Referendum nam je zadnja šansa!

Pin It

Slikovni rezultat za referendum dragovoljac.com

Neki dan sam napisao da za usvajanje IK uopće neće biti problem skupiti 2/3 većinu, jer je u praksi već odavno na snazi judaško-kmerska koalicija. Malo sam bio preoptimističan. Ista je usvojena sa skoro ¾ glasova u Saboru i sa samo 30 glasova protiv. Kad od toga odbijemo Mostove orjunaše i antifa-četnike iz Živog zida(koji ovim potezom samo skupljaju jeftine poene), dolazimo do nevjerojatne brojke. Naše interese zastupa manje od 20 čestitih ljudi! Od njih 152?

Da smo dali srpskoj skupštini da glasuje umjesto “naših”, više bi ih bilo protiv. O čemu onda uopće raspravljati? Na žalost još jednom moram ponoviti, da upravo svjedočimo NAJVEĆOJ VELEIZDAJI U HRVATSKOJ POVIJESTI!

Postoje dva riješenja. S obzirom da se jedno od njih još uvijek smatra kaznenim djelom, ostaje nam ono drugo. A to je referendum. Kojega ne treba brzopleto organizirati jer bi nam se moglo odbiti od glavu. “Belosvetski hoštapleri” će tražiti dlaku u jajetu i analizirati svako slovo. Zato treba u suradnji sa stručnim pravnim timom precizno formulirati pitanja, tako da ih je poslije nemoguće osporiti. Kako sada stvari stoje, trebali bi se izjasniti o:1. Promjeni izbornog zakona i 2. Ukidanju IK. 

Neće biti lako, jer vidimo da strane plaćenike uopće ne zanima mišljenje naroda i Crkve. Oni su dobili naputak iz Bruxelless-a da to odrade, i odradili su. I to vrlo kvalitetno. Za što će sigurno biti nagrađeni. A mi ostali PUŠIMO, i to bez filtera! 

Zato nam je više nego ikada potrebno jedinstvo, isto kao i 91’. Ne smijemo dozvoliti da sve ono što smo dobili u ratu - izgubimo u miru, zahvaljujući polupismenim karijeristima i mrziteljima Hrvatske. 

Moramo pokazati da ni jedan život položen za ovu zemlju nije bio uzaludan, i da je Hrvatski narod ovdje SVOJ NA SVOME! 

“UZ KRISTA, PROTIV JUDA I KOMUNISTA!”

Urbani desničar