Di ste sada HDZovci?

Pin It

ODOBRAVATE LI OVAJ NAKARADNI RIJEČKI CIRKUS?! Evo vam vaš Plenković, Šuica i Nina Obuljen - obucite i vi haljine, budite ‘kulturni’, ljubite Vojka svoga!

“Za mir, za mir! Mač u toke, braćo, jer prava braća sad mi smo svi,” tako glasi početak ‘alternativne’ riječke verzije jedne od najpoznatijih hrvatskih budnica ‘U boj, u boj’... Vulgarnom ruganju i izbacivanju