Hrvati su krivi za sve!

Pin It

Gore ne može! Ako u figurativnom smislu postoji neko dno, mi smo ga dotakli. U pravoj demokraciji, narod aktivno partipicira u vlasti. Putem izbora i po potrebi referendumom. Kod nas je riječ partije zadnja. Manipuliraju izbornim rezultatima, referendumskim pitanjima i apsolutno ih ne zanima glas malog čovjeka. Ima li uopće razlike između današnjega i bravarovog jednopartijskog sistema? U oba je vladajuća elita iznad zakona a volja naroda se ignorira.

U igri su ostale samo dvije opcije. Ili ćemo ostati na aparatima i vegetirati, ili ce se desiti čudo pa počnemo davati znake života? Čuda su moguća ako imaju realnu podlogu. U slučaju pacijenta pod imenom RH, bolest rapidno napreduje ali je opravak još uvijek moguć. To zdravo tkivo koje se nikako ne da, zove se Hrvatski narod! Broj skupljenih potpisa za oba referenduma je to i formalno potvrdio. Više nam se ne može prigovoriti da smo pasivni, jer smo učinili sve što je u ovome trenutku moguće. U pravnim okvirima. Za druge opcije nikada nije kasno, ali bi bilo dobro da do njih nikada ne dođe.

Što nam je potrebno da bi smo ozdravili? Pravi doktori (čitaj:lideri). Tu smo jako deficitarni. Imamo vrhunske intelektualce i Domoljube ali ih treba okupiti. Sastaviti jedan stručni tim (konzilij), koji će postaviti pravu dijagnozu i prepisati odgovarajuću terapiju.

Pomirba djece Ustaša i partizana je šuplja priča i nemoguća misija. Onaj tko je mrzio Hrvatsku 91′, mrzi je i danas. I u tome duhu odgajaju svoje nasljednike. Kune im normalno, ne smetaju. Ipak, da ih iste ne bi podsjećale na NDH, pobrinuti će se naš dragi i jedini “mudri vođa”. Pa će nam uvesti “evro”. Da već jednom za “veke vekova”, završimo sa tom našom “istorijom”. I okrenemo se budućnosti. Koja je sve, samo ne perspektivna.

Ne znam zašto tvrdoglavi ‘Rvati ne mogu prihvatiti par činjenica, koje su “proste ko’ pasulj”? Da su krivi za sve! Da je u Jasenovcu pobijeno stotinjak milijuna “goloruke nejači”. Da smo u Domovinskom ratu, sami sebe napali. I da su četnici bili antifašisti, da se mladi iz Hrvatske iseljavaju isključivo radi “katolibana”, “Ustaških guja”, Thompsona, Željke Markić……itd.

Uzeli su nam sve, ali nije im dosta. Hoće još. E ovaj put, neće moći! Ponos i dostojanstvo nisu na prodaju. Osim ako niste član “stranke desnog centra”. Tamo bi drugovi prodali i rođenu mater samo da ostanu na vlasti. Za to vrijeme njihovi mediji nas svakodnevno “informišu” o novim “aferama”. Jer bitno je narodu skrenuti pozornost sa zacrtanog plana – duhovnog i materijalnog UNIŠTENJA HRVATSKE!

Nekad imam utisak da sanjam ili haluciniram? Jasno vidim neke očigledne stvari a onda mi ONI kažu da to nije baš tako. Razni analitičari, savjetnici i ostali prodavači magle – ne posustaju. Uporno nas uvjeravaju da je crno u stvari bijelo, i obratno.

Ja sam samo jedan iz mase, i nista više. Ali vas MOLIM I PREKLINJEM! Dragi moji: Zlatko, Bruna, Glasnoviću, Sačiću, Starčeviću i svi ostali čistoga obraza. UJEDINITE SE! Ne sutra, nego danas. Povedite ovaj narod i spasite ga od propasti. Pokazali smo da nas ima i sada moramo djelovati, brzo i efikasno. Znam da se ni vama nije lako boriti protiv moćnih svjetskih gospodara, koji vas pokušavaju diskreditirati na svakome koraku.

Ali sjetimo se Hrvatskog viteza, Generala Praljka. “Bolje umrijeti na nogama, nego živjeti na koljenima!”

Jer mi više stvarno nemamo što izgubiti.

“ZA DOMOVINU SPREMNI”

Urbani desničar