EVO VAM PORTAL! NA!
  Forum hrvatskih branitelja - dragovoljaca Domovinskog rata
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
18. 05. 2013., 21:20

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
News
Stats
144436 Postova u 781 Tema od 1187 Članova
Najnoviji Član: jan
Traži:     Napredno pretraživanje
* Forum Forum Pomoć Prijava Registracija
Forum hrvatskih branitelja - dragovoljaca Domovinskog rata  |  Forum  |  SPORT  |  Tema: Skijanje 0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu. « natrag naprijed »
 Str: 1 ... 6 7 [8] Dolje Ispis
Autor Tema: Skijanje  (Posjeta: 6216 puta)
pinki33
Administrator

Slab je onaj koji je izgubio vjeru u sebe.

Email
Odg: Skijanje
« Odgovor #105 na: 31. 01. 2011., 14:32 »

ako Ivica nategne Blanku. .za nekih 20-ak godina razvaljujemo i u skijaskim skokovima
A ako Ivica nategne Ivanu Brkljačić(bacačicu kugle, kladiva) u čemu ćemo onda biti najbolji.... prem nosonja nosonja
Evidentirano

Nek' se cuje, nek' se zna
nek' vijori zastava
neka nitko ne dira
u moj mali dio svemira...
1990
dragovoljci
*
Spol: Muški

Dragovoljac DR ZNG 108

Email
« Odgovor #106 na: 07. 02. 2011., 21:34 »

PREDSJEDNIK Međunarodne skijaške federacije (FIS) Gian Franco Kasper otvorio je u ponedjeljak navečer u Garmisch-Partenkirchenu 41. izdanje Svjetskog prvenstva u alpskom skijanju.

SP će se održati pod sloganom "Festival u snijegu", a okupit će 525 natjecatelja iz 69 država. Natjecanje počinje u utorak utrkom super G-a za skijašice, a traje do 20. veljače.

Dobrodošlicu je sportašima tijekom 45-minutne svečanosti na Olimpijskom stadionu za skijaške skokove poželjela i njemačka kancelarka Angela Merkel.

"Ovo Svjetsko prvenstvo je velik događaj ne samo za Garmisch-Partenkirchen, nego i za cijelu Njemačku", rekla je Merkel, iskoristivši priliku i za promociju obližnjeg MĂĽnchena koji se natječe za domaćinstvo Zimskih olimpijskih igara 2018.

Garmisch-Partenkirchen je drugi put domaćin najboljim svjetskim skijašima. Prvi je put to bio 1978. kad je ugostio 25. izdanje SP-a.
Evidentirano
1990
dragovoljci
*

Dragovoljac DR ZNG 108

Email
« Odgovor #107 na: 09. 02. 2011., 12:19 »

Pva muška disciplina i odmah medalja ..bravo Ivice .. y

Skijaške radosti za sportsku Hrvatsku ne prestaju! Ivica Kostelić na pragu je osvajanja medalje već na prvoj utrci Svjetskog prvenstva u Garmisch-Partenkirchenu! Kako sada stvari stoje, Ivek će nam pokloniti broncu u superveleslalomu, a kako skija, bit će toga još sljedećih dana. Što reći nego: Bravo majstore!
VIDEO: Kostelić pokazao zašto je najbolji na svijetu!
Najbolji svjetski skijaš, Ivica Kostelić, sjajno je otvorio nastup na 41. svjetskom prvenstvu u alpskom skijanju koje se od 8. do 20. veljače održava u Garmisch-Partenkirchnu. U prvoj disciplini muškog dijela programa, superveleslalomu, Ivica je osvojio treće mjesto.

VIDEO: Ivica gazi prema konačnoj pobjedi!
To je njegova druga medalja na svjetskim prvenstvima nakon zlata osvojenog u slalomu u St. Moritzu 2003. godine, te osma ukupno za Hrvatsku. Janica Kostelić je osvojila pet zlata - u St. Moritzu 2003. je pobijedila u slalomu i kombinaciji, a dvije godine kasnije u Bormiju u slalomu, spustu i kombinaciji, dok je Natko Zrnčić-Dim prije dvije godine u Val d'Isereu bio treći u superkombinaciji.

Ovo su mogli još samo Janica i Herminator!
Na iznimno teškoj i zahtjevnoj Kandahar stazi, Kostelić je odskijao sjajno i bez većih pogrešaka. Na koncu je imao 72. stotinke sekunde zaostatka za pobjednikom Talijanom Christofom Innerhoferom, dok je drugo mjesto osvojio Austrijanac Hannes Reichelt sa 60 stotinki sekunde zaostatka.

Kostelić je na ovoj stazi prije godinu dana ostvario svoj drugi najbolji rezultat u Super-G, bio je drugi, a da je bitno popravio svoje nastupe u ovoj disciplini pokazao je ove sezone pobjedom u Kitzbuhelu i petim mjestom u Hinterstoderu prošle subote.
U subotu je na rasporedu muški spust, a još uvijek je pitanje hoće li Kostelić nastupiti.

