Škoro o Pupovcu: On i njegovi koalicijski partneri znaju što rade

Pin It

Image result for miroslav Å¡koro

Stoga ne pratim to puno kada je u pitanju ovaj dio vlasti u kojem je gospodinu Pupovac. Činjenica jest da je on dio vladajuće koalicije, činjenica jest da je izgovorio to što je izgovorio. Možda je najsporniji taj dio kad je on rekao da bi Hrvatska mogla skončati kao ta Nezavisna država Hrvatska

Predsjednički kandidat Miroslav Škoro komentirao je izjave Milorada Pupovca, kao i svoju izjavu da bi SDSS trebalo zabraniti.

Novinarka N1 upitala je Škoru o Miloradu Pupovcu i njegovoj press konferenciji na kojoj se nije ispričao za svoju izjavu o Republici Hrvatskoj i usporedbi s NDH te zatražila odgovor stoji li još pri odluci da bi SDSS trebalo zabraniti.

Škoro je odgovorio kako niti u jednom trenutku nije rekao da bih branio bilo koga: "rekao sam da predsjednik ima pravo braniti neke stvari odnosno pokrenuti postupak zabrane. Zabranu, makar to vaši gledatelji znaju, a sigurno i vaši urednici, može samo donijeti Ustavni sud".

Istaknuo da nije gledao Pupovčevu tiskovnu konferenciju, niti ono što je izjavio jer je potencijalni kandidat za predsjednika Republike.

"Stoga ne pratim to puno kada je u pitanju ovaj dio vlasti u kojem je gospodinu Pupovac. Činjenica jest da je on dio vladajuće koalicije, činjenica jest da je izgovorio to što je izgovorio. Možda je najsporniji taj dio kad je on rekao da bi Hrvatska mogla skončati kao ta Nezavisna država Hrvatska. Čini mi se da je minimum taj koji čovjek može dati, jer je ljudski i pogriješiti, je ta isprika, a ako nije, to je njemu na dušu. Vjerojatno on i njegovi koalicijski partneri znaju što rade", uvjeren je Škoro.

direktno.hr