod Vukovara Vukovar, Sajmište 122 “
Tomislav Papić (Špiro) 21. 08. 1933. Klisa, Vukovar Vukovar, ul. B. Buhe 35 “
Smiljka Pavlica (Vlajko) 19. 04. 1949. Nožičak kraj Srbca Vukovar, B. Kidriča 6 “
Predrag Petrinjac (Dušan) 06. 10. 1967. Sisak Vukovar, S. Markovića 45 “
Vlado Penčarski (Štefan) 20. 01. 1967. Vukovar Vukovar, Ovačara bb “
Milan Ponjević (Kosta) 15. 02. 1937. Natpolje kod Šipova, BiH Bršadin, Vase Đurđevića bb “
Todor Ponjević (Kosta) 05. 09. 1932. Natpolje kod Šipova, BiH Bršadin, V. Đurđevića 131 “
Dragoslav Puškar (Stevan) 19. 11. 1965. Vukovar Vukovar, Partizanska 26 “
Jovanka Popin (Nikola) 18. 01. 1963. Vukovar Vukovar, Dunavska 5/51 “
Rajko Petrović (Miloš) 05. 08. 1970. Slunj Vukovar, S. Marković 230 “
Slobodan Petrović (Milan) 19. 03. 1972. Duga Resa Vukovar, S. Markovića 230 “
Đuro Pilipović (Petar) 17. 04. 1949. Jankovac kod Bihaća, BiH Vukovar, Sajmište 200 “
Jovan Raketić (Petar) 16. 08. 1953. Vukovar Vukovar, I. L. Ribara bb “
Radenko Rušnov (Ljubomir) 11. 03. 1954. Marinci (Vinkovci) Vukovar, A. Cesarca 36 “
Vaso Rabat (Mihajlo) 18. 03. 1949. Pobrđani kod Bosanskog Novog Vukovar, S. Markovića 152 “
Ivan Ravančić (Jozo) 18. 06. 1932. Orašac kod Prozora, BiH Vukovar, S. Markovića 202 “
Snježana Roknić (Simo) 07. 08. 1966. Vukovar Vukovar, S. Markovića 105 “
Siniša Roknić (simo) 04. 06. 1962. Vukovar Vukovar, S. Markovića 105 “
Milan Roknić (Dušan) 29. 01. 1930. Kirin kod Vrginmosta Vukovar, s. Markovića 138 “
Dragan Radić (Milan) 30. 03. 1950. Rujnica kod Cazina ,BiH Vukovar, ul. 12. aprila 1945. br. 118 “
Veljko Rašić (Dušan) 18. 11. 1965. Vukovar Vukovar, B. Kidriča 96 “
Zoran Ravančić (Ivan) 27. 06. 1971. Vukovar Vukovar, S. Markovića 202 “
Veselinka Stanković 26. 07. 1955. Vukovar Vukovar, S. Radića 58 “
Žarko Amidžić (Miloš) 11. 09. 1931. Negoslavci kod Vukovara Vukovar, Velika Skela 5 “
Nikola Sokolović (Ljuban) 06. 03. 1957. Perna kod Vrginmosta Vukovar, S. Markovića 100 “
Damir Stević (Milan) 10. 03. 1963. Vukovar Vukovar, Zrinska 42 “
Vasilije Stevanović (Živan) 01. 08. 1948. Srednji Dragaljevac kod bjeljine, BiH Vukovar, I. L. Ribara 35 “
Nebojša Sikirica (Momčilo) 02. 01. 1956. Kljajićevo kod Sombora, Srbija Vukovar, ul. 12. udarne proleterske brigade 34 “
Milovan Stojković (Dobrivoje) 18. 01. 1950. Odžaci, Srbija Vukovar, P. Preradovića 48 “
Dragan Suzić (Mirko) 29. 07. 1957. Gornji Žirovac kod Dvora Borovo Naselje, I. Milutinovića 309 “
Đorđe Šarić (Đuro) 24. 07. 1952. Vukovar Vukovar, Sajmište 93 “
Nikola Šijuk (Mile) 15. 06. 1952. Berak kod Vukovara Vukovar, Proleterska 224 “
Stanimir Šerbić (Svetislav) 18. 03. 1960. Negoslavci kod Vukovara Negoslavci, Petrovačka 21 “
Krsto Šaula (Mile) 02. 01. 1959. Gornja Rašenica kod Grubišnog Polja Borovo Naselju, Srijemska 30 “
Rade Šekuljica (Strahinja) 06. 06. 1957. Vukovar Vukovar, S. Markovića 228 “
Pero Škorić (Nikola) 29. 05. 1946. Vukovar Vukovar, A. Cesarca 16 “
Nemanja Šević (Milan) 25. 03. 1941. Bršadin kod Vukovara Vukovar, a. Cesarca 24 “
Dušan Teofilović (Marko) 29. 09. 1956. Bršadin kod Vukovara Bršadin, V. Đurđevića 37 “
Zlatko Teofilović (Radovan) 20. 12. 1969. Vukovar Borovo Naselje, Mirna 11 “
Milorad Trošić (Dragoljub) 08. 01. 1955. Vukovar Trpinja kraj Vukovara “
Radivoj Verčević (Borslav) 22. 04. 1958. Vukovar Negoslavci, Željeznička 21 “
Slobodan Velebit (Petar) 11. 07. 1959. Karlovac Vukovar, Kumrovačka bb “
Milenko Njirjak (Mihajlo) 20. 02. 1961. Vukovar Vukovar, Nova 26 “
Željko Vračarić (Vladimir) 29. 05. 1958. Osijek Vukovar, Kumrovačka bb “
Đorđe Vlaškalić (Borislav) 20. 08. 1975. - Negoslavci, ul. Oslobođenja bb “
Đorđe Višić (Nikola) 26. 02. 1957. Vukovar Trpinja, Manojlova 8 “
Dražen Vorkapić (Nikola) 04. 02. 1970. Vukovar Vukovar, S. Markovića 201 “
Kosta Vračarić (Njego) 23. 01. 1948. Vinkovci Vukovar, Pionirska 57 “
Stevan Vukašin (Marko) 28. 03. 1951. Vukovar Borovo Naselje, Trpinjska cesta bb “
Branko Vukašin (Marko) 22. 02. 1949. Vukovar Vukovar, Cvjetno naselje 5 “
Slobodanka Vujanović (Branko Maslić) 01. 01. 1951. Berak kod Vukovara Vukovar, I. Andrića 22 “
Stevo Vukobratović (Andrija) 10. 05. 1948. Gložd kraj D. Miholjca Vukovar, V. Nazora 13/2 “
Maksim Vojnović (Gajo) 16. 06. 1949. Crni Potok kod Vrginmosta Vukovar, I. L: Ribara 88 “
Rade Vorkapić (Đuro) 28. 06. 1947. Lovas kod Vukovara Vukovar, S. Kovačevića 30 “
Zdravko Vukičević (Milan) 06. 04. 1959. Đakovački Hrkanovci kod Đakova Vukovar, ul. 4. jul br. 7 “
Slobodan Vojnović (Rade) 03. 07. 1949. Vukovar Vukovar, S. Markovića 115 “
Stevan Zorić (Petar) 13. 03. 1951. Vukovar Vukovar, Dalmatinska 47 “
Nebojša Zorić (Stevan) 11. 03. 1975. Vukovar Vukovar, Dalmatinska 47 “
Siniša Zekanović (Dušan) 11. 09. 1968. Vukovar Vukovar, Adica 4 “
Simo Zlatar (Stanko) 29. 02. 1948. Perna kod Vrginmosta Vukovar, ul. Budućnosti 26 “
Branislav Zarić (Milenko) 13. 01. 1966. Požega Osijek, Dalmatinska 54 “
Smiljka Živanović (Gojko Kovačević) 02. 06. 1951. Petrovci kod Vukovara Vukovar, S. Radića 2 “
Jovan Živanović (Radoje) 15. 01. 1949. Vukovar Vukovar, s. Radića 1949. “
Dejan Živanović (Veljko) 02. 06. 1970. Vukovar Vukovar, S. Supanca 67 “
Milan Žeželj (Dušan) 01. 01. 1928. Ervenik kod Knina Vukovar, S. Radića 50. “
Zdenko Ždinjak (Vladimir) 18. 07. 1952. Vukovar Vukovar, S. Markovića 172 “
Pavle Šteković (Vasilije) 24. 08. 1954. Ožegovci kraj Pakraca Vukovar, Pionirska 84 “
Ljubomir Lončar (Petar) 18. 10. 1958. Biljane Donje kraj Benkovca Borovo Naselje, Lička ul. 04. 07. 1991. Borovo Naselje
Miladin Mitrović (Gavro) 05. 03. 1943. Bočinji SO Maglaj Borovo Naselje, Lička (?) 191 “
Rajko Blažić (Milan) 1936. Vasiljevci kod Lukovca Borovo Naselje, Lička 189 “
Gavra Pedić (Savo) 24. 07. 1934. Gornja Bočinja kraj Maglaja Borovo Naselje, Lička 187 “
Jovan Korolija (Marko) 01. 02. 1991. Ivoševci kod Knina Borovo Naselje “
Branko Vojnović (Marko) 29. 10. 1938. Ladavica kod Nove Gradiške Borovo Naselje, Lička 178 “
Dragiša Čančarević (Nikola) 08. 12. 1961. Vukovar Borovo Naselje, Lička 177 “
Rajko Vuković (Boško) 08. 05. 1936. Kokanović, Vlasenica Borovo Naselje, Lička 258 “
Milan Jovanović (Pero) 10. 02. 1941. Vasiljevica kraj Lukovca Borovo Naselje, Lička 163 “
Radoslav Jovanović (Pero) 16. 11. 1950. Vasiljevica kraj Lukovca Borovo Naselje, Lička 140 “
Dušan Radeka (Spasoje) 30. 05. 1939. Biljane gornje kraj Benkovca Borovo Naselje, Lička 138 “
Mile Savić (Luka) 02. 04. 1962. Pavkovići kraj Vlasenice Borovo Naselje, Lička 145 “
Milomir Pedić (Stanko) 19. 11. 1942. Bočinja kraj Maglaja Borovo Naselje, Lička 139 “
Dragan Špoljarić (Nikola) 05. 02. 1956. Korana Selište kraj Slunja Borovo Naselje, Stara Banijska 22 “
Nedo Lazić (Rajko) 12. 02. 1952. Priluk kraj Zavidovića Borovo Naselje, Stara Banijska bb “
Milovan Višekruna (Nikola) 23. 05. 1953. Vukovar Borovo Naselje, Stara Banijska 18 “
Marko Radić (Todor) 22. 06. 1935. Zelinja Gornja Borovo naselje, Stara Banijska 14 “
Miloš Žabarac (Makso) 11. 11. 1949. Srednja Slatina kraj Gradačca Borovo Naselje, Vlasinska 8 “
Đorđe Krstić (Petar) 05. 11. 1948. Vukovar Vukovar, dr. Mladena Stojanovića 19 od srpnja 1991. Borovo Selo i okolica Vukovara
Petar Krstić (Đorđe) 28. 06. 1974. Vukovar Vukovar, Leva Bara (ili dr. Mladena Stojanovića) 55 od srpnja 1991. Borovo Selo i okolica Vukovara
Nikola Plavljenić ( Simo ) 15.07.1930.god. Komogovina Komogovina br. 1
Dragan Stajkov ( Simo ) 13.04.1953.god. Niš Sisak, Trg I Internacionale 4a 07.mj.-08.mj.-09.mj. 1991.god. u Petrinji
Nikola Begović ( Milan )
zvan „Kondukter“ 05.08.1949.god Begovići, SO Petrinja D. Kukuruzari kbr. 46, SO Kostajnica 14/15.11.1991. god. u Stublju,
15.11.1991. god. u Stublju,
26/27.11.1991. god. u Stublju
05.01.1992.god. u Graboštanima,
14.10.1991. u Kostajničkom Majuru,
15.10.1991.god. u Kostajničkom Majuru
Evidentirano
petak
Gost
Odg: Banda cetnicka
« Odgovor #116 na: 13. 05. 2010., 16:32 »

Stevan Vučinić ( Dragan )
zvan „Hans“ 20.04.1947.god. D. Velešnja, SO Kostajnica D. Velešnja kbr. 117 14/15.11.1991. god. u Stublju,
15.11.1991. god. u Stublju,
26/27.11.1991. god. u Stublju
Miroslav Hašić 1951.god. Glina, ul. Pere Pogledića bb 26.06.1991.god.-31.03.1992.god.

Dušan Svrzikapa 1951.god. V. Obljaj 26.06.1991.god.-31.03.1992.god.
Rade Vekić ( Đuro ) 1958.god. Glina Glina, ul. J. Marjanovića br. 19 26.06.1991.god.-31.03.1992.god.
Branko Relić 1963.god. Glina Glina, Lička ul. bb 26.06.1991.god.-31.03.1992.god.
Zoran Dmitrović
zvan „Zoc“ 1963.god. Glina Glina, Prvomajska bb 26.06.1991.god.-31.03.1992.god.
Dragan Arbutina 1963.god. Žirovac Glina, Vinogradska bb 26.06.1991.god.-31.03.1992.god.
