Osipa se članstvo Beljakove stranke: Većina ogranaka HSS-a u Velikoj Gorici prešlo Neovisnima za Hrvatsku

Pin It

Atmosferu punu optimizma i radosti dodatno je obilježio prelazak većine članova Hrvatske seljačke stranke u redove Neovisnih za Hrvatsku: od ukupno 11 ogranaka HSS-a na velikogoričkome području, pod vodstvom hrvatskog branitelja Štefana Stanešića NHR-u je pristupilo njih sedam, kao i pojedini članovi iz preostalih!

Stranka Neovisni za Hrvatsku i HSP održale su u utorak predizborni skup u Velikoj Gorici, u prepunoj gradskoj vijećnici.

“Na skupu su govorili predsjednica Bruna Esih i politički tajnik Zlatko Hasanbegović, kao i general Željko Glasnović te član predsjedništva Tomislav Jonjić, a nazočnima se u ime HSP-a obratio kutinski dogradonačelnik Damir Markuš”, izvijestili su Neovisni za Hrvatsku na svojoj Facebook stranici te otkrili kako su im se HSS-ovi ogranci pridružili.

“Atmosferu punu optimizma i radosti dodatno je obilježio prelazak većine članova Hrvatske seljačke stranke u redove Neovisnih za Hrvatsku: od ukupno 11 ogranaka HSS-a na velikogoričkome području, pod vodstvom hrvatskog branitelja Štefana Stanešića NHR-u je pristupilo njih sedam, kao i pojedini članovi iz preostalih! Zar i to ne govori da nastupa novo vrijeme – #vrijemejezaHrvatsku!”, zaključuju.