Hrvatski narode

Pin It

Od ogromnog značaja i još ogromnije odgovornosti su današnji trenutci koje hrvatski narod proživljava. Zajednički boj hrvatskog seljaka, radnika i poštene inteligencije – mora srušiti sadašnju diktaturu pogane i rasističke vlasti komunista u Hrvatskoj i potresti temelje te nazadnjačke i nasilničke vlasti poganih, komunističkih rasista u Hrvatskoj.

Hrvatski narod mora u jednodušju biti spreman za boj, u kojemu će raskinuti lance nacionalnog robstva, kako bi izvojevao prava i slobode, obuzdavajući pljačku i izrabljivanje hrvatskoga naroda, koji su narod i doveli na prosjački štap.

Hrvatskom narodu prijeti i druga, još veća opasnost – EU, zakleti neprijatelj narodne slobode, a naročito malih naroda, oslanjajući se na pogane i rasističke komunističke fašiste i nazadnjačke elemente u našoj Hrvatskoj, već odavno smatraju Hrvatsku plijenom svoje osvajačke politike. Sudbina Grčke, Španjolske, Italije i naše mukotrpne Slavonije, - takvu sudbinu sprema pogan i rasistički komunistički fašizam i cijelom hrvatskom narodu. To nas uči, kako bi povezali naš boj za potpunu nezavisnost i slobodu sa bojem domoljubnih i naprednih snaga Hrvata u Hrvatskoj i u cijelom svijetu.

U zajedničkom boju zakrčili bi put poganim i rasističkim komunističkim fašistima u osvajačkom pohodu na Hrvatsku, te bi osigurali mir i slobodu hrvatskom narodu. U ovim sudbonosnim trenutcima hrvatski branitelji moraju okupiti svako hrvatsko narodno zlatno klasje, od seljačkog, radničkog i do poštene inteligencije u boj za njihove interese i za interese čitavog hrvatskog naroda. Okupljanje cjelokupnog zlatnog klasja hrvatskoga naroda od strane branitelja, ne bi bilo nimalo slučajno, jer proističe iz već 20 i dvogodišnjeg bojevanja hrvatskih branitelja, koji su branili ne samo svako klasje hrvatskoga naroda, nego na svom hrvatskom barjaku nose od pamtivjeka izpisan zakon nacionalne i vjerske slobode, te ravnopravnost i jedinstvo među Hrvatima.

Pod okriljem hrvatskih branitelja zbližiti će se hrvatski domoljubi i svako klasje hrvatskoga naroda. Svim klevetnicima koji kleveću Hrvatsku i hrvatske branitelje poradi nehaja za Hrvatsku i hrvatski narod mi dovikujemo: ''Mi hrvatski branitelji volimo svoju Hrvatsku i hrvatski narod! Za Dom Spremni!''

Upravo zato mi oduvijek i predvodimo boj za slobodu svog naroda; mi predvodimo boj protiv svakog ugnjetavanja i izrabljivanja hrvatskoga naroda. I upravo zato, jer volimo svoju Hrvatsku i svoj narod, mi predvodimo boj kako bi u slobodnoj Hrvatskoj bio sretan čitavi narod. Stoga, između interesa hrvatskih branitelja, interesa hrvatskih seljaka, radnika, poštene inteligencije i interesa hrvatskoga naroda nema i nesmije biti nesuglasja, jer su hrvatski branitelji, seljaci, radnici i poštena inteligencija krvno zainteresirani za slobodu hrvatskoga naroda, njegov osigurani razvitak i štovanje svega lijepog i naprednog u njegovim običajima i uljudbi.

Predvodeći boj za te svete hrvatske ciljeve, hrvatski branitelji će predvoditi i daljnji boj protiv svake protuhrvatske denacionalističke, dereligijske i šovinističke ideje, poganih i rasističkih komunističkih fašista, jer znamo kako su pravi napredak i sloboda hrvatskoga naroda osigurani samo u jedinstvu hrvatskih branitelja u sjedinjenju s hrvatskim seljacima, radnicima, poštenom inteligencijom i hrvatskim narodom u Hrvatskoj i u svijetu.

(Napomena: Ovako danas izgleda dio proglasa Komunističke stranke Hrvatske iz 1937, kada ga se uporabi za hrvatski, a ne za jugoslavensko-velikosrpski interes, u svrhu i za spas sadašnje Hrvatske i Hrvata. Dakle, jugoslavensko/velikosrpsko oružje za smrt jugoslavije/velikesrbije.)

 

Johnny Otočac