Thompsonov menadžment: Koncert u Austriji doveden u pitanje zbog prijetnji građana srpske nacionalnosti i nekih antifašističkih organizacija

Image result for marko perkovic thompson hosAustrijski mediji tijekom jučerašnjeg dana pisali su kako je uprava grada Kremsmünstera u Gornjoj Austriji zabranila nastup hrvatskom glazbeniku Marku Perkoviću Thompsonu koji je trebao biti održan u subotu u lokalnoj sportskoj dvorani. No, oglasio se i menadžment popularnog pjevača koji kaže kako zabrane nema, ali nastup jest upitan, te objašnjava zašto.

Add a comment

Opširnije...

Poziv

Image result for waterOrganizacijski odbor domoljuba „Za pitku vodu“ organizira ekološko edukacijsko predavanje odnosno Okrugli stol znanstvenika struke na dan 11. svibnja 2017. godine, u dvorani nadbiskupskog sjemeništa u Splitu, s početkom u 19.00 sati, potom cjelodnevni prosvjedni skup „Za pitku vodu“ na Splitskoj rivi na dan 12. svibnja 2017. godine.

Add a comment

Opširnije...

SUTRA U VUKOVARU - Kako Slavonija može uspješnije i efikasnije izvlačiti novac iz fondova Europske unije

Image result for marijan pavliček ruža tomašićU petak, 28. travnja, zastupnica u Europskom parlamentu Ruža Tomašić i predsjednik Hrvatske konzervativne stranke i zamjenik gradonačelnika grada Vukovara Marijan Pavliček u suradnji s grupom Europskih konzervativaca i reformista u Odboru regija organiziraju međunarodnu konferenciju o urbanom i ruralnom razvoju Slavonije pod naslovom „Kako Slavonija može uspješnije i efikasnije izvlačiti novac iz fondova Europske unije“.

Add a comment

Opširnije...

HSP Splitsko dalmatinske pozvao na otpor! Split ne smije pasti!

Hrvatska stranka prava Splitsko dalmatinske županije poziva sve pravaše, sve bivše pripadnike borbenih postrojbi i sve branitelje, sve domoljube kojima je stalo do nacionalnoga, hrvatskoga i splitskoga, da u ponedjeljak 24. travnja 2017. godine u 19.00 sati dođu ispred HNK-a Split, Trg Gaje Bulata 1, kako bi obranili čast hrvatskog Splita i čast našu, čast nacionalno svjesnih ljudi koji ne damo svoje, ne damo jugoprovokatorima da ju zgaze, pokore i popljuju.

Add a comment

Opširnije...

Poziv

Related imagePoštovani, obavještavamo Vas o tribini Hrvatskoga katoličkoga društva prosvjetnih djelatnika (HKDPD) koja će se održati u četvrtak, 20. travnja 2017. u 20 sati, u Zagrebu, Palmotićeva 31 (dvorišna zgrada).

Na tribini će održati predavanje Roman Leljak o temi: 

Add a comment

Opširnije...

'HSP dom svih pravaša' zaživio u Slatini

S proklamiranim ciljem političkog djelovanja na zajedničkoj platformi i u jednoj stranci danas je cjelokupno članstvo HSP AS Slatina na čelu s Milanom Jankovićem  prešlo u Hrvatsku stranku prava – HSP.  Projekt “HSP DOM SVIH PRAVAŠA” je zaživio i ovom gradu u Virovitičko podravskoj županiji.

Add a comment

Opširnije...

In memoriam

Ubojstvo Mirka Ćurića

Mirko Ćurić rođen je 5. ožujka 1932. u selu Korita kod Tomislavgrada. Emigrirao je u Njemačku u travnju 1957. godine. Kao i većina novopridošlih emigranata egzistenciju je osiguravao radeći razne teške fizičke poslove.

Add a comment

Opširnije...