u boj,u boj
dragovoljci

|
UKUPNI POREDAK
1. KOSTELIĆ Ivica (CRO) 726 2. SVINDAL Aksel Lund (NOR) 511 3. ZURBRIGGEN Silvan (SUI) 469 4. RAICH Benjamin (AUT) 434 5. WALCHHOFER Michael (AUT) 433 6. CUCHE Didier (SUI) 423 7. HIRSCHER Marcel (AUT) 419 8. JANKA Carlo (SUI) 415 9. LIGETY Ted (USA) 408 10. BAUMANN Romed (AUT) 385
SLALOM
1. KOSTELIĆ Ivica (CRO) 353 2. HIRSCHER Marcel (AUT) 276 3. MYHRER Andre (SWE) 213 4. GRANGE Jean-Baptiste (FRA) 182 5. RAICH Benjamin (AUT) 151 6. MISSILLIER Steve (FRA) 131 7. HARGIN Mattias (SWE) 130 7. MOELGG Manfred (ITA) 130 9. DEVILLE Cristian (ITA) 127 10. ZURBRIGGEN Silvan (SUI) 126
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
BOG I HRVATI ZA DOM SPREMNI!
|
|
|
1990
dragovoljci

Spol: 
Dragovoljac DR ZNG 108
|
Ljudi moji pa to je velika prednost i treba biti iskren i reći kako Ivica ima velike izglede za veliki globus. Ima još dosta utrka do kraja ali ima i 5 slaloma i 2 ili 3 kombinacije tako da može u najmanju ruku biti ravnopravan sa svima . I ne treba zaboraviti kako Ivica osvaja bodove u svim disciplinama . Uglavnom ja mu se divimi mogu reči kako uživam u svakom njegovom uspijehu .. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
u boj,u boj
dragovoljci

|
Ako se dobro sjećam prošle godine u ovo doba je zaostajao za vodećima oko 250 bodova.A do kraja sezone ih je sustigao i umalo im oteo veliki kristalni globus.Nek nebude ništa gori od prošle polusezone i uz sadašnju prednost globusčić je naš!I veliki i mali!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
1990
dragovoljci

Spol: 
Dragovoljac DR ZNG 108
|
Ivica je ponovo briljirao i osvojio prvo mijesto u super g utrci .. Čovjek je nevjerojatan i moram priznati da me oduševljava .. Sa ovih novih 100 bodova Ivica je povećao prednost ispred konkurencije .. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
pinki33
|
Valja priznati da nas je Kostelić sve razveselija svojim odlićnim rezultatima.... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Nek' se cuje, nek' se zna nek' vijori zastava neka nitko ne dira u moj mali dio svemira...
|
|
|
Mladen
dragovoljci

Spol: 
|
Već dugo nisam osječao takav ponos,kao danas dok sam gledao trku.. U ovom vremenu kada se proganjaju branitelji,ruši se i posrbljuje Hrvatska,pljuje se po svetosti DR-a, Ivica Kostelić je neka posebna zvijezda vodilja,kako se voli i bori za Domovinu.... Ivice,od srca ti hvala na svemu.....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
1990
dragovoljci

Spol: 
Dragovoljac DR ZNG 108
|
Što reći drugo osim da je kralj ..opet je prvi nakon prve vožnje slaloma .. Bilo bi fantastično kad bi i ostao na tom mijestu jer bi to značilo novih 200 bodova .Ovaj slalom se boduje i u kombinaciji ..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
1990
dragovoljci

Spol: 
Dragovoljac DR ZNG 108
|
Fenomenalni Ivica osvojio drugo mijesto u slalomu ... Sa ovim drugim mijestom u slalomu i prvim u kombinaciji je osvojio ukupno 180 bodova i povećao vodsto ispred konkurencije .. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
pinki33
|
Kostelić svojim rezultatima sve iznenadija, pogotovo austrijance koji u svojim timovima imaju sve ono o čemu Kostelić može sanjati, a opet je rezultatski isprid njih.... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Nek' se cuje, nek' se zna nek' vijori zastava neka nitko ne dira u moj mali dio svemira...
|
|
|
u boj,u boj
dragovoljci

|
UKUPNI POREDAK
1. KOSTELIĆ Ivica (CRO) 1030 2. ZURBRIGGEN Silvan (SUI) 629 3. SVINDAL Aksel Lund (NOR) 585 4. CUCHE Didier (SUI) 573 5. BAUMANN Romed (AUT) 516 6. HIRSCHER Marcel (AUT) 469 7. JANKA Carlo (SUI) 464 8. RAICH Benjamin (AUT) 434 9. WALCHHOFER Michael (AUT) 433 10. LIGETY Ted (USA) 422 ... 91. ŠIROKI Tin (CRO) 25 ... 106. ZRNČIĆ-DIM Natko (CRO) 14
SLALOM
1. KOSTELIĆ Ivica (CRO) 433 2. HIRSCHER Marcel (AUT) 326 3. GRANGE Jean-Baptiste (FRA) 282 4. MYHRER Andre (SWE) 253 5. HARGIN Mattias (SWE) 166 6. DEVILLE Cristian (ITA) 156 7. MOELGG Manfred (ITA) 154 8. RAICH Benjamin (AUT) 151 9. HERBST Reinfried (AUT) 150 10. ZURBRIGGEN Silvan (SUI) 146
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
1990
dragovoljci

Spol: 
Dragovoljac DR ZNG 108
|
Ponovo su nas naši skijaši oduševili .... 1) Ivica 2) Natko 25) Šamšal 29) Široki
Ovo je povijesni uspjeh naših skijaša .. A najljepše je što Ivica vuče sve ostale za sobom .. Ipak kao najljepše bi izdvojio kako dečki pijevaju Hrvatsku himnu a Ivica svaki put na postolje ponese jednu Hrvatsku zastavu .... I ne zaboravite koliko taj potez zadaje boli tzv Hrvatima koji se grče od boli svaki put kad je Ivica na postolju .....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Mladen
dragovoljci

Spol: 
|
U pravu si prika,bilo je prekrasno slušati kako pjeva himhu ponosno i glasno...  Btw: Ima jedan zanimljiv podatak... da slovensko muško skijanje ukupno ima 20 pobjeda svjetskom kupu,a naš Ivek sam 19... Još pobjeda dvije i janezi si budu jajca pojeli od jada... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Željko-m
Gost
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Maki
Gost
|
ako Ivica nategne Blanku. .za nekih 20-ak godina razvaljujemo i u skijaskim skokovima
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
1990
dragovoljci