Johnny Otočac: Udrka za gradonačelnika

Pin It

Nema više juge, ali zato ima šuge.

Zagreb kao grad ne postoji. Pismenost i kultura Zagreba su uništeni, kao što je uništeno i njegovo ime, kroz zagrebačke vene, odnosno ulice.

Kad neki turist dođe u Zagreb, prije će mu napamet pasti da je to neki Eva grad, a ne Zagreb:

Bošković Eva, Drašković Eva, Palmotić Eva, Mrazović Eva, Martić Eva, Gundulić Eva...

i tako u beskrajnu propast baštine i kulture Hrvata, zahvaljujući dotepanim srbočetničkim divizijašima pakla 1945 godine u Zagreb, koji su u ovih 76 godina kroz svoja tifusarska pokoljenja, zatifusarili povijest i Zagreba i Hrvatske svojim tifusarskim lažima i smrtnim zarazama.

Tko i što su bili Ruđer, Janko, Junije, Grga, Ivan nije ni najmanje bitno za oguljenke, podkožineke, crve, crpe i ostale sociopsihopatske nametnike, umetnike i izmetnike svake civilizacije i čovječanstva.

I tako kroz desetljeća razbijanja Zagreba i svake njegove pozitive, negativni po Zagreb organizuju još jednu Udrku za gradonačetnika.

Zamjenica delijskoga cigana (La usurpadora), gledajući poziciju s koje se kandidira i koju vješto koristi (a nikada nije bila gradonačetnica Zagreba. Nit bi bila) nije ništa drugo nego delijska ciganuša delijskoga cigana, ljuboguzca arkanovaca i krvave zvezde iz Beograda. Baš kao i Maminjo.

Odnosno, dok se ne razčisti koga je sve Maminjo plaćao - Nema Izbora za ništa!

Zamislite vi debila (lažnog branitelja = partizana/četnika) koji u intervjuu kaže, kako je Francek Tuđiman bio najveći navijač Dinama, koji je tražio da se ime Dinamo što prije makne.

Eto mozga zombija. Zapravo dva mozga zoboida. Tifusarskog i nasljedno tifusarskog.

Naročito kad je Francek Tuđinac tifusarski izjavio da navijači Dinama žele vratiti šugoslaviju,

što je vješto iskoristio Smradaner i preplavio policiju batinašima, dok je branitelje izbacio iz iste. Tako da su navijači (izričito kao hrvatski nacionalisti) po utakmicama dobijali puno gore porcije batina nego u Beogradu, Nišu, Novom Sadu, Banja Luci za vrijeme šugoslavije.

Samo ime šugoslavija moglo bi značiti u većini to, da je iz Hrvatske otišlo puno srba, ali je zato Hrvatska ostala preplavljena jugoslavenskom šugom.

Nema više juge, ali zato ima šuge.

Ukratko, svi oni koji su bili članovi komunističke partije i sad su, i oni su šuga bez nacije.

Oni nisu Hrvati.

Da smo mi Hrvati normalni, nikada ne bi dozvolili da nam šugavci bez nacije vode i jedan nogometni klub, a kamo li bilo koji grad, ili u najgorem slučaju kao što je to sada, DRŽAVU!

A dok se to ne promjeni i dok se političko-komunističko- administrativna šuga ne odstrani i rastjera od naroda, oni će nas Hrvate smatrati (po Marxu) da mi nismo za ništa drugo, nego za greb.

U najgorem slučaju po njih (šugu naše nacije), gurnut će narod u rat.

Ali za pjenkovića i pjenković eve se Johnny ne bude borio.

Dragovoljac je uvijek na pravoj strani.

ZA KRALJEVSTVO NEBESKO - SPREMNI!

Johnny Otočac