Milan Mamuzić ( Mile ) 1965.god. Glina Glina, Kordunska ul. br. 13 26.06.1991.god.-31.03.1992.god.
Darko Stojić
zvan „Toli“ 1963.god. Glina Glina, A. Blašića bb 26.06.1991.god.-31.03.1992.god.
Milan Čučković 1966.god. Glina G. Selište 26.06.1991.god.-31.03.1992.god.
Vlado Jović 1961.god. Klasnić Petrinja 26.06.1991.god.-31.03.1992.god.
Dušan Dobrić
zvan „Duco“ 1964.god. Ravno Rašće Ravno Rašće 26.06.1991.god.-31.03.1992.god.
Nedjeljko Petrović
zvan „Miš“ 1963.god. Glina Glina, ul. Ćire Mađarca bb 26.06.1991.god.-31.03.1992.god.
Branko Ljiljak 1966.god. Obljaj Obljaj 26.06.1991.god.-31.03.1992.god.
Milja Bila 1961.god. Vlahović Glina, ul. 29. novembra bb 26.06.1991.god.-31.03.1992.god.
Miloš Paripović 1948.god. Trnovac Glina, Vinogradska bb 26.06.1991.god.-31.03.1992.god.
Stanko Tintor
zvan „Ćane“ 1964.god. Trnovac Glina, ul. V. Gaćeše bb 26.06.1991.god.-31.03.1992.god.
Pero Samac 1963.god. Brestik Brestik 26.06.1991.god.-31.03.1992.god.
Radisav Pavić 15.08.1953.god. 26.06.1991.god.-31.03.1992.god.
Mirko Drobnjak ( Nikola ) 07.04.1941.god. Mali Grac Glina, Šurbaltova br. 7 26.06.1991.god.-31.03.1992.god.
Branko Jović 1950.god. Roviška Glina, ul. Žrtava fašizma 26.06.1991.god.-31.03.1992.god.
Rade Vrga 1963.god. Glina Glina 26.06.1991.god.-31.03.1992.god.
Dragan Jelić ( Stevo ) 15.11.1934.god,. Bijele Vode Bijele Vode kbr. 169, Glina 02.09.1992.god. u selu Maja
Pero Miljević ( Stojan ) 21.11.1952.god. Mala Vranovina Mala Vranovina br. 7 09.mj. 1991.god. u Maloj Vranovini
Mile Velimir ( Đuro ) 26.06.1950.god,. Bos. Dubica Cerovljani 95, Kostajnica 10.mj. 1991.god.-1995.god. u Kostajnici
Bogdan Kotur ( Ostoje ) 01.01.1951.god. Staro Selo Glina, Nikole Tesle br. 24
sada na adresi: Livana, Omladinska 3, zp. Ćepin tijekom 1991.god. –
08.mj.1995.god. u Glini i okolna sela
Jakov Velemir ( Đuro )
zvan „Jalšo“ 11.10.1954.god. Cerovljani, Cerovljani kbr. 67 tijekom 1991.god. – 1995.god. u Cerovljanima
Nikola Pavlović ( Marko )
zvani „Kovan“ 06.03.1937.god. Kirin Kirin, Općina Gvozd Kirin 97 11.mj.1991.god. – 08.mj.1995,.god. u selu Crna Draga općina Lasinje i selo Kirin općina Gvozd
Sava Crevar ( Rade ) 27.01.1963.god. Vrginmost Vrginmost, Brnjevac 70 1991.god. – 1995.god. u selu Crna Draga - Lasinja
Stojan Dobričanin
( Kosta ) zvani „Stoleša“ 19.04.1935.god. Banja Luka Borovac kbr. 201 25.08.1992.god. – 19.06.1993.god. u Borovcu, Novska
Novica Simić 01.01.1943.god. Sarajevo 26.07.1991.god. u Kozibrodu
Nedjeljko Kragujević
( Savo ) 08.12.1962.god. Sisak Petrinja, ul. Milanke Kljajić br. 4 02.09.1991.god.,
16.09.1991.god, 29.09.1991.god., Petrinja
06.10.1991.god. Nova Drenčina
Zoran Kragujević ( Savo ) 09.02.1967.god Sisak Petrinja, ul. Milanke Kljajić br. 4 02.09.1991.god.,
16.09.1991.god, 29.09.1991.god., Petrinja
06.10.1991.god. Nova Drenčina
Đuro Vujanović ( Mirko ) 02.01.1962.god. Derviši Nova Drenčina bb 02.09.1991.god.,
16.09.1991.god, 29.09.1991.god., Petrinja
06.10.1991.god. Nova Drenčina
Predrag Japranin ( Đuro ) 29.09.1972.god. Sisak Petrinja, ul. 27. srpnja bb 02.09.1991.god.,
16.09.1991.god, 29.09.1991.god., Petrinja
06.10.1991.god. Nova Drenčina
Suad Đanić ( Abdulah ) 21.03.1968. god. Sisak Petrinja, ul. 27. srpnja br. 10 02.09.1991.god.,
16.09.1991.god, 29.09.1991.god., Petrinja
06.10.1991.god. Nova Drenčina
Damir Čakara ( Milan ) 15.04.1968.god. Sisak Petrinja, ul. Milanke Kljaić br. 9 02.09.1991.god.,
16.09.1991.god, 29.09.1991.god., Petrinja
06.10.1991.god. Nova Drenčina
Milan Čakara ( Miloš ) 02.09.1944.god. Jošavica Petrinja, ul. Milanke Kljajić br. 9 02.09.1991.god.,
16.09.1991.god, 29.09.1991.god., Petrinja
06.10.1991.god. Nova Drenčina
Zoran Rudić ( Milan ) 07.09.1964.god. Miočinovići Petrinja, ul. Andrije Petračića br. 26 02.09.1991.god.,
16.09.1991.god, 29.09.1991.god., Petrinja
06.10.1991.god. Nova Drenčina
Dragan Sekulić ( Pero ) 10.02.1930.god. Omarska Petrinja, ul. Andrije Petračića br. 28 02.09.1991.god.,
16.09.1991.god, 29.09.1991.god., Petrinja
06.10.1991.god. Nova Drenčina
Savo Grnović ( Ljubomir ) 16.01.1956.god. Lovča Petrinja, ul. Josipa Mencina bb 02.09.1991.god.,
16.09.1991.god, 29.09.1991.god., Petrinja
06.10.1991.god. Nova Drenčina
Miomir Perenčević
( Mirko )
zvan „Čvoljac“ 16.07.1956.god. Ostrožin Ostrožin kbr. 197 1991.god. u Lasinju, sela u Vrginmostu
Milan Perenčević
( Mirko ) 16.07.1956.god. Ostrožin Ostrožin kbr. 197 1991.god. u Lasinju, sela u Vrginmostu
Josip Karakaš ( Mijo ) 19.09.1969.god. Sisak Timarci kbr.117 10.05.1995.god. – 06.08.1995.god. u Donjem Hrastovcu, Pobrđanima, Vedrom Polju, Komogovine, Dubice, Sunje
Damir Bodanović
( Dragutin ) 10.06.1967.god. Novska Rajići, ul. Bratstva i jedinstva 82 25.09.1992.god. u Rajiću
Jure Šajatović ( Jure ) 01.07.1950.god. Ozalj Novska, Osječka 132 06.10.1993.god., općina Novska
Dragan Pavić ( Milan ) 09.07.1965.god. Donji Grahovljani, Pakrac Pakrac, Vinogradska br. 50 06.10.1993.god., općina Novska
Goran Pašić ( Luka ) 11.02.1971.god. Pakrac Dobrovac, ul. Veljka Vlahovića br. 78 06.10.1993.god., općina Novska
Čedomir Relić ( Petar ) 14.02.1937.god. Ratkovac, općina Gornji Bogičevci Okučani, ul. M. Stanivukovića br. 24 06.10.1993.god., općina Novska
Veljko Budić ( Branko ) 01.11.1972.god. Pakrac Gavrinci, Stanivukovićeva ul. br. 39 06.10.1993.god., općina Novska
Đorđe Stojanović (Staniša) 01.03.1944.god. Stajkovac, općina Surdulica Petrinja, vojarna 14.07.-15.07.1991.god. u selu Kraljevčanima i Dragotincima
Stanko Letić Petrinja, vojarna 14.07.-15.07.1991.god. u selu Kraljevčanima i Dragotincima
Simo Podunavac ( Rade ) 24.09.1949.god. Dvor Petrinja, vojarna 03.11.1991.god. – 04.04.1992.god. u Petrinji
Branko Čučković ( Ilija )
zvan „Gula, Zmaj“ 25.08.1945.god. Skela, SO Glina Glina, kbr. 30 07.07.1991.god. u Glini
Siniša Martić ( Vladimir )
zvan „Šilt“ 13.08.1965.god.
Glina, Rade Grumić Rare kbr. 7 07.07.1991.god. u Glini
Vladimir Vilić ( Slavko ) 28.11.1956.god. Glina, Trg M. Tita kbr. 5 07.07.1991.god. u Glini
Josip Kovačević ( Franjo ) 19.10.1948.god. Strizivojna, SO Đakovo Glina, ul. Rade Grmuše kbr. 4 09.mj.1991.god. u Glini
Petar Vuruna ( Miloš )
zvan „Kapetan Pero“ 10.09.1952.god. Crkveni Bok Zagreb, Polakova kbr. 8 16.09.1991.god. – 31.10.1991.god. u Glini
Dragoljub Grđan (Slavko) 15.09.1966.god. Bjelovar Trem, Gornje Selo bb, SO Križevci 28.03.1992.god. u Novskoj
Milorad Babić ( Mirko ) 13.05.1963.god. Sokoliš, SO Bos.Novi Sisak, Frankopanska ul. br. 2 02.,16.,21.09.1991.god. u Petrinji
Ranko Tarbuk Petrinja, Hanžekova br. 66 02.,16.,21.09.1991.god. u Petrinji
Budimir Jovanovski
( Dragutin ) 30.09.1957.god. Karlovac, Haulikova br. 24 02.,16.,21.09.1991.god. u Petrinji
Jovo Begović ( Milan ) 15.03.1951.god. Begovići, SO Petrinja Begovići, Petrinja 02.,16.,21.09.1991.god. u Petrinji
Simo Podunavac ( Rade ) 24.09.1949.god. Dvor Sisak, ul. J. Janjića br. 8 02.,16.,21.09.1991.god. u Petrinji
Emin Veljačić ( Jusuf ) 20.09.1930.god. Velika Kladuša Sisak, ul. R.Boškovića br.7 03.10.1991.god. u Gorama
Borislav Mikelić (Milutin) 13.09.1939.god. Dobrljina, SO Bos.Novi Beograd, ul. Vračar tijekom 1991.-1992.god. u Petrinji
Dušan Jović ( Stevan ) 24.01.1942.god. Donji Klasnić, SO Glina Glina, Žrtava fašizma bb u tijeku 1991.-1992.god. u Glini,
26.06.1991.god. u Glini
Milan Muidža ( Stevan ) 16.01.1935.god. Donji Klasnić, SO Glina Sisak, R. Boškovića br. 2 u tijeku 1991.-1992.god. u Glini,
26.06.1991.god. u Glini
Dušan Kačar ( Miljkan ) 20.05.1949.god. Banski Drenovac, SO Glina Sisak, ul. Filipa Kljaića br. 3 u tijeku 1991.-1992.god. u Glini,
26.06.1991.god. u Glini
Ilija Nišević ( Dragan ) 18.10.1956.god. Glina Glina, ul. Norberta Vebera bb u tijeku 1991.-1992.god. u Glini,
26.06.1991.god. u Glini
Milan Milanković ( Petar ) 15.12.1960.god. Begovići, SO Petrinja Petrinja, Malinova br. 94 u tijeku 1991.-1992.god. u Glini,
26.06.1991.god. u Glini
Ilija Bjelajac ( Stevo ) 16.05.1949.god. Mali Gradac, SO Glina Glina, ul. 29. novembra bb u tijeku 1991.-1992.god. u Glini,
26.06.1991.god. u Glini
Simo Karaica ( Pavle ) 07.07.1956.god. Veliki Gradac, SO Glina Sisak, Rimska ul. bb u tijeku 1991.-1992.god. u Glini,
26.06.1991.god. u Glini
Stanko Divjakinja
( Damjan ) 29.06.1933.god. Roviška, SO Glina Glina, A. Mihanovića bb u tijeku 1991.-1992.god. u Glini,
26.06.1991.god. u Glini
Branko Bosanac ( Ilija ) 21.05.1953.god. Rajići Rajići , Trg D. Sabe 1991.god. u Jasenovcu i Demirovcu
Milenko Dabić
( Nedjeljko ) 10.03.1952.god. Lađevac, SO Nova Gradiška Okučani, ul. N. Vujasinović br. 5 09.mj.1991.god. u Okučanima
Ljubiša Mihajlović
( Slavko ) 05.04.1947.god. Zemun Sisak, ul. Rade Končara br. 3 22.,23.,24.10.1991.god. u Sisku
Zoran Kuzmić ( Rudolf ) 06.04.1950.god. Sremska Mitrovica Sisak, Otokara Keršovanija br. 12 23.-24.10.1991.god. u Sisku
Dragan Roksandić (Petar) 26.08.1957.god. Glina Glina, ul. 29 novembra br.6 1991.god.-1992.god. u Glini