Neslužbeni poredak:

1. Christof Innerhoffer 1:38.31
    2. Hannes Reichelt +0.60
    3. Ivica Kostelić +0.72
    4. Didier Cuche +1.03
    5. Beni Raich +1.34
Evidentirano
Mladen
dragovoljci
*

« Odgovor #108 na: 09. 02. 2011., 14:58 »

I službeno je treći,dakle bronca....  baravo Ivek   cro
Evidentirano
1990
dragovoljci
*

Dragovoljac DR ZNG 108

Email
« Odgovor #109 na: 10. 02. 2011., 10:33 »

Ivica definitivno preskače spust i kombinaciju .Po meni to je dobra odluka jer treba se odmoriti i pripremiti za
slalom i veleslaom koji se voze na kraju SP ...Ipak je svijetski kup prioritet i treba se dobro  pripremiti za
utrke koje slijede u svijetskom kupu i osvojiti ga .
Evidentirano
Mladen
dragovoljci
*

« Odgovor #110 na: 10. 02. 2011., 11:28 »

Žao mi je zbog kombinacije jer je tu najsigurniji za zlato,ali imamo mi i Natka koji može do medalje....
Evidentirano
1990
dragovoljci
*

Dragovoljac DR ZNG 108

Email
« Odgovor #111 na: 10. 02. 2011., 12:24 »

Žao je i meni ali moraju se znati prioriteti .Ako bi vozio kombinaciju onda mora odvesti masu obaveznih trening
vožnji plus trening slalom i na kraju odvesti utrku spusta i dva slaloma .Veliki su tu napori i nitko ti ne garantira
da na kraju nećeš zapeti za neki štap i ostati bez medalje ...
Ovako će se odmoriti i odvesti veleslalom i slalom koji su na kraju SP ...
Evidentirano
1990
dragovoljci
*

Dragovoljac DR ZNG 108

Email
« Odgovor #112 na: 27. 02. 2011., 15:59 »

Ivica akon dosta vremena nije završio trku ..U prvoj vožnji haklao je kolac i tako završio slalom u Bugarskoj ..
No i dalje je ostao prvi u slalomu i ima realne šanse osvojiti i taj mali globus ..U ukupnom poretku je
povečao prednost u odnosu na konkurenciju koja se u glavnom nije ni pojavila u Bugarskoj ...

Ivek idemo dalje ..iduće trke su u Sloveniji i očekujemo da se hrabro boriš kao i dosada ...

Evidentirano
1990
dragovoljci
*

Dragovoljac DR ZNG 108

Email
« Odgovor #113 na: 12. 03. 2011., 11:47 »

IVICA KOSTELIĆ osvojio je veliki Kristalni globus! U norveškom Kviftjellu vozi se spust na kojem je Kostelić trenutno 20., a njegov prvi pratitelj Chuche sedmi. Ivici je to dovoljno za matematičko osiguranje naslova - Ivica je svjetski prvak!
Evidentirano
dodo
Urednik

« Odgovor #114 na: 12. 03. 2011., 12:20 »

Bravo Ivo!!!!!
Evidentirano

Jer Hrvatsku mi moju objesiše,
Ko lopova, dok njeno ime briše,
Za volju ne znam kome, žbir u uzama!
A. G. Matoš
pinki33
Administrator

Email
« Odgovor #115 na: 12. 03. 2011., 20:16 »

Bravo Kosteliću.... five plj plj cro
Evidentirano

nek' vijori zastava
neka nitko ne dira
pinki33
Administrator

Email
« Odgovor #116 na: 02. 01. 2012., 18:27 »

03.01-05.01.2012 ledena kraljica na sljemenu..
Evidentirano

nek' vijori zastava
neka nitko ne dira
pinki33
Administrator

Email
« Odgovor #117 na: 19. 01. 2012., 13:11 »

Rasplakao je i Janicu: Pogledajte Ivičin razderani kombinezon nakon izlijetanja u KitzbueheluKLJUČNI PODACI
Ivica Kostelić odradio trening slaloma u Kitzbuehelu nakon što je izletio u spustu nekoliko sati ranije
Janica Kostelić objavila fotografiju Ivica nakon pada
Piše: Index
srijeda, 18.1.2012 20:02

IVICA KOSTELIĆ odradio je bez problema trening slaloma u Kitzbuehelu nakon što je na jutarnjem treningu spusta na istoj stazi izletio i udario u zaštitnu ogradu.

> Kostelić se na treningu spusta u Kitzbuhelu zabio u mrežu!

Austrijski mediji otkrivaju kako je dramatičnu scenu popratila i Janica Kostelić koja je u suzama gledala što je s Ivicom prema kojemu su odmah po izlijetanju potrčali liječnici na stazi. Najbolji hrvatski skijaš ustao se, protresao noge, spustio se do cilja i udaljio se sa staze zajedno s ocem Antom.

Janica je kasnije na svom Twitter profilu objavila fotografiju Ivičinog kombinezona na kojemu je nakon pada ostala sa stražnje strane velika razderana rupa.

Evidentirano

nek' vijori zastava
neka nitko ne dira
1990
dragovoljci
*

Dragovoljac DR ZNG 108

Email
« Odgovor #118 na: 19. 01. 2012., 13:38 »

Moje je mišljenje da treba prestati voziti spust ...
Čovjek je u godinama i svaka povreda bi ga koštala daljnje karijere ..
Neka se posveti slalomu ,veleslalomu i kombinaciji .Na taj način može skijati još godinama i
pritome  biti jako uspiješan ....
Evidentirano
 Str: 1 ... 6 7 [8] Gore Ispis 
Forum hrvatskih branitelja - dragovoljaca Domovinskog rata  |  Forum  |  SPORT  |  Tema: Skijanje « natrag naprijed »
Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
Mercury design by Bloc
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!