Da smo barem bili kao partizani....

Pin It

Da smo barem malo poput partizana, riješili bismo se na brzinu ratnih profitera, dezertera, kolaboratora i okupatora. Na brzinu bez suda, samo odluka brza i potpis određenog druga i nestali bi neprijatelji države ko daih je odnijela kuga.

Kru` te naranio, je**m mu s(e)ve štono bi rekli naši stari kad ih razljuti nepravda.

U lijepoj, manje našoj a više njihovoj Republici a ne državi sve ga ima, samo pravice nema.

Nema jučer, jer to moramo zaboraviti. Nema sutra jer na to ne smijemo misliti ima samo danas. Tako stranka kaže .Pa kako nam bude.

Je**m onoga tko kaže kako smo Ustaše, jer nismo. Da smo Ustaše ne bi Hrvatskom vladali jugovići, orjunaši, komunisti, i rašani. Bilo bi možda za Hrvatsku bolje da smo barem malo kao partizani a ne kao Ustaše. Da smo barem malo mi koji smo branili hrvatsku od komunista i partizana bili kao ti isti  partizani i komunisti. U Hrvatskoj bi i hrvatima bi zasigurno bilo bolje. “ Cvetalo bi cveće u svako preduzeće “ ne bi se sigurno bunile manjine jer se nema tko šta buniti po vodstvom  pratizana i komunista, ako se buni ode mu imetak a dobijeru zatiljak metak. 

E, da smo barem malo bili k`o drugovi komunisti, da smo samo barem malo bili kao  partizani. U to  danas nema dvojbe umjesto da pune državni aparat neprijateljima države punile bi se fojbe.

Bem ti krv, i crveno i bijelo polje.

Da ga ih nisam stavio na grudi i rame, zasigurno bi mnogima bilo nego danas bolje. Treba li nam biti žao što sam 90-tih ratovali protiv petokrake zvijezde, JNA i velikosrpske agresije? Ma ne netreba ni u kom slučaju jer  kad vidim Pupovca i Budu Lončara kako uz kavicu u po Zagreba poput dva mesije raspravljaju povijesne digresije  i planiraju buduće napade i na Hrvatsku pravne,političke, medijske, kulturne i ine agreije ?

E, da smo barem malo bili poput partizana, ne bi nam se vrijeđala borba, grb,zastava naše žrtve, naše mrtve,niti jedna zadobivena rana.

Da smo barem malo poput partizana, riješili bismo se na brzinu ratnih profitera, dezertera, kolaboratora i okupatora. Na brzinu bez suda, samo odluka brza i potpis određenog druga i nestali bi neprijatelji države ko daih je odnijela kuga.

Čini se kako sam u ratu bio na krivoj strani, kad nakon sjajnog Bljeska i gromovite Olujne pobjede “Ustaša” ,državom i dalje vladaju četnici i partizani.

I što na kraju kazati i što se smije po toj temi reći ? Jel bolje biti potomak i sljedbenik partizana il potomak ustaša u državi u kojoj vlada neokomunizam, partitokracija i narodni idiotizam?

Da samo barem bili kao partizani, ne bi naša već “Ustaška” djeca bježala iz zemlje i preklani i lani...

Ne, nema dvojbe da smo barem bili kao komunisti i partizani neprijatelj naroda i države ne bi punio fotelje vlasti, nego fojbe. Usitinu slušajući povijest u to nema dvojbe.

I hvala Bogu što više nema Ustaša, jer ovo je država komunista, četnika i partizana pa je u njoj svima sve dobro, a ako nije mora se “ćutat” ko se sa njima ne slaže mogla bi uskoro ga noć, il goli otok progutat...

U mojoj Hrvatskoj nema Ustaša, al sigurno znam kako ima partizana jer ona krvari iz od njih zadanih stotina rana. Hvala Vam drugovi iz Komiteta, crveni,žuti,zeleni,plavi. Hvala Vam drugovi partizani što ste ponajbolje iz hrvatske opet. otjerali vani. Ni oni, k`o ni naši preci neće pričati zvizdi petokraki, neće pričat o partizanima već grbu sa prvim bijelim poljem, o HOS-u, ZNG-ama i svemu od Vas boljem...

Ne u mojoj zemlji nema Ustaša, al stvaraju ih u domovini komunisti i partizani. Sve više i više otjeranih mladih Hrvatica i Hrvata “ Ustašama” će postati  vani...

U mislima  Domovina, U Srcu Odanost, U Desnici Snaga

U ime

Hrvatskog Vojničkog Reda

ČUVARI DOMOVINE

Mario Maks Slaviče