Nagradno pitanje

Pin It

Pa prema tome, Srbija je za vrijeme rata, bila agresor na Hrvatsku i Herceg Bosnu, te nije imala niti jednog izbjeglicu, kao sami napadač, već je izbjeglice imala samo i uvijek Hrvatska, koja se od pamtivijeka brani samo od zla, pa bilo ono crveno, plavo i bijelo.

Tko je za vrijeme rata za Hrvatsku i Herceg Bosnu imao više izbjeglica, Hrvatska ili Srbija?

ŠTRBAVI ODGOVOR: Pa normalno da je u tom ratu od 1991 – 1995 Srbija imala više izbjeglica (samo iz Bosne 402 000, dok ih je još 700 000 otišlo u treće zemlje, od nas tajno prozvane Jasenovac), jer su Hrvati, koji žive u Srbiji i srpskoj Bosni i Hercegovini, digli ustanak kako bi se pripojili Hrvatskoj.

U isto vrijeme Hrvatska je svim mogućim zastrašujućim silama mraka, posebno neuništivim Ustašama krenula u brojne masakre Srba u Srbiji, a posebno u istočnoj i zapadnoj srpskoj Bosni, što je dovelo do najvećega egzodusa Srba iz Srbije i srpske Bosne i Hercegovine, odnosno genocida, većega i bržega od vremena i jednog dana Holokausta: U Srebrenici.

Napokon, Hrvatska je za vrijeme rata, bila agresor na Srbiju i srpsku Bosnu i Hercegovinu, te nije imala niti jednog izbjeglicu, kao sami napadač, već je izbjeglice imala samo i uvijek Srbija, koja se od pamtivijeka brani samo od Hrvata, pa bili oni božjaci ili alahovci.

Ovakovo je stanje bilo isto kao od 1941 – 1945. Pa eto i danas, 2013 godine, Srbija ima 618 000 izbjeglica, dok Hrvatska nema niti jednog. Iz toga se lako da izčitati, kako je Srbija jedina žrtva rata 1991- 1995 do dan danas, a neosuđena komunistička Hrvatska za to vrijeme likuje s ubojcama na svojoj vlasti. Neometano.

BESPLATAN ODGOVOR: Pa normalno da je u tom ratu od 1991 – 1995 Hrvatska imala više izbjeglica (samo iz Bosne 402 000, dok ih je još 700 000 otišlo u treće zemlje), jer su Srbi, koji žive u Hrvatskoj i Herceg Bosni, digli ustanak kako bi stvorili veliku srbiju, odnosno treću jugoslaviju.

U isto vrijeme Srbija je svim mogućim zastrašujućim silama mraka, posebno koljačkim dobrovoljcima - četnicima, krenula u brojne masakre Hrvata i Bošnjaka u Hrvatskoj, a posebno u krajnjoj, graničnoj Hrvatskoj, istočnoj i zapadnoj Herceg Bosni i Vojvodini, što je dovelo do najvećega egzodusa Hrvata i Bošnjaka po Hrvatskoj i u Hrvatsku iz Herceg Bosne i Vojvodine, odnosno genocida, većega i bržega od vremena i jednog dana Holokausta: U Srebrenici, odnosno novog Staljingrada/Drezdena u Vukovaru.

Pa prema tome, Srbija je za vrijeme rata, bila agresor na Hrvatsku i Herceg Bosnu, te nije imala niti jednog izbjeglicu, kao sami napadač, već je izbjeglice imala samo i uvijek Hrvatska, koja se od pamtivijeka brani samo od zla, pa bilo ono crveno, plavo i bijelo.

Ovakovo je stanje bilo isto kao od 1941 – 1945. Pa eto i danas, 2013 godine, Srbija ima 618 000 protjeranih četničkih koljača i njihovih nasljednika u ''izbegličkom Kampfu'' (Srbiji), dok su u Hrvatskoj oni slobodni. Iz toga se lako da izčitati, kako je Hrvatska jedina žrtva rata 1991- 1995 do dan danas, a neosuđena komunistička Hrvatska za to vrijeme likuje s ubojcama na svojoj vlasti. Neometano, zajedno s neosuđenom četničkom vlasti u Srbiji i rebublici Crpskoj, bilo u Srbu, Kumrovcu ili na Ravnoj gori u Londonu.

Dakle, Srbija mora platiti ratnu štetu jer je započela rat, a plaćanjem štete Srbija će rat zauvijek izgubiti i on će završiti. Inače nikada neće biti naplaćen Vukovar, koji je u vrijeme rata za Hrvatsku 1991-1995 bio glavni grad Hrvatske. Zašto glavni grad? Zato jer je samo na Vukovar palo preko milijun četničko-partizanskih projektila, a ako uzmemo u obzir samo jednu tromblonsku minu, koja ima ubojiti razmjer 100 metara, dođemo do 100 000 000 km2, što je više od 89 810 km2, koliku površinu ima Hrvatska zajedno s pripadajućom joj morskom površinom.

!U Vukovaru je razorena jedna čitava Hrvatska i materijalno i kulturno i etnički i ljudski, što je genocid nad genocidima, a kad prididamo i ostale gradove na bojišnici, Osijek, Vinkovce, Dubrovnik, Karlovac, Gospić, Otočac, Petrinju, Sisak, Gradišku, Kostajnicu, Brod, Slunj, Pakrac, Glinu, Knin, Šibenik, Zadar, Zagreb, Beli Manastir, itd..., vidi se da je tu počinjeno više uzastopnih genocida uništavanja Hrvatske, a ne samo jedan.

Na kraju, Srbija bi očitim plaćanjem ratne odštete za genocid napokon izbrisala iz svog postojanja riječ: ''Balkanski koljač'', koja očito mnogim kapitalističkim manijacima u svijetu služi za serbvera zla.

Johnny Otočac