Kad Titov pionir zaprijeti predsjedniku SAD-a

Pin It

I po nekim imenima, i po obiteljskom naslijeđu, i po političkim stavovima taj portal vuče podrijetlo iz komunizma, iz vremena kad su zatvori bili krcati političkim osuđenicima, kad su ubijani politički emigranti, kad se Hillary ne bi trebala bojati birača “vrijednih žaljenja” ni natjecati s Trumpom, nego bi bila doživotna predsjednica pa bi Trump najviše trebao strepiti od Titovih pionira

Ponavljam – ako itko sruši američkog predsjednika Trumpa, učinit će to hrvatski ljevičari.

Evo, jedan mu je došao sasvim blizu, dopisnik je jednog crvenog portala u Hrvatskoj, prokrijumčario se na Dan nezavisnosti u Washington među Trumpove pristaše, i uvjerio se u ono što je već znao, piše Milan Ivkošić / Večernji list

To jest da Trump “birački bazu ne hrani rezultatima, nego retorikom i mahanjem zastavom”. Da su njegovi glasači, kako im je komplimentirala gubitnica Hillary Clinton, “vrijedni žaljenja”. Da ga podsjećaju na devedesete u Hrvatskoj jer “dijele karakteristike s dobrim dijelom birača HDZ-a”.

I ne glasaju za Trumpa zato “što je on mizogini rasist i lažljivac, nacionalist i neznalica; glasaju za njega baš zato što su i oni u dobrom dijelu mizogini rasisti, nacionalisti i neznalice koji vole kad im se govori što žele čuti”.

I po nekim imenima, i po obiteljskom naslijeđu, i po političkim stavovima taj portal vuče podrijetlo iz komunizma, iz vremena kad su zatvori bili krcati političkim osuđenicima, kad su ubijani politički emigranti, kad se Hillary ne bi trebala bojati birača “vrijednih žaljenja” ni natjecati s Trumpom, nego bi bila doživotna predsjednica pa bi Trump najviše trebao strepiti od Titovih pionira.

kamenjar.com