Zadnji komentari

Nezahvalni hrvatski narode, progledaj dok ti nije kasno

Pin It

Image result for branitelja pokopali kaopsa

Reakcija na članak 'POKOPALI SU GA KAO PSA! Sin odlikovanog branitelja na sprovodu morao sam kopati očev grob

Dragi  kolega Franjo, počivaj u miru, laka ti Hrvatska zemlja za koju si sve dao.

Dragi kolege i kolegice hrvatski branitelji, evo još jednog žalosnog događaja koji govori o velikoj nezahvalnosti Hrvatskog naroda prema nama koji smo ga obranili i oslobodili od četničko-komunističkih nemani. I u ovom žalosnom slučaju vidimo nezahvalnost Hrvatskog naroda, koji  se s prezirom i gađenjem  odnosi prema nama koji smo sve dali za njegovu slobodu. Nakon što smo oslobodili Hrvatsku,  ,,naš“ nezahvalni Hrvatski narod dade vlast našim dokazanim neprijateljima, čime se svrsta među neprijatelje svojih osloboditelja i zada nam teži udarac od onog koji bi nam zadali četničko-komunistički krvoloci da su nas vojno porazili. Dok hrvatski neprijatelji (gotovo bez ograničenja) troše naš hrvatski novac na četnikovanja i antiFAŠISTKOVANJA, mi hrvatski branitelji nemamo niti za pristojan ukop i to iz jednog jedinog razloga jer smo od nezahvalnog hrvatskog naroda odbačeni, izdani i poniženi. Izgleda da smo se borili i ginuli za one koji to ničim ne zaslužuju (čast malobrojnim izuzecima kao što su hrvatski domoljubi i rodoljubi). Hrvatski neprijatelji u Hrvatskoj su toliko ojačali da će Hrvatsku uskoro dovesti u stanje slično onome  u  dvjema propalim srboslavijama, a dokaz tome je što nam ponovo brane biti ZA DOM SPREMNI, tj. brane nam biti spremni za obranu Hrvatske od svih neprijatelja, pa tako i od četničko-komunističkih metastaza, koje su se proširile Hrvatskom.

Nezahvalni Hrvatski narode, progledaj dok ti nije kasno, zamisli se nad činjenicom da si dao veliki dio vlasti neprijateljima hrvatskih branitelja, pa tako i svojim neprijateljima, što će ne samo Hrvatske branitelje, već i tebe uskoro dovesti u ropstvo.

Pogledaj samo jedan od mnogih primjera koje podržavaš:

 Daješ nenormalno velika sredstva (svoja, ali nažalost i naša) našem smrtnom neprijatelju B. Lončaru, koji je uveo embargo na uvoz oružja Hrvatskoj kada su nas oružano napale komunističko-četničke horde na početku Domovinskog rata, a ,,štediš“ na nama koji smo te obranili i oslobodili od takvih poput Lončara.

Zapitaj se zašto ne sudiš zločincima poput Lončara, već nama koji smo sve dali za tebe.

Zapitaj se zašto biraš i trpiš one koji sude hrvatskim braniteljima poput Veljka Marića, Marka Franciškovića i mnogih drugih, koji su se borili za tvoju slobodu, a nagrađuješ one poput Lončara koji su nam zabranili da se borimo za tvoju slobodu.

Hrvatski narode, ako se nakon svega ne bojiš što ćeš ugledati, pogledaj se u zrcalo.

Nekad ponosni hrvatski branitelj Milenko Badžim