Milan Korač( Vujo ) 01.04.1957.god. Bojna, SO Glina Gornje Selište kbr. 11 1991.god.-1992.god. u Glini
Branko Šolaja ( Bogdan ) 22.08.1950.god. Voćarice Novska, ul. B. Adžije br. 17 22.11.1991.god. u Paklenici
Nikola Ljiljak ( Vlado )
zvan „Maček“ 01.03.1948.god. Borovac Borovac kbr. 26, Novska 05.09.1991.god.,
22.09.1991.god.,
11.11.1991.god. u Borovcu
Jovan Maljković ( Stojan ) 15.05.1961.god. Sisak Panjani kbr. 32, SO Kostajnica 08.09.1991.god. u H. Kostajnici
Nikola Maljković
( Stojan ) 06.12.1958.god. Sisak Panjani kbr. 32, Kostajnica 08.09.1991.god. u H. Kostajnici
Dragan Japranin
( Bogdan ) 23.12.1952.god. Kostajnica D. Kukuruzari kbr. 59 08.09.1991.god. u H. Kostajnici,
10.mj.1991.god. u D.Velešnji
Nikola Begović ( Slavko ) 01.11.1952.god. Babina Rijeka Kostajnica, ul. 7. BUD br. 96 08.09.1991.god. u H. Kostajnici,
10.mj.1991.god. u D.Velešnji
Branko Matijašević (Ilija) 24.04.1929.god. D. Velešnji, Kostajnica D. Velešnja kbr. 27 08.09.1991.god. u H. Kostajnici
Nikola Begović ( Milan ) 17.07.1949.god. Petrinja D. Kukuruzari br. 16, Kostajnica 21.- 24.09.1991.god. u Cerovljanima,
Stevo Džakula ( Mićo ) rođ. 1946.god. Šaš Šaš, br. 127 21.09.-24.09.1991.god. u Cerovljanima
Nenad Dmitrović
( Nikola ) 22.09.1963.god. Bos. Dubica Živaja br. 179 21.09.-24.09.1991.god. u Cerovljanima
Stevo Kokrlja ( Ilija ) 10.12.1962.god. H. Kostajnica Živaja, br. 285 21.09.-24.09.1991.god. u Cerovljanima
Sreto Kokrlja ( Miloš ) 15.05.1955.god. Bos. Dubica Živaja, br. 285 21.09.-24.09.1991.god. u Cerovljanima
Duško Gligorić ( Milka ) 17.04.1970.god. Sisak Živaja, br. 275 21.09.-24.09.1991.god. u Cerovljanima
Drago Radišić ( Jovo ) 04.11.1961. god. Sisak Živaja, br. 121 21.09.-24.09.1991.god. u Cerovljanima
Stevo Gvozden ( Milan ) 15.03.1964.god. Bos. Dubica Živaja, br. 251 21.09.-24.09.1991.god. u Cerovljanima
Boško Poljak ( Mojica ) 18.05.1957.god. Bos. Dubica Živaja br. 235 21.09.-24.09.1991.god. u Cerovljanima
Stevo Poljak ( Nikola ) 14.10.1959.god. Bos. Dubica Živaja br. 233 21.09.-24.09.1991.god. u Cerovljanima
Ranko Bradarić ( Jovan ) 23.10.1966.god. Bos. Dubica Živaja, br. 167 21.09.-24.09.1991.god. u Cerovljanima
Nenad Novaković
( Mirko ) 18.04.1974.god. Mura, Švicarska Šaš, kbr. 1 21.09.-24.09.1991.god. u Cerovljanima
Nikola Rendić ( Dušan ) 09.03.1959.god. Kostajnica Živaja, kbr. 145 21.09.-24.09.1991.god. u Cerovljanima
Martin Brnad ( Petar ) 10.11.1950.god. Šaš Šaš, kbr. 151, Sisak 21.09.-24.09.1991.god. u Cerovljanima
Milisav Tepić ( Dušan ) 26.10.1949.god. Kostajnica Cerovljani 141 21.09.-24.09.1991.god. u Cerovljanima
Rajko Pauković ( Vaso ) 27.10.1943.god. SR Njemačka Cerovljani 21.09.-24.09.1991.god. u Cerovljanima
Dubravko Pauković
( Rajko) 30.12.1966.god. Sisak D. Cerovljani 158 21.09.-24.09.1991.god. u Cerovljanima
Željko Vuksan ( Đuro ) 07.06.1953. god. Bos. Dubica Cerovljani 158 21.09.-24.09.1991.god. u Cerovljanima
Ilija Ratković ( Ilija ) 27.03.1953.god. Bos. Dubica Cerovljani 113 21.09.-24.09.1991.god. u Cerovljanima
Željko Tuleković ( Petar ) 26.06.1950.god. Bos. Dubica Cerovljani 95, Kostajnica 21.09.-24.09.1991.god. u Cerovljanima
Mile Velimir ( Đuro ) 22.06.1954.god. Bos. Dubica Cerovljani 87 21.09.-24.09.1991.god. u Cerovljanima
Sreten Tomašević
( Đuro ) 07.02.1932.god. Kostajnica Cerovljani 16 21.09.-24.09.1991.god. u Cerovljanima
Milan Mrzić ( Dragutin ) 08.12.1968.god. Gornja Subotska, Pakrac Gornja Subotska kbr. 20 01.05.1995.god. u Voćarici i Paklenici, općina Novska
Milenko Janjetović
( Mile ) 19.11.1950.god. Hrvatska Dubica Hrv.Dubica, ul. Dubičkih partizana br. 3 07.-08.mj.1991.god. – 08.mj.1995.god. u Hrv. Dubici, Bačin, Cerovljane, Predore i dr. mjesta
Jovan Jerinić ( Mile ) 03.08.1947.god. Hrvatska Dubica Hrv.Dubica, ul. Zdravka Buzadžića 71 07.-08.mj.1991.god. – 08.mj.1995.god. u Hrv. Dubici, Bačin, Cerovljane, Predore i dr. mjesta
Milan Lalić ( Milan ) 25.12.1956.god. Mala Vranovina, Topusko M. Vranovina kbr. 11 09.mj. 1991.god. Mala Vranovina
Dušan Ćelap ( Mile ) 01.06.1947.god. Mala Vranovina Mala Vranovina br.38 09.mj. 1991.god. Mala Vranovina
Jugoslav Vidić ( Gojko ) 16.02.1968.god. Benkovac Benkovačko selo bb, Benkovac 16.09.1991.god. u Petrinji
Dragan Stajkov ( Simo ) 13.04.1953.god. Niš Sisak, Trg I Internacionale 4a 07.mj,08.mj, 09.mj.1991.god. u Petrinji
Predrag Orlović ( Milan )
zvan „Peđa“ 27.03.1965.god. Dvor Dvor, ul. Miloša Čavića br. 3 26.07.1991.god. u selima Zamlaća, Struga i Kozibrod
Milan Begović ( Mirko ) 01.11.1964.god. Dvor Ul. J. Vraneševića br. 62 26.07.1991.god. u selima Zamlaća, Struga i Kozibrod
Nedjeljko Pašić
( Mihajlo ) 02.09.1962.god. Dvor Dvor, ul. Bratstva i jedinstva br. 72 26.07.1991.god. u selima Zamlaća, Struga i Kozibrod
Predrag Korizma
( Dušan ) 07.09.1966.god. Dvor Dvor, ul. Bratstva i jedinstva br. 29 26.07.1991.god. u selima Zamlaća, Struga i Kozibrod
Nenad Korizma ( Dušan ) 07.05.1970.god. Dvor Dvor, ul.Bratstva i jedinstva br. 29 26.07.1991.god. u selima Zamlaća, Struga i Kozibrod
Leonard Janković
( Jovan ) 03.12.1972.god. Dvor Dvor, ul. Bratstva i jedinstva br.6 26.07.1991.god. u selima Zamlaća, Struga i Kozibrod
Toša Sundać ( Milan ) 28.10.1946.god. D. Javornje Ul. Miloša Čavića br.12 26.07.1991.god. u selima Zamlaća, Struga i Kozibrod
Drago Kladara ( Ilija ) 26.05.1957.god. Dvor Selo Hrtići, br. 12A 26.07.1991.god. u selima Zamlaća, Struga i Kozibrod
Dubravko Kovačević
( Bože ) 06.06.1954.god. Dvor Dvor, Ul. Bratstva i jedinstva br.6 26.07.1991.god. u selima Zamlaća, Struga i Kozibrod
Dragan Vranešević
( Mile ) 18.01.1961.god. Dvor 26.07.1991.god. u selima Zamlaća, Struga i Kozibrod
Đuro Đurić ( Damjan )
zvan „Đoko“ 20.05.1954.god. selo Unčani Unčani br. 34 26.07.1991.god. u selima Zamlaća, Struga i Kozibrod
Slavko Tadić ( Marko ) 05.12.1950.god. selo Grmušani, općina Dvor selo Zamlaća br. 14 26.07.1991.god. u selima Zamlaća, Struga i Kozibrod
Mirko Tomašević
( Nikola ) 06.03.1933.god. Hrtić, općina Dvor selo Zamlaća br. 5 26.07.1991.god. u selima Zamlaća, Struga i Kozibrod
Nikola Borčić ( Đuro ) 15.03.1944.god. Dvor Dvor, ul. M. Marića br. 8 26.07.1991.god. u selima Zamlaća, Struga i Kozibrod
Goran Barač( Nikola ) 19.03.1966.god. Sisak Dvor, ul. Bratstva i jedinstva br. 6 26.07.1991.god. u selima Zamlaća, Struga i Kozibrod
Mile Sundać ( Đuro ) 30.03.1958.god. Dvor selo D. Javoranj 26.07.1991.god. u selima Zamlaća, Struga i Kozibrod
Dušan Badić ( Ibrahim )
zvan „Piceduje“ 29.09.1965.god. Dvor Dvor, Ul. 1. maja bb 26.07.1991.god. u selima Zamlaća, Struga i Kozibrod
Dalibor Borota ( Zore )
zvan „Beni“ 22.05.1970.god. Sisak Dvor, Trg M.Tita br. 23 26.07.1991.god. u selima Zamlaća, Struga i Kozibrod
Jan Janković ( Jovan ) 27.01.1960.god. Rumaržov, Češkoslovačka Dvor, ul. Bratstva i jedinstva br. 6 26.07.1991.god. u selima Zamlaća, Struga i Kozibrod
Nikola Sundać ( Đuro ) 17.08.1956.god. Dvor 26.07.1991.god. u selima Zamlaća, Struga i Kozibrod
Rade Tintor ( Branko ) 15.11.1955.god. Dvor Dvor, ul. M. Marića br. 2 26.07.1991.god. u selima Zamlaća, Struga i Kozibrod
Rade Lukač( Mirko ) 17.12.1955.god. Dvor Dvor, ul. M. Marića br. 38 26.07.1991.god. u selima Zamlaća, Struga i Kozibrod
Matija Cvetojević
( Đuro ) 25.06.1951.god. Dvor Dvor, ul. 1. maja br. 9 26.07.1991.god. u selima Zamlaća, Struga i Kozibrod
Mirko Drača ( Ljuban ) 14.05.1968.god. Dvor Matijevići, M.Tita br.59 26.07.1991.god. u selima Zamlaća, Struga i Kozibrod
Simo Gaić ( Adam ) 12.01.1947.god. Hrtić, općina Dvor Dvor, ul. Jove Vranševića br. 15 26.07.1991.god. u selima Zamlaća, Struga i Kozibrod
Milan Joka ( Đuro ) 09.10.1941.god. Trgovi, općina Dvor Divuša, Dvor, ul. Bratstva i jedinstva 26.07.1991.god. u selima Zamlaća, Struga i Kozibrod
Mustafa Kadunić
( Meho )
zvan „Muta“ 09.12.1965.god. Dvor Dvor, ul. 1. maja br. 17 26.07.1991.god. u selima Zamlaća, Struga i Kozibrod
Sebastijan Sanela
( Meho ) 18.08.1956.god. Kozarac, Prijedor Dvor, ul. 1. maja br. 3 26.07.1991.god. u selima Zamlaća, Struga i Kozibrod
Pero Krneta ( Đuro )
zvan „Krmak“ 31.01.1960.god. B. Novi Dvor, ul. 1. maja br. 13 26.07.1991.god. u selima Zamlaća, Struga i Kozibrod
Željko Žilić ( Đuro )
zvan „Žilja“ 17.05.1955.god. Draškovac, općina Dvor Dvor, ul. M. Marića br. 22 26.07.1991.god. u selima Zamlaća, Struga i Kozibrod
Nikola Krnjeta ( Đuro ) 22.05.1964.god. Dvor Zagreb, Gombaševa ul. br. 13 26.07.1991.god. u selima Zamlaća, Struga i Kozibrod
Jovo Akika ( Stojan ) 21.01.1951.god. Šamarička Draga, općina Dvor Dvor, u. 7. banijske udarne divizije bb 26.07.1991.god. u selima Zamlaća, Struga i Kozibrod
Đorđe Borojević ( Jovan ) 06.03.1953.god. Dvor Dvor, ul. M. Marića br. 25 26.07.1991.god. u selima Zamlaća, Struga i Kozibrod
Zoran Tadić ( Đuro ) 24.03.1967.god. Dvor Dvor, ul. M. Marića br. 7 26.07.1991.god. u selima Zamlaća, Struga i Kozibrod
Dušan Tomašević
( Krsto ) 1964.god. Dvor 26.07.1991.god. u selima Zamlaća, Struga i Kozibrod
Dušan Gavrilović ( majka Draginja ) 12.12.1946.god. Dragotina Dragotina kbr. 93, SO Glina 18.08.1991.god. u Maji, Svračici
Milan Radaković Bijele Vode 18.08.1991.god. u Maji, Svračici
Milan Dabić ( Dušan ) 13.06.1962.god. Glina Dragotina kbr. 150, SO Glina 18.08.1991.god. u Maji, Svračici
Mirko Dabić Dragotina 18.08.1991.god. u Maji, Svračici
Milan Sladović ( Ilija ) 08.02.1935.god. Dragotina SO Glina, kbr. 33, 18.08.1991.god. u Maji, Svračici
Dušan Španović Dragotina, SO Glina 18.08.1991.god. u Maji, Svračici
Milan Španović Dragotina, SO Glina 18.08.1991.god. u Maji, Svračici
Stojan Jelić ( Petar ) 09.01.1964.god. Bijele Vode Bijele Vode, SO Glina, kbr. 171 18.08.1991.god. u Maji, Svračici
Evidentirano
petak
Gost
Odg: Banda cetnicka
« Odgovor #117 na: 13. 05. 2010., 16:33 »

Stanko Jelić Bijele Vode 18.08.1991.god. u Maji, Svračici
Milan Galjen Dragotina, SO Glina 18.08.1991.god. u Maji, Svračici
Momir Vukičević
( Dušan ) 18.11.1963.god. Glina Dragotina, SO Glina kbr.112 18.08.1991.god. u Maji, Svračici
Dragan Prusac ( Gojko ) 06.02.1967.god. Glina G. Klasnić kbr. 153 18.08.1991.god. u Maji, Svračici
Nikola Janus ( Petar ) 08.12.1958.god. Brubanj, SO Glina Glina, ul. 29 novembra kbr.2 18.08.1991.god. u Maji, Svračici
Jovica Vinčić ( Gojko ) 11.09.1967.god. Glina Dragotina kbr.18 18.08.1991.god. u Maji, Svračici
Dragan Jakovović
( Dušan ) 16.12.1959.god. Glina Dragotina bb 18.08.1991.god. u Maji, Svračici
Stevo Varkaš Dragotina 18.08.1991.god. u Maji, Svračici
Đuro Pavlica Dragotina 18.08.1991.god. u Maji, Svračici
Milan Podunavac Dragotina 18.08.1991.god. u Maji, Svračici
Slavko Zrakić ( Petar ) 05.10.1951.god. Dabrina, SO Glina Dragotina kbr.3 18.08.1991.god. u Maji, Svračici
Nikola Ljiljak ( Vlado ) 01.03.1948.god. Borovac kbr. 26, Općina Novska 05.09.-11.11.1991.god., u Borovcu
Jovan Maljković ( Stojan ) 15.05.1961.god. Sisak Panjani, kbr.32, SO Kostajnica 08.09.1991.god. u H. Kostajnici
Nikola Maljković ( Stojan ) 06.12.1958.god. Sisak Panjani, kbr.32, Općina Kostajnica 08.09.1991.god. u H. Kostajnici
Dragan Japranin ( Bogdan ) 23.12.1952.god. Kostajnica D.Kukuruzari, kbr.59 08.09.1991.god. u H. Kostajnici,
10.mj.1991.god. u D.Velešnji
Nikola Begović ( Slavko ) 01.11.1952.god. Babina Rijeka Kostajnica, ul.7.BUD br.96 08.09.1991.god. u H. Kostajnici,
10.mj.1991.god. u D.Velešnji
Branko Matijašević ( Ilija ) 24.04.1929.god. D. Velešnji D. Velešnji, kbr. 27 08.09.1991.god. u H. Kostajnici,
Nikola Begović ( Milan ) 17.07.1949.god. Petrinja D. Kukuruzari br.16, Kostajnica 21.09.-24.09.1991.god. u Cerovljanima
Stevo Džakula ( Mićo ) rođ. 1946.god. Šaš Šaš, br. 127 21.09.-24.09.1991.god. u Cerovljanima
Nenad Dmitrović ( Nikola ) 22.09.1963.god. Bos. Dubica Živaja br. 179 21.09.-24.09.1991.god. u Cerovljanima
Stevo Kokrlja ( Ilija ) 10.12.1962.god. H. Kostajnica Živaja, br. 285 21.09.-24.09.1991.god. u Cerovljanima
Sreto Kokrlja ( Miloš ) 15.05.1955.god. Bos. Dubica Živaja, br. 285 21.09.-24.09.1991.god. u Cerovljanima
Duško Gligorić ( Milka ) 17.04.1970.god. Sisak Živaja, br. 275 21.09.-24.09.1991.god. u Cerovljanima
Drago Radišić ( Jovo ) 04.11.1961. god. Sisak Živaja, br. 121 21.09.-24.09.1991.god. u Cerovljanima
Stevo Gvozden ( Milan ) 15.03.1964.god. Bos. Dubica Živaja, br. 251 21.09.-24.09.1991.god. u Cerovljanima
Boško Poljak ( Mojica ) 18.05.1957.god. Bos. Dubica Živaja br. 235 21.09.-24.09.1991.god. u Cerovljanima
Stevo Poljak ( Nikola ) 14.10.1959.god. Bos. Dubica Živaja br. 233 21.09.-24.09.1991.god. u Cerovljanima
Ranko Bradarić ( Jovan ) 23.10.1966.god. Bos. Dubica Živaja, br. 167 21.09.-24.09.1991.god. u Cerovljanima
Nenad Novaković ( Mirko ) 18.04.1974.god. Mura, Švicarska Šaš, kbr. 1 21.09.-24.09.1991.god. u Cerovljanima
Nikola Rendić ( Dušan ) 09.03.1959.god. Kostajnica Živaja, kbr. 145 21.09.-24.09.1991.god. u Cerovljanima
Martin Brnad ( Petar ) 10.11.1950.god. Šaš Šaš, kbr. 151, Sisak 21.09.-24.09.1991.god. u Cerovljanima
Milisav Tepić ( Dušan ) 26.10.1949.god. Kostajnica Cerovljani 141 21.09.-24.09.1991.god. u Cerovljanima
Rajko Pauković ( Vaso ) 27.10.1943.god. SR Njemačka Cerovljani 21.09.-24.09.1991.god. u Cerovljanima
Dubravko Pauković
( Rajko) 30.12.1966.god. Sisak D. Cerovljani 158 21.09.-24.09.1991.god. u Cerovljanima
Željko Vuksan ( Đuro ) 07.06.1953. god. Bos. Dubica Cerovljani 158 21.09.-24.09.1991.god. u Cerovljanima
Ilija Ratković ( Ilija ) 27.03.1953.god. Bos. Dubica Cerovljani 113 21.09.-24.09.1991.god. u Cerovljanima
Željko Tuleković ( Petar ) 26.06.1950.god. Bos. Dubica Cerovljani 95, Kostajnica 21.09.-24.09.1991.god. u Cerovljanima
Mile Velimir ( Đuro ) 22.06.1954.god. Bos. Dubica Cerovljani 87 21.09.-24.09.1991.god. u Cerovljanima
Sreten Tomašević ( Đuro ) 07.02.1932.god. Kostajnica Cerovljani 16 21.09.-24.09.1991.god. u Cerovljanima
Dušan Gavrilović ( majka Draginja ) 12.12.1946.god. Dragotina Dragotina kbr. 93, SO Glina 18.08.1991.god. u Maji, Svračici
Milan Radaković Bijele Vode 18.08.1991.god. u Maji, Svračici
Milan Dabić ( Dušan ) 13.06.1962.god. Glina Dragotina kbr. 150, SO Glina 18.08.1991.god. u Maji, Svračici
Mirko Dabić Dragotina 18.08.1991.god. u Maji, Svračici
Milan Sladović ( Ilija ) 08.02.1935.god. Dragotina SO Glina, kbr. 33, 18.08.1991.god. u Maji, Svračici
Dušan Španović Dragotina, SO Glina 18.08.1991.god. u Maji, Svračici
Milan Španović Dragotina, SO Glina 18.08.1991.god. u Maji, Svračici
Stojan Jelić ( Petar ) 09.01.1964.god. Bijele Vode Bijele Vode, SO Glina, kbr. 171 18.08.1991.god. u Maji, Svračici
Stanko Jelić Bijele Vode 18.08.1991.god. u Maji, Svračici
Milan Galjen Dragotina, SO Glina 18.08.1991.god. u Maji, Svračici
Momir Vukičević ( Dušan ) 18.11.1963.god. Glina Dragotina, SO Glina kbr.112 18.08.1991.god. u Maji, Svračici
Dragan Prusac ( Gojko ) 06.02.1967.god. Glina G. Klasnić kbr. 153 18.08.1991.god. u Maji, Svračici
Nikola Janus ( Petar ) 08.12.1958.god. Brubanj, SO Glina Glina, ul. 29 novembra kbr.2 18.08.1991.god. u Maji, Svračici
Jovica Vinčić ( Gojko ) 11.09.1967.god. Glina Dragotina kbr.18 18.08.1991.god. u Maji, Svračici
Dragan Jakovović ( Dušan ) 16.12.1959.god. Glina Dragotina bb 18.08.1991.god. u Maji, Svračici
Stevo Varkaš Dragotina 18.08.1991.god. u Maji, Svračici
Đuro Pavlica Dragotina 18.08.1991.god. u Maji, Svračici
Milan Podunavac Dragotina 18.08.1991.god. u Maji, Svračici
Slavko Zrakić ( Petar ) 05.10.1951.god. Dabrina, SO Glina Dragotina kbr.3 18.08.1991.god. u Maji, Svračici
Dragan Roksandić ( Petar ) 26.08.1957.god. Glina Glina, ul. 29 novembra br.6 tokom 1991.god i 1992.god. u selu Šibinama, u Glini
Milan Korač( Vujo ) 01.04.1957.god. Bojna, SO Glina Gornje Selište kbr. 11 tokom 1991.god i 1992.god. u selu Šibinama, u Glini
Branko Šolaja ( Bogdan ) 22.08.1950.god. Voćarica Novska, ul. B. Adžije br. 17 22.11.1991.god. u Paklenici
Milenko Dabić ( Nedjeljko ) 10.03.1952.god. Lađevac, SO Nova Gradiška Okučani, ul. N. Vujasinović br. 5 09. mj. 1991. god. – u Okučanima
Ljubiša Mihajlović
( Slavko ) 05.04.1947.god. Zemun Sisak, ul. Rade Končara br. 3 22.-23.- 24.10.1991.god. u Sisku
Zoran Kuzmić ( Rudolf ) 06.04.1950.god. Sremska Mitrovica Sisak, Otokara Keršovanija br. 12 23.-24.10.1991.god. u Sisku
Branko Bosanac ( Ilija ) 21.05.1953.god. Rajići Rajići, Trg D. Sabe tijekom 1991.god. u Jasenovcu i Demirovcu
Borislav Mikelić ( Milutin ) 13.09.1939.god. Dobrljin, SO Bos. Novi Beograd, Ul. Vračar tijekom 1991. i 1992.god u Petrinji
Dušan Jović ( Stevan ) 24.01.1942.god. Donji Klasnić, SO Glina Glina, Žrtava fašizma bb u tijeku 1991. i 1992.god. u Glini,
26.06.1991.god. u Glini
Milan Muidža ( Stevan ) 16.01.1935.god. Donji Klasnić, SO Glina Sisak, R. Boškovića br. 2 u tijeku 1991. i 1992.god. u Glini,
26.06.1991.god. u Glini
Dušan Kačar ( Miljakan ) 20.05.1949.god. Bosanski Drenovac, SO Glina Sisak, ul. Filipa Kljaića br. 3 u tijeku 1991. i 1992.god. u Glini,
26.06.1991.god. u Glini
Ilija Nišević ( Dragan ) 18.10.1956.god. Glina Glina, ul. Norberta Vebera b.b u tijeku 1991. i 1992.god. u Glini,
26.06.1991.god. u Glini
Milan Milanković ( Petar ) 15.12.1960.god. Begovići, SO Petrinja Petrinja, Malinova br. 94 u tijeku 1991. i 1992.god. u Glini,
26.06.1991.god. u Glini
Ilija Bjelajac ( Stevo ) 16.05.1949.god. Mali Gradac, SO Glina Glina, ul. 29. novembra bb u tijeku 1991. i 1992.god. u Glini,
26.06.1991.god. u Glini
Simo Karaica ( Pavle ) 07.07.1956.god. Veliki Gradac, SO Glina Sisak, Rimska ul. bb u tijeku 1991. i 1992.god. u Glini,
26.06.1991.god. u Glini
Stanko Divjakinja
( Damjan ) 29.06.1933.god. Roviška, SO Glina Glina, A. Mihanovića bb u tijeku 1991. i 1992.god. u Glini,
26.06.1991.god. u Glini
Emin Veljačić ( Jusuf ) 20.09.1930.god. Velika Kladuša Sisak, ul. R. Boškovića br. 7 tokom 1991.god. na području Općine Petrinja
Branko Čučković ( Ilija ), „Gula, Zmaj“ 25.08.1945.god. Skela, SO Glina Glina, kbr. 30 07.07.1991.god., u Glini
Siniša Martić ( Vladimir ), zvan „Šilt“ 13.08.1965.god. Glina, Rade Grumić Rare kbr. 7 07.07.1991.god., u Glini
Vladimir Vilić ( Slavko ) 28.11.1956.god. Glina, Trg M. Tita kbr.5 07.07.1991.god., u Glini
Josip Kovačević ( Franjo ) 19.10.1948.god. Strizivojna, SO Đakovo Glina, ul. Rade Grmuše kbr. 4 tijekom 09.mj. 1991.god. u Glini
Petar Vuruna ( Miloš ) 10.09.1952.god. Crkveni Bok Zagreb, Polakova kbr.8 16.09.-31.10.1991.god. u Glini
Dragoljub Grđan ( Slavko ) 15.09.1966.god. Bjelovar Trem, Gornje Selo bb, SO Križevci 28.03.1992.god. u Novskoj
Milorad Babić ( Mirko ) 13.05.1963.god. Sokoliš, SO Bos. Novi Sisak, Frankopanska ul. br. 2 2.,16., i 21.09.1991.god. u Petrinji
Ranko Tarbuk Petrinja, Hanžekova kbr. 66 2.,16., i 21.09.1991.god. u Petrinji
Budimir Jovanovski
( Dragutin ) 30.09.1957.god. Karlovac, Haulikova br. 24 2.,16., i 21.09.1991.god. u Petrinji
Jovo Begović ( Milan ) 15.03.1951.god. Begovići, SO Petrinja Begovići 2.,16., i 21.09.1991.god. u Petrinji
Simo Podunavac ( Rade ) 24.09.1949.god. Dvor Sisak, ul. J. Janjića br. 8 2.,16., i 21.09.1991.god. u Petrinji
Đorđe Stojanović ( Staniše ) 01.03.1944.god. Stajkovac, općina Surdulica SR Srbija Petrinja, vojarna tzv. JNA 14.07.-15.07.1991.god,. u Kraljevčanima i Dragotina
Stanko Letić Petrinja, vojarna tzv. JNA 14.07.-15.07.1991.god,. u Kraljevčanima i Dragotina
Simo Podunavac ( Rade ) 24.09.1949.god. Dvor Petrinja, vojarna 03.11.1991.-04.04.1992.god. u Petrinji
Nikola Radišević ( Ljuban )
zvan „Tito“ 29.08.1949.god. Joševica, SO Petrinja Petrinja kbr. 116 16.08.1991.god. u selu Pecki-zaseok Bijelci
Jovo Zubanović ( Stanko ) 11.05.1960.god. Joševica, SO Petrinja Petrinja, Malinova (odvojak) bb 16.08.1991.god. u selu Pecki-zaseok Bijelci
Simo Plavljanić ( Dušan ) 02.01.1962.god. Joševica, SO Petrinja Petrinja kbr. 127 16.08.1991.god. u selu Pecki-zaseok Bijelci
Dušan Paunović ( Milan ) 01.01.1955.god. Joševica, SO Petrinja Petrinja, kbr. 4 16.08.1991.god. u selu Pecki-zaseok Bijelci
Đuro Birač( Milan ) 01.02.1957.god. Glina Glina, ul. A. Kovačevića bb 26.06.1991.-31.03.1992.god. u Glini
Petar Baltić ( Stevan ) 19.05.1952.god. Glina Balinac kbr. 34 26.06.1991.-31.03.1992.god. u Glini
Stevan Bjelajac ( Nebojša ) 18.12.1965.god. Glina Glina, Vinogradska bb 26.06.1991.-31.03.1992.god. u Glini
Duka Bogunović ( Milan ) 18.12.1966.god. Glina Glina, ul. Banijskog partizanskog odreda bb 26.06.1991.-31.03.1992.god. u Glini
Milan Ljubičić ( Petar ) 20.04.1962.god. Zemun Glina, Radnička kbr. 12 26.06.1991.-31.03.1992.god. u Glini
Vlado Ćordaš ( Aleksa ) 09.03.1958.god. Dvor Glina, VII udarne kordunske divizije 26.06.1991.-31.03.1992.god. u Glini
Dragan Tintor ( Mara ) 03.03.1953.god. Trnovac Glina 26.06.1991.-31.03.1992.god. u Glini
Petar Vladić ( Miloš ) 07.10.1948.god. G. Selište, SO Glina G. Selište kbr. 20 26.06.1991.-31.03.1992.god. u Glini
Ilija Đaković 1957.god. Šibine Glina, VII udarne divizije 35 26.06.1991.-31.03.1992.god. u Glini
Dragan Matijević ( Milan ) 09.11.1963.god. Glina, Kolodvorska bb 26.06.1991.-31.03.1992.god. u Glini
Ilija Baždar ( Stanko ) 26.11.1956.god. Glina Šibine 53 26.06.1991.-31.03.1992.god. u Glini
Rade Baždar ( Ljuban ) 01.07.1957.god. Glina Glina, Vinogradska bb 26.06.1991.-31.03.1992.god. u Glini
Milan Tucaković ( Mile ) 01.07.1944.god. Donji Rajići Donji Rajići, Psunjskog odreda kbr.40 08.mj. 1991.god. u selu Rajići
Petar Mijuković ( Pantelija ) 08.07.1942.god. Rajići Rajići, Psunjski odred br. 130 08.mj. 1991.god. u selu Rajići
Dušan Kojić ( Vojin ) 28.06.1961.god. Čapraginci, SO Nova Gradiška Nova Gradiška 23.11.1991.god. u Staroj Gradiški
Željko Rađenović ( Đuro ) 16.02.1968.god. Sisak Petrinja, Ivana Trnskog kbr. 13 tokom 09. i 10. mj. 1991. god. u Petrinji
Nikola Plavljanić ( Jovan ) 05.04.1954.god. Jošavica, SO Petrinja Petrinja, Radićeva kbr. 117 tokom 09. i 10. mj. 1991. god. u Petrinji
Ljuban Zorić ( Đuro ) 20.09.1947.god. Bos. Bojna, SO Velika Kladuša Petrinja, ul. Grge Novaka bb tokom 09. i 10. mj. 1991. god. u Petrinji
Krnjajić Đuro ( Draginja ) 09.04.1947.god. Tremušnjak, SO Petrinja Petrinja, ul. Filipa Kljaića bb tokom 09. i 10. mj. 1991. god. u Petrinji
Dragan Sanader ( Branko ) 18.06.1953.god. Ljeskovac Sisak, ul. I. Zajca kbr. 2 16.09.1991.god. u Petrinji
Mile Sanader ( Branko ) 03.05.1957.god. Ljeskovac Sisak, ul. I. Zajca kbr. 2 16.09.1991.god. u Petrinji
Milan Drobnjak
zvan „Prelac“ G. Mlinoge 16.09.1991.god. u Petrinji
Slavko Drobnjak
zvan „Prelčić“ G. Mlinoge 16.09.1991.god. u Petrinji
Ranko Pralica ( Marko ) 10.09.1954.god. Bos. Dubici Vrginmost, Trg narodnog heroja br. 12 od 08.mj.1991.god. – 31.03.1992.god. u Glini
Stanko Palančan 12.12.1956.god. Glina Glina, ul. V. Gačeše br. 54 od 08.mj.1991.god. – 31.03.1992.god. u Glini
Branko Ekert ( Antun ) 17.07.1954.god. Hrv. Kostajnici Sisak, ul. Kneza Trpimira br. 7 22.07.1995.god. u Sunji
Josip Karakaš ( Mijo ) 19.09.1969.god. Sisak Timarci, kbr. 117-b 10.05.-06.08.1995. god. na području Donjeg Hrastovca, Pobrđana, Vedrog Polja, Komogovine, Dubice,okolica Sunje
Evidentirano
petak
Gost
Odg: Banda cetnicka
« Odgovor #118 na: 13. 05. 2010., 16:33 »

Slobodan Tarbuk ( Nikola ) 27.01.1946.god. Balinac, Općina Glina Petrinja 02.09.1991.god, 16.09.1991.god. i 21.09.1991.god. u Petrinji
Nedjeljko Kragujević
( Savo ) 08.12.1962.god. Sisak Petrinja, ul. Milanke Kljaić br. 4 02.09.1991.god.,
16.09.1991.god.,
29.09.1991.god, Petrinja
06.10.1991.god., Nova Drenčina
Zoran Kragujević ( Savo ) 09.02.1967.god. Sisak Petrinja, ul. Milanke Kljaić br. 4 02.09.1991.god.,
16.09.1991.god.,
29.09.1991.god, Petrinja
06.10.1991.god., Nova Drenčina
Đuro Vujanović ( Mirko ) 02.01.1962.god. Derviši Nova Drenčina bb 02.09.1991.god.,
16.09.1991.god.,
29.09.1991.god, Petrinja
06.10.1991.god., Nova Drenčina
Predrag Japranin ( Đuro ) 29.09.1972.god. Sisak Petrinja, ul. 27. srpnja bb 02.09.1991.god.,
16.09.1991.god.,
29.09.1991.god, Petrinja
06.10.1991.god., Nova Drenčina
Suad Đanić ( Abdulah ) 21.03.1968.god. Sisak Petrinja, ul. 27 srpnja br.10 02.09.1991.god.,
16.09.1991.god.,
29.09.1991.god, Petrinja
06.10.1991.god., Nova Drenčina
Damir Čakara ( Milan ) 15.04.1968.god. Sisak Petrinja, ul. Milanke Kljajić br. 9 02.09.1991.god.,
16.09.1991.god.,
29.09.1991.god, Petrinja
06.10.1991.god., Nova Drenčina

Milan Čakara ( Miloš ) 02.09.1944.god. Jošavica Petrinja, ul. Milanke Kljaić br. 9 02.09.1991.god.,
16.09.1991.god.,
29.09.1991.god, Petrinja
06.10.1991.god., Nova Drenčina
Zoran Rudić ( Milan ) 07.09.1964.god. Miočinovići Petrinja, ul. Andrije Petračića br. 26 02.09.1991.god.,
16.09.1991.god.,
29.09.1991.god, Petrinja
06.10.1991.god., Nova Drenčina
Dragan Sekulić ( Pero ) 10.02.1930.god. Omarska Petrinja, ul. Andrije Petračića br. 28 02.09.1991.god.,
16.09.1991.god.,
29.09.1991.god, Petrinja
06.10.1991.god., Nova Drenčina
Savo Grnović ( Ljubomir ) 16.01.1956.god. Lovča Petrinja, ul. Josipa Mencina bb 02.09.1991.god.,
16.09.1991.god.,
29.09.1991.god, Petrinja
06.10.1991.god., Nova Drenčina
Damir Bodanović
( Dragutin ) 10.06.1967.god. Novska Rajići, ul. Bratstva i jedinstva 82 II polovina 1991.god.
25.09.1992.god. u Rajiću
Jure Šajatović ( Jure ) 01.07.1950.god. Ozalj Novska, Osječka 132 06.10.1993.god. općina Novska
Dragan Pavić ( Milan ) 09.07.1965.god. Donji Grahovljani, Pakrac Pakrac, Vinogradska ulica br. 50 06.10.1993.god. općina Novska
Goran Pašić ( Luka ) 11.02.1971.god. Pakrac Dobrovac, ul. Veljka Vlahovića kbr. 78 06.10.1993.god. općina Novska
Čedomir Relić ( Petar ) 14.02.1937.god. Ratkovac, općina Gornji Bogičevci Okučani, ul. M. Stanivukovića kbr. 24 06.10.1993.god. općina Novska
Veljko Budić ( Branko ) 01.11.1972.god. Pakrac Gavrinci, Stanivukovićeva ul. br. 39 06.10.1993.god. općina Novska
Stojan Dobričanin ( Kosta )
zvan „Stoleša“ 19.04.1935.god. Banja Luka Borovac, kbr. 201, Novska 25.08.1992.god. – 19.10.1993.god. Borovac, Novska
Miomir Perenčević
( Mirko ) 16.07.1956.god. Ostrožin Ostrožin kbr. 197 tijekom 1991.god. u Lasinju i u drugim selima
Milan Perenčević ( Mirko ) 16.07.1956.god. Ostrožin Ostoržin kbr. 197 tijekom 1991.god. u Lasinju i u drugim selima
Novica Simić 01.01.1943.god. Sarajevo 26.07.1991.god. Kozibrod
Jakov Velemir ( Đuro )
zvan „Jalšo“ 11.10.1954.god. Cerovljani Cerovljani kbr. 67 1991.god. – 1995.god., Hrvatska Dubica
Nikola Pavlović ( Marko )
zvan „Kovan“ 06.03.1937.god. Kirin Kirin, Općina Gvozd Kirin 97 11.mj.1991.god – 08.mj.1995.god. selo Crna Draga, općina Lasinje i selo Kirin općina Gvozd
Savo Crevar ( Rade ) 27.01.1963.god. Vrginmost Vrginmost, Brnjevac 70 1991.god.-1995.god. selo Crna Draga, Lasinja, područje Vrginmosta
Bogdan Kotur ( Ostoje ) 01.01.1951.god. Staro Selo Glina, Nikole Tesle br. 24 1991.god. – 08.mj.1995.god. u Glini
Mile Velimir ( Đuro ) 26.06.1950.god. Bos. Dubica Cerovljani 95, Kostajnica 10.mj.1991.god. – 1995.god.
Pero Miljević ( Stojan ) 21.11.1952.god. Mala Vranovina, Vrginmost Vrginmost br.7 09.mj.1991.god. u Maloj Vranovini
Dragan Jelić ( Stevo ) 15.11.1934.god. Bijele Vode Bijele Vode kbr. 169, Glina 02.09.1992.god. u selu Maja
Milan Mrzić ( Dragutin ) 08.12.1968. god. Gornja Subotska, Pakrac Gornja Subotska kbr.20 01.05.1995.god. u Starom Grabovcu, Novska
Milenko Janjetović ( Mile ) 19.11.1950.god. Hrvatska Dubica Hrv.Dubica, ul. Dubičkih partizana br. 3 07.-08.mj.1991.god. – 08.mj.1995.god. u Hrv. Dubici, Bačin, Cerovljane, Predore i dr. mjesta
Jovan Jerinić ( Mile ) 03.08.1947.god. Hrvatska Dubica Hrv.Dubica, ul. Zdravka Buzadžića 71 07.-08.mj.1991.god. – 08.mj.1995.god. u Hrv. Dubici, Bačin, Cerovljane, Predore i dr. mjesta
Milan Lalić ( Milan ) 25.12.1956.god. Mala Vranovina, Topusko M. Vranovina kbr. 11 09.mj. 1991.god. Mala Vranovina
Dušan Ćelap ( Mile ) 01.06.1947.god. Mala Vranovina Mala Vranovina br.38 09.mj. 1991.god. Mala Vranovina
Jugoslav Vidić ( Gojko ) 16.02.1968.god. Benkovac Benkovačko selo bb, Benkovac 16.09.1991.god. u Petrinji
Predrag Orlović ( Milan )
zvan „Peđa“ 27.03.1965.god. Dvor Dvor, ul. Miloša Čavića br. 3 26.07.1991.god. u selima Zamlaća, Struga i Kozibrod
Milan Begović ( Mirko ) 01.11.1964.god. Dvor Ul. J. Vraneševića br. 62 26.07.1991.god. u selima Zamlaća, Struga i Kozibrod
Nedjeljko Pašić ( Mihajlo ) 02.09.1962.god. Dvor Dvor, ul. Bratstva i jedinstva br. 72 26.07.1991.god. u selima Zamlaća, Struga i Kozibrod
Predrag Korizma ( Dušan ) 07.09.1966.god. Dvor Dvor, ul. Bratstva i jedinstva br. 29 26.07.1991.god. u selima Zamlaća, Struga i Kozibrod
Nenad Korizma ( Dušan ) 07.05.1970.god. Dvor Dvor, ul.Bratstva i jedinstva br. 29 26.07.1991.god. u selima Zamlaća, Struga i Kozibrod
Leonard Janković ( Jovan ) 03.12.1972.god. Dvor Dvor, ul. Bratstva i jedinstva br.6 26.07.1991.god. u selima Zamlaća, Struga i Kozibrod
Toša Sundać ( Milan ) 28.10.1946.god. D. Javornje Ul. Miloša Čavića br.12 26.07.1991.god. u selima Zamlaća, Struga i Kozibrod
Drago Kladara ( Ilija ) 26.05.1957.god. Dvor Selo Hrtići, br. 12A 26.07.1991.god. u selima Zamlaća, Struga i Kozibrod
Dubravko Kovačević
( Bože ) 06.06.1954.god. Dvor Dvor, Ul. Bratstva i jedinstva br.6 26.07.1991.god. u selima Zamlaća, Struga i Kozibrod
Dragan Vranešević ( Mile ) 18.01.1961.god. Dvor 26.07.1991.god. u selima Zamlaća, Struga i Kozibrod
Đuro Đurić ( Damjan )
zvan „Đoko“ 20.05.1954.god. selo Unčani Unčani br. 34 26.07.1991.god. u selima Zamlaća, Struga i Kozibrod
Slavko Tadić ( Marko ) 05.12.1950.god. selo Grmušani, općina Dvor selo Zamlaća br. 14 26.07.1991.god. u selima Zamlaća, Struga i Kozibrod
Mirko Tomašević ( Nikola ) 06.03.1933.god. Hrtić, općina Dvor selo Zamlaća br. 5 26.07.1991.god. u selima Zamlaća, Struga i Kozibrod
Nikola Borčić ( Đuro ) 15.03.1944.god. Dvor Dvor, ul. M. Marića br. 8 26.07.1991.god. u selima Zamlaća, Struga i Kozibrod
Goran Barač( Nikola ) 19.03.1966.god. Sisak Dvor, ul. Bratstva i jedinstva br. 6 26.07.1991.god. u selima Zamlaća, Struga i Kozibrod
Mile Sundać ( Đuro ) 30.03.1958.god. Dvor selo D. Javoranj 26.07.1991.god. u selima Zamlaća, Struga i Kozibrod
Dušan Badić ( Ibrahim )
zvan „Piceduje“ 29.09.1965.god. Dvor Dvor, Ul. 1. maja bb 26.07.1991.god. u selima Zamlaća, Struga i Kozibrod
Dalibor Borota ( Zore )
zvan „Beni“ 22.05.1970.god. Sisak Dvor, Trg M.Tita br. 23 26.07.1991.god. u selima Zamlaća, Struga i Kozibrod
Jan Janković ( Jovan ) 27.01.1960.god. Rumaržov, Češkoslovačka Dvor, ul. Bratstva i jedinstva br. 6 26.07.1991.god. u selima Zamlaća, Struga i Kozibrod
Nikola Sundać ( Đuro ) 17.08.1956.god. Dvor 26.07.1991.god. u selima Zamlaća, Struga i Kozibrod
Rade Tintor ( Branko ) 15.11.1955.god. Dvor Dvor, ul. M. Marića br. 2 26.07.1991.god. u selima Zamlaća, Struga i Kozibrod
Rade Lukač( Mirko ) 17.12.1955.god. Dvor Dvor, ul. M. Marića br. 38 26.07.1991.god. u selima Zamlaća, Struga i Kozibrod
Matija Cvetojević ( Đuro ) 25.06.1951.god. Dvor Dvor, ul. 1. maja br. 9 26.07.1991.god. u selima Zamlaća, Struga i Kozibrod
Mirko Drača ( Ljuban ) 14.05.1968.god. Dvor Matijevići, M.Tita br.59 26.07.1991.god. u selima Zamlaća, Struga i Kozibrod
Simo Gaić ( Adam ) 12.01.1947.god. Hrtić, općina Dvor Dvor, ul. Jove Vranševića br. 15 26.07.1991.god. u selima Zamlaća, Struga i Kozibrod
Milan Joka ( Đuro ) 09.10.1941.god. Trgovi, općina Dvor Divuša, Dvor, ul. Bratstva i jedinstva 26.07.1991.god. u selima Zamlaća, Struga i Kozibrod
Mustafa Kadunić ( Meho )
zvan „Muta“ 09.12.1965.god. Dvor Dvor, ul. 1. maja br. 17 26.07.1991.god. u selima Zamlaća, Struga i Kozibrod
Sebastijan Sanela ( Meho ) 18.08.1956.god. Kozarac, Prijedor Dvor, ul. 1. maja br. 3 26.07.1991.god. u selima Zamlaća, Struga i Kozibrod
Pero Krneta ( Đuro )
zvan „Krmak“ 31.01.1960.god. B. Novi Dvor, ul. 1. maja br. 13 26.07.1991.god. u selima Zamlaća, Struga i Kozibrod
Željko Žilić ( Đuro )
zvan „Žilja“ 17.05.1955.god. Draškovac, općina Dvor Dvor, ul. M. Marića br. 22 26.07.1991.god. u selima Zamlaća, Struga i Kozibrod
Nikola Krnjeta ( Đuro ) 22.05.1964.god. Dvor Zagreb, Gombaševa ul. br. 13 26.07.1991.god. u selima Zamlaća, Struga i Kozibrod
Jovo Akika ( Stojan ) 21.01.1951.god. Šamarička Draga, općina Dvor Dvor, u. 7. banijske udarne divizije bb 26.07.1991.god. u selima Zamlaća, Struga i Kozibrod
Đorđe Borojević ( Jovan ) 06.03.1953.god. Dvor Dvor, ul. M. Marića br. 25 26.07.1991.god. u selima Zamlaća, Struga i Kozibrod
Zoran Tadić ( Đuro ) 24.03.1967.god. Dvor Dvor, ul. M. Marića br. 7 26.07.1991.god. u selima Zamlaća, Struga i Kozibrod
Dušan Tomašević ( Krsto ) 1964.god. Dvor 26.07.1991.god. u selima Zamlaća, Struga i Kozibrod
Janko Radmanović (Jovan i Ljubica) 25.08.1948. Mečenčani kod Kostajnice Slavonski Brod, Andrije Štampara 38 Slavonski Brod, 15. i 16. rujna 1991.
Radisav Stojanović (Nićifor i Dušanka) 18.05.1955. Bublica, Prokuplje, Srbija (državljanin Srbije) Slavonski Brod, Andrije Štampara 38 Slavonski Brod, 15. i 16. rujna 1991.
Luka Ponorac (Boško) 08.01.1966. Imljani, Skender Vakuf, BiH (državljanin BiH) Požega, Vranić 3 Lučica kod Požege i Bučje (logor) kod Pakraca, od 28.08.1991.
Luka Nikodinović (Milivoj) 09.02.1962. Imljani, Skender Vakuf, BiH (državljanin BiH) Požega, Crljenice 3 Lučica kod Požege i Bučje (logor) kod Pakraca, od 28.08.1991.
Miodrag Simeunović (Marko) 06.04.1960. Crljenice, Požega Kutina, Aleja Vukovar 2 Lučica kod Požege i Bučje (logor) kod Pakraca, od 28.08.1991.
Rajko Dreković (Jovan) 13.07.1955. Bjelajci, Pakrac Pakrac, Bjelajci bb Lučica kod Požege i Bučje (logor) kod Pakraca, od 28.08.1991.
Đorđe Božičić zvan Đoko (Milan i Danica) 09.11.1966. Novska Novska, Ulica 1. svibnja 26 KPD Stara Gradiška, od konca studenog do 12.12.1991.
Marko Živković (Georgije) 08.05.1952. Stara Gradiška Stara Gradiška, Naselje P-4 Stara Gradiška, Gornji Varoš i KPD Stara Gradiška, od kolovoza do prosinca 1991.
Nenad Čokorac (Andrija i Milka) 09.08.1966. Novska Novska, Ulica 5. svibnja 29 KPD Stara Gradiška, studeni 1991.
Bogdan Delić (Petar) 20.03.1944. Požega Požega, Rasna 25 sela Koprivna i Cikote kod Požege te Bučje (logor) kod Pakraca, od 29.08. do 13.10.1991.
Stevan Šteković (Stojan i Ana) 24.04.1966. Požega Nova Gradiška, Opršinac 15 sela Koprivna i Cikote kod Požege te Bučje (logor) kod Pakraca, od 29.08. do 13.10.1991.
Zoran Lužajić (Milan i Savka) 18.03.1965. Nova Gradiška Okučani Okučani, od 16. do 29.08.1991.
Stanko Borjanić zvan Jordan (Jovo i Anđa) 29.03.1919. Okučani Okučani, 26.08.1991.
Nataša Božić (Milutin i Ljerka) 07.04.1970. Nova Gradiška Nova Gradiška, Kovačevac 19 zatvor u Okučanima, od kolovoza do prosinca 1991.
Jovan Petković (Bogdan i Dragica) 10.05.1972. Pakrac Novska, Lovska 67 KPD Stara Gradiška, kolovoz/rujan 1991.
Rajko Ilisić (Ilija i Savka) 14.07.1956. Banja Luka Nova Gradiška, Vrbovljani 7 KPD Stara Gradiška, kolovoz/rujan 1991.
Miroslav Vujičić (Milenko i Stojanka) 23.10.1967. Pakrac Pakrac, Donji Grahovljani 82 šuma 'Branjevina' kod sela Barica nedaleko Sirača, 18.07.1992. oko 9,00 sati
Dragan Pavić (Milan i Nada) 09.07.1965. Pakrac Pakrac, donji Grahovljani 23 šuma 'Branjevina' kod sela Barica nedaleko Sirača, 18.07.1992. oko 9,00 sati
Petar Baždar (Ostoja i Ana) 16.09.1949. Omanovac kod Badljevine Pakrac, Japaga 27 Pakrac, 04.05.1993. oko 7,00 sati
Branko Bjelan Pakrac, 04.05.1993. oko 7,00 sati
Predrag Gužvić Pakrac, 04.05.1993. oko 7,00 sati
Mihajlo Kulaš (Đuro i Stana) 25.08.1925. Kukujevac kod Pakraca Pakrac, M. Stanivukovića 29 Gavrinica (predio Pakraca), 11.10.1991.
Jovan Prokopić zvan Joco (Đuro i Mileva) 04.12.1948. Sažije kod Brestovca Pakrac, Trg Kralja Tomislava 8 Gavrinica (predio Pakraca), 11.10.1991.
Predrag Sarajlija (Stojan i Ljubica) 10.10.1963. Pakrac Pakrac, Pakrački Batinjani 71a Pakrački Vinogradi i Kraguj kod Pakraca te logor Bučje, od 07.09.1991. do 16.01.1992.
Zoran Pejaković Pakrački Vinogradi i Kraguj kod Pakraca te logor Bučje, od 07.09.1991. do 16.01.1992.
Slobodan Marić Pakrački Vinogradi i Kraguj kod Pakraca te logor Bučje, od 07.09.1991. do 16.01.1992.
Predrag Prodanović Pakrački Vinogradi i Kraguj kod Pakraca te logor Bučje, od 07.09.1991. do 16.01.1992.
Nedjeljko Ivičić Pakrački Vinogradi i Kraguj kod Pakraca te logor Bučje, od 07.09.1991. do 16.01.1992.
Milanko Stanisavljević (Stevo i Ana) 02.01.1951. Donji Vrijesi Pakrac, Kneza Branimira 99 logor Bučje, od 19.08. do 14.12.1991.
Vlado Kaurin (Đorđe i Zorka) 23.10.1961. Uljanik kod Daruvara Pakrac, Vinogradska ulica 19 šuma Čukur kod Pakraca, 04.05.1993.; Grdževica (zatvor) i logor Bučje od 21.08. do konca rujna 1991.;
Mićo Radić (Jovan) 13.01.1997. Japaga Pakrac, Japaga bb Školska ulica u Pakracu, 17.02.1993.
Evidentirano
petak
Gost
Odg: Banda cetnicka
« Odgovor #119 na: 13. 05. 2010., 16:34 »

Dušan Lukić (Mane) 20.05.1974. Pakrac Pakrac, Japaga J. Markovića 44 Školska ulica u Pakracu, 17.02.1993.
Novica Simić (Trajko) 13.08.1943. Bojnik, Srbija (državljanin Srbije)
Nova Gradiška, od 18. lipnja 1991. do lipnja 1992.
Luka Krajnović (Milan i Stana) 13.12.1951. Pakrac Pakrac, Kusonje, Ul. P. Praljka bb Kusonje, 08.09.1991.
Veljko Svakidan (Petar i Ljuba9 16.06.1955. Šibovac Daruvar, Šibovac 43 logor Branešci koncem kolovoza 1991. i selo Kusonje, 08.09.1991.
Milutin Komlenac Kusonje, 08.09.1991.
Gojko Damjanović (Živko i Ljuba) 04.07.1953. Kusonje Pakrac, Kusonje, M. Stankovića 17 Kusonje, 08.09.1991.
Željko Ljubičić (Mirko i Ruža) 03.06.1965. Dubrave, Bosanska Gradiška, BiH Kusonje, 08.09.1991.
Zoran Pašić (Luka i Milena) 17.03.1973. Pakrac Lipik, Dobrovac bb Roždanik (op. Novska), 12.08.1993.
Goran Pašić (Luka i Milena) 11.02.1971. Pakrac Lipik, Dobrovac bb Roždanik (op. Novska), 12.08.1993.
Predrag Vukadinović (Dušan i Draga) 17.02.1971. Pakrac Lipik, Udinska ulica;
Pakrac, Skenderovci bb Pakrac, kolovoza 1991.
Rade Samardžić zvan Rašo (Dragomir i Nada) 20.11.1971. Pakrac Pakrac, Šeovica, Okruglić Pere-Brke 30 Pakrac od kolovoza 1991. do 04.05.1995.
Dragoljub Zuber (Nikola i Ljubica) 05.10.1971. Osijek Pakrac, Šeovački put 51 Pakrac od kolovoza 1991. do 04.05.1995.
Nikola Dragušin zvan Niger (Joco i Jela) 30.11.1952. Skenderovci kod Pakraca Pakrac, Šeovica 32 Pakrac od kolovoza 1991. na svibnja 1995.
Zoran Babić Pakrac od kolovoza 1991. na dalje
Mirko Bosanac (Milan i Ljubica) 11.11.1971. Rijeka Pakrac, Kraguj 5 Pakrac od 12.08.1991. na dalje
Veljko Plećaš (Đuro i Draga) 01.01.1960. Španovica Pakrac, Španovica 8a Pakrac od 12.08.1991. na dalje
Miodrag Vukadinović Pakrac, 19.08.1991.
Srboljub Tomić Pakrac, 19.08.1991.
Stevo Milošević Pakrac, 19.08.1991.
Stevo Cvijanović Pakrac, 19.08.1991.
Milorad Kovačić Pakrac, 19.08.1991.
Nedjeljko Spasojević Pakrac, 19.08.1991.
Vukašin Ninković Pakrac, 19.08.1991.
Đorđe Dragušin Pakrac, 19.08.1991.
Pero Kovačić zvan Koka Pakrac, 19.08.1991.
Dušan Vukadinović Pakrac, 19.08.1991.
Mile Marjanović Pakrac, 19.08.1991.
Radovan Samardžić Pakrac, 19.08.1991.
Predrag Vujić Pakrac, 19.08.1991.
Živko Žestić Pakrac, 19.08.1991.
Momčilo Kovačić Pakrac, 19.08.1991.
Milorad Kulušić Pakrac, 19.08.1991.
Mirko Đurić (Milan i Mira) 08.05.1949. Pakrac Pakrac, Franje Drobnija bb Ulica Franje Drobnija u Pakracu, 15.12.1991.
Željko Sokolović Ulica Franje Drobnija u Pakracu, 15.12.1991.
Milanko Milanković (Savo i Ana) 04.12.1943. Pakrac, Kraguj 29 Pakrac (brdo Čukur, Pakrački Vinogradi), 01.05.1995.
Željko Milanković (Bogdan i Danica) 31.10.1968. Pakrac Lipik, Jadranska 19 Ulica Ivana Gundulića u Pakracu, 09.08.1994.
Veljko Budić (Branko i Ana) 01.11.1972. Pakrac Pakrac, Grahovljani Ulica Ivana Gundulića u Pakracu, 09.08.1994.
Milan Pavić (Ilija i Jovanka) 02.08.1959. Donji Grahovljani Pakrac, Donji Grahovljani bb Ulica Ivana Gundulića u Pakracu, 09.08.1994.
Milan Sudar (Jovan) 18.10.1957. Pakrac Pakrac, Kraguj 73 Ulica Ivana Gundulića u Pakracu, 09.08.1994.
Milan Španović (Stevo i Milica) 08.10.1960. Novska Novska, Borovac 11 KPD Stara Gradiška od 12. kolovoza na dalje
Mićo Žigić (Milan) 10.05.1940.g Dugi Dol, Otočac Vrhovine 41, Otočac Kolovoz 1991 do 06.08.1995. Korenica, Podum, Švrakin Vrh, Petrićev vrh
Miroslav Gligorijević (Radenko) 26.01.1969.g Gospić Proleterska 5, Lički Osik 21.12.1991. – 05.08.1995. Urija, Ličiki Osik, Gospić
Miloš Kangrga (Branko) 03.04.1939.g Podum Podum 48/155, Otočac Kolovoz 1991 do 06.08.1995. Podum
Radenko Gligorijević (Sreten) 12.02.1940.g Zemun, Srbija Proleterska 5, Lički Osik Početak 1992. do 05.08.1995. Lički Osik
Vlade Bobić (Ilija) 10.12.1937.g Dabar, Otočac Bobići 194, Dabar Od rujna 1991 – 05.08.1995. Dabar
Dušan Polovina (Stevo) 23.10.1940.g Ostrovica , Gospić Ostrovica 61 Ljeto 1991. – 06.08.1995. Osrtvica, Gospić
Branko Grba (Nikola) 27.05.1955.g Lička Jesenica Podpolje 174, Lička Jesenica Od rujna 1991. – 04.08.1995. Ličke Jesenice, Dabar, Vaganac
Nikola Putica (Jovo) 06.03.1967.g Imotski Crnogorci bb, Imotski Od svibnja 1995. – 04.08.1995. Dabar, Gospić
Dušan Jokić (Mirko) 25.11.1940.g Gornji Vrljani , Ključ, BiH Braće Dronjak 6, Novi Sad Početak kolovoza 1995. Slunj, Plaški, Dabar
Žarko Gavrilović (Radomir) 08.09.1952.g Mladenovac , Srbija Miće Vujičića 6, Mladenovac Početak kolovoza 1995. Slunj, Plaški, Dabar
Nenad Dević (Ljubomir) 14.08.1962.g Teslić, BiH Aleksinički Bujmir bb, Aleksinac, Srbija Početak kolovoza 1995. Slunj, Plaški, Dabar
Nikola Hinić (Milan) 23.10.1959.g Kozjan Kozjan 21, T. Korenica Od 1993. – 12.08.1995. T. Korenica
Milan Radaković (Milanko) 10.09.1945.g Mogorić, Gopić Mogorić 140, Gospić Kolovoz 1991 – 04 08 1995. Gospić
Bogdan Uzelac (Todor) 24.01.1933.g Široka Kula, Gospić Široka Kula 60, Gospić Kolovoz 1991 – 04 08 1995. Gospić
Željko Basta (Dane) 14.09.1960.g Visuć, T.Korenica Teslina 21, Lički Osik Kolovoz 1991 – 04 08 1995. Gospić
Todor Kljajić (Nikola) 03.01.1953.g Ploča, Gospić Ploča 161, Gospić Kolovoz 1991 – 04 08 1995. Gospić
Milan Uzelac (Petar) 04.02.1941.g Medak, Gospić Proleterska 10, Lički Osik Kolovoz 1991 – 04 08 1995. Gospić
Petar Suduković (Dane) 01.11.1934.g Široka Kula , Gospić Proleterska 1/1, Lički Osik Kolovoz 1991 – 04 08 1995. Gospić
Sava Radaković (Stevo) 25.11.1937.g Mogorić, Gospić Mogorić 53, Gospić Kolovoz 1991 – 04 08 1995. Gospić
Jovo Radaković (Miloš) 20.01.1932.g Mogorić, Gospić Mogorić 101, Gospić Kolovoz 1991 – 04 08 1995. Gospić
Dušan Dimić (Marko) 23.07.1944.g Ostrovica Ostrovica 20, Gospić Kolovoz 1991. – 12.08.1995.g Gospić
Milan Basarić (Novak) 31.08.1930.g Mogorić, Gospić Mogorić 194, Gopić Kolovoz 1991 – 06.08.1995 Gospić
Jovo Radaković (Nikola) 25.11.1937.g Mogorić Mogorić 62, Gospić Kolovoz 1991 – 10.08.1995. Gospić
Nikola Ilić (Savo) 1935.g Mogorić Mogorić 53, Gospić Kolovoz 1991 – 10.08.1995. Gospić
Mile Hinić (Mladen) 08.07.1938.g Zalužnica, Otočac Zalužnica 186, Zalužnica 08. mjesec 1991 – 04.08.1995. Zalužnica
Nikola Uzelac (Gajo) 21.02.1953.g Gornje Vrhovine, Otočac Gornje Vrhovine 89 10. mjesec 1991 – 06.08. 1995 Vrhovine
Nedjeljko Kmezić (Petar) 09.04.1939.g Dugi Dol, Otočac Vrhovine 51, Vrhovine Prosinac 1992 , Vrhovine
Đuro Večerinović (Miloš) 22.06.1950.g Vera, Plaški Vera 193, Plaški 29.11.1991. Hrasnica, Bukvar
Marko Brdar (Jovan) 15.12.1948.g Loskunja, Vojnić Loskunja 28 06. mjesec 1991 – 09.08.1995 Vojnić, Popović Brdo, Slunjska Selnica
Bogdan Šušnjar (Stevo) 17.07.1941.g Janja Gora, Plaški Janja Gora 115, Plaški Srpanj 1991 – 09.08.1995 Plaški
Nikola Draganić (Dane) 20.09.1932.g Ploče, Gračac 14. maja bb, Vojnić 01.07.1994 – 11.08.1995 Vojnić, Živković Kosa
Đuro Konjević (Branko) 14.03.1955.g Drenovac, Gospić Drenovac 14 11. mjesec 1991 do 07.08. 1995 Medak
Dragomir Kotur (Milorad) 07.05.1960.g Veljun, Slunj Veljun 31 Od rujna 1991. 04.08.1995 Slunj, Gornji Poloj, Kremen
Božo Šolić (Stevan) 14.01.1942.g Donji Budački, Karlovac Donji Budački 28A Od rujna 1991 – 06.08.1995 Donji Budački, Komadine, Valova
Milić Mihajlović (Dušan) 05.01.1962.g Točak, Duga Resa Točak 12 Od Srpnja 1991 - 06.08.1995.g Točak, Perjasica, Poloja
Maksim Ulemek (Jovan) 03.03.1959.g Blatuša, Vrginmost Blatuša 5 Kolovoz 1991 – 21.08.1995. Topusko, Gređane, Lasinje
Stevo Rapaić (Petar) 09.02.1941.g Krbavici V.Nazora 5. Korenica 1991. T. Korenica, Ličko Petrovo Selo, Željava, Bunić, Udbina
Radomir Cvijanović (Ilija) 20.08.1939.g Krbava Krbava 18 1991. T. Korenica, Ličko Petrovo Selo, Željava, Bunić, Udbina
Veljko Leka (Rade) 01.10.1946.g Vranovečki , Korenica Vranovečki 60 1991. T. Korenica, Ličko Petrovo Selo, Željava, Bunić, Udbina
Milan Bubanj (Rade) 28.06.1961.g Tuk Kraljevo Brdo bb, Korenica 1991.T.Korenica, Ličko Petrovo Selo, Željava, Bunić, Udbina1991. T. Korenica, Ličko Petrovo Selo, Željava, Bunić, Udbina
Božo Vlaisavljević (Nikola) 10.11.1934.g Željava 1991. T. Korenica, Ličko Petrovo Selo, Željava, Bunić, Udbina
Nikola Banjeglav (Nikola) 12.02.1947.g Bunić Bunić 35 1991. T. Korenica, Ličko Petrovo Selo, Željava, Bunić, Udbina
Nikola Uzelac (Petar) 17.09.1938.g Željava 1991. T. Korenica, Ličko Petrovo Selo, Željava, Bunić, Udbina
Milan Studen (Nikola) 30.04.1946.g Željava Željava 64 1991. T. Korenica, Ličko Petrovo Selo, Željava, Bunić, Udbina
Jovo Šorak 07.08.1950.g Bihać Vranovači 36 1991. T. Korenica, Ličko Petrovo Selo, Željava, Bunić, Udbina
Stevo Rakić (Maksim) 25.02.1949.g Bunić, Korenica Bunić 166 1991. T. Korenica, Ličko Petrovo Selo, Željava, Bunić, Udbina
Branko Štakić (Nikola) 29.04.1937.g Studenci, Gospić Rudanovac bb, Korenica 1991. T. Korenica, Ličko Petrovo Selo, Željava, Bunić, Udbina
Bogdan Ognjenović (Mirko) 09.03.1941.g Bjelopolje Bjelopolje 72 1991. T. Korenica, Ličko Petrovo Selo, Željava, Bunić, Udbina
Milan Uzelac (Petar) 23.04.1948.g Željava Željava 38 1991. T. Korenica, Ličko Petrovo Selo, Željava, Bunić, Udbina
Stojan Šteta (Milan) 01.01.1928.g Vrelo 16 1991. T. Korenica, Ličko Petrovo Selo, Željava, Bunić, Udbina
Petar Šever (Bude) 19.08.1934.g Bunić Bunić 96, Korenica 1991. T. Korenica, Ličko Petrovo Selo, Željava, Bunić, Udbina
Nebojša Mažar (Milan) 25.10.1960.g Saborsko, Ogulin Rudanovac 119, Korenica 1991. T. Korenica, Ličko Petrovo Selo, Željava, Bunić, Udbina
Čebinac Vidaković (Slavko) 08.04.1973.g Zemun, Srbija Stara Pazova Veljača 1993. Vrhovine
Časlav Vlajković (Tomislav) 17.02.1963.g Svetozarevo, Srbija Kragujevački Oktobar D2/3/26, Svetozarevo Veljača 1993. Vrhovine
Slavko Lukač(Milan) 29.09.1959.g Bečmen , Zemun , Srbija Save Kovačevića 58, Bečem Veljača 1993. Vrhovine
Vladimir Jovanović (Radoslav) 08.09.1934.g Mladenovac , Srbija Bisina 14, Mladenovac Veljača 1993. Vrhovine
Mićo Kanlić (Stevana) 27.11.1965.g Novi Sad, Srbija Hajdukova 18, Mladenovac Veljača 1993. Vrhovine
Jovan Životić (Dragan) 01.09.1959.g Beograd, Srbija Pionirska 4, Beograd Veljača 1993. Vrhovine
Bratislav Đurašković (Nikola) 21.08.1951.g Prokuplje Jurija Gagarina 95, N. Beograd Veljača 1993. Vrhovine
Slobodan Marković (Vukašin) 21.03.1951.g N. Pazova, Srbija Jurija Gagarina 20, N. Beograd Veljača 1993. Vrhovine
Sead Subašić (Muharem) 02.06.1956.g Breza, BiH Bulevar AVNOJ-a 215 N. Beograd Veljača 1993. Vrhovine
Radmilo Golubović (Stanislav) 12.08.1956.g Mladenovac, Srbija Proleterskih brigada 8 Veljača 1993. Vrhovine
Dušan Vukotić (Milorad) 05.10.1954.g Beograd, Srbija Beogradska Odeska 1 Veljača 1993. Vrhovine
Milenko Senić (Živana) 01.08.1956.g Zemun, Srbija Milana Uzelca 1 Veljača 1993. Vrhovine
Zvonko Gljuk (Andrija) 02.03.1956.g Bosanska Gradiška, BiH 7. Jul , Šabac Veljača 1993. Vrhovine
Simo Roknić (Milica) 02.09.1944.g Ponikvari, Vrginmost 22. Decembra bb ,Topusko 08. mjesec 1991. Ponikvari, Vrginmost
Jovan Ljubičić (Ilija) 02.01.1956.g Mala Vranovina, Vrginmost 08. Divizije 29, Topusko 08. mjesec 1991. Ponikvari, Vrginmost
Bogdan Trkulja (Dimitrije) 14.07.1958.g Vrginmost Perni 187, Vrginmost 08. mjesec 1991. Ponikvari, Vrginmost
Miodrag Dotlić (Dušan) 21.01.1958.g Glina Trg Bratstva i Jedinstva 7, Topusko 08. mjesec 1991. Ponikvari, Vrginmost
Milutin Dotlić (Dušan) 25.10.1956.g Vrginmost Trg Bratstva i Jedinstva 7, Topusko 08. mjesec 1991. Ponikvari, Vrginmost
Milan Bakić (Miladin) 06.09.1951.g Perna , Vrginmost Trg Bratstva i Jedinstva 7, Topusko 08. mjesec 1991. Ponikvari, Vrginmost
Nikola Bakić (Miloš) 01.01.1953.g Topusko Đure Bajića 2, Topusko 08. mjesec 1991. Ponikvari, Vrginmost
08. mjesec 1991. Ponikvari, Vrginmost
Dubravko Rodić (Đuro) 02.05.1970.g Glina Miljenka Poštića bb, Topusko 08. mjesec 1991. Ponikvari, Vrginmost
Đuro Kolundžija (Milan) 20.12.1964.g Glina Katinovac 35, Vrginmost 08. mjesec 1991. Ponikvari, Vrginmost
Mirko Lončar (Nikola) 25. 02. 1947. Kljaić Brdo, opć. Karlovac Skakavac bb, op. Karlovac 08. mj. 1991. Vojnić, Trebinja, Banska Selnica, Popović Brdo, Mekušje
Cvijo Karapandža (Cvijo) 17. 01. 1951. Karlovac G. Trebinja 41, Karlovac 07. mj. 1991. Gornja Trebinja
Dušan Rebić (Dragan) 29. 01. 1960. Karlovac G. Trebinja 51, Karlovac 1991-1995. G. Trebinja, Cerovac, Popović Brdo, Kamensko
Milorad Rebić (Đuro) 26. 03. 1960. Karlovac G. Trebinja 81, Karlovac 09. mj. 1991. – 08. mj. 1995. Gornja Trebinja
Dojčin Filipović (Obrad) 22. 09. 1955. Donja Guštrica, opć. Lipljani, Srbija Kosovo Polje, Američka 001 05. 06. 1995. Vojnić, Petrova Gora
Stevo Krilić (Svetozar) 05. 10. 1966. Glina Pančevo, Đure Đakovića 88 12. mj. 1991. Vrginmost
Stevan Malbaša (Pavle) 01. 02. 1946. Brnjavac, opć. Vrginmost Brnjavac 30, Vrginmost 01. 07. 1991. – 07. 08. 1995. „Jurina brda“ prema Novom Selu, Joševica (Lasinja), Glina
Nikola Drpa (Stevo) zv. „Car“ 15. 11. 1941. Trstenica, opć. Vrginmost Trstenica 11, Vrginmost 12. mj. 1991. – 06. 08. 1995. Trepča do Sredičko Desno, Glina
Simo Rajšić (Nikola) 15. 10. 1939. Staro Selo, opć. Vrginmost Staro Selo 74, Vrginmost Ljeto 1991. Vrginmost, Kordun
Stanko Živković (Stanko) zv. „Dujo“ 14. 05. 1943. Živković Kosa, opć. Vojnić Živković Kosa 34, Vojnić i nakon 10. 05. 1995. Cerovac
Ilija Ivaniš (Nikola) 14. 03. 1939. Kestenovac, opć. Donji Lapac Kestenovac 39,. Donji Lapac i nakon 10. 05. 1995. Kestenovac, aerodrom „Željva“
Đuro Petrović (Branko ?) 27. 06. 1955. Vojnić Knežević Kosa 10, Vojnić i nakon 10. 05. 1995. Knežević Kosa, opć. Vojnić
Miloš Polojac (Rade) 02. 09. 1937. Podgorje, opć. Vrginmost Crevarska Strana 2, op. Vrginmost i nakon 10. 05. 1995. Banski Kovačevac, Gaj, Prkos i Crna Draga
Đuro Đakula (Milan) 01. 09. 1948. Slavsko Polje, opć. Vrginmost Slavsko Polje 75, Vrginmost i nakon 10. 05. 1995. Banski Kovačevac, Gaj, Prkos i Crna Draga
Rade Mirić (Mane) 02. 02. 1936. Janja Gora, opć. Plaški Janja Gora 93 i nakon 10. 05. 1995. Janja Gora
Mane Vukas (Milan) 27. 04. 1948. Janja Gora, opć. Plaški Janja Gora, opć. Plaški i nakon 10. 05. 1995. Janja Gora
Mirko Gvoić (Đuro) 09. 11. 1963. Brnjavac, opć. Vrginmost Brnjavac 54, Vrginmost i nakon 10. 05. 1995. Topusko, op. Vrginmost
Milan Kosanović (Milovan) 10. 04. 1948. Janja Gora, opć. Plaški Janja Gora 146 i nakon 10. 05. 1995. Sekulić Vršak kod Janje Gore, opć. Plaški
Nedeljko Čalić (Mirko) 08. 03. 1962. Jasika, opć. Bihać, BiH Ličko P. Selo 108, opć. Korenica i nakon 10. 05. 1995. Ličko Petrovo Selo, opć. Korenica
Veljko Muškinja (Rade) 1. 07. 1947. Brezova Glava, opć. Karlovac Karlovac, Brezova Glava 53 i nakon 10. 05. 1995. Vukmanić, opć. Karlovac
Milan Dokmanović (Miloš ?) 02. 03. 1956. Donji Sjeničak, opć. Karlovac Karlovac, B. Kavića 2 i nakon 10. 05. 1995. Tušilović
Vladimir Đurić (Ratko) 08. 04. 1971. Karlovac Tušilović, Tušilović 37/a i nakon 10. 05. 1995. Turanj
Manojlo Pešut (Ilija) 27. 11. 1936. Ogulin Vojnovac, Istočni trojvrh 8 i nakon 10. 05. 1995. Vojnovac, opć. Ogulin
Matija Vorkapić (Pero) 15. 08. 1953. Vrginmost Zagreb, Udbinska 14 i nakon 10. 05. 1995. Vrginmost
Milan Pavković (Ljuban) 07. 01. 1971. Karlovac Brebonac 4, Karlovac i nakon 10. 05. 1995. Barilović, opć. Karlovac
Milan Grahovac (Dušan) 12. 09. 1939. Plaški Latin, opć. Plaški Latin 79c, Plaški i nakon 10. 05. 1995. Latin, opć. Plaški
Rade Dragojević (Lazo) 23. 02. 1960. Stojmerić, opć. Slunj Stojmerić 25, Slunj i nakon 10. 05. 1995. Veljun, Poloje, opć. Slunj
Dragić Popović (Mihajlo) 29. 11. 1946. Svinica, opć. Vojnić Vojnić, Voišnica bb od 10. 05. 1995. nadalje Tušilovački Cerovac, opć. Karlovac
Pero Kukulj (Miloš) 01. 04. 1952. Blatuši, opć. Vrginmost Blatuši 160, Vrginmost i nakon 10. 05. 1995. Perna, opć. Vrginmost
Ljuban Lončarević (Vasilj) 21. 01. 1956. Poljani, opć. Topusko Ponikvari, Poljani 184, opć. Topusko i nakon 10. 05. 1995. Poljani
Milan Cvetičanin (Rade) 02. 01. 1964. Staro Selo, opć. Vrginmost Staro Selo 104, Vrginmost i nakon 10. 05. 1995. Komesarac
Evidentirano
 Str: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 28 Gore Ispis 
Forum hrvatskih branitelja - dragovoljaca Domovinskog rata  |  Forum  |  DOMOVINSKI RAT  |  Tema: Banda cetnicka « natrag naprijed »
Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
Mercury design by Bloc
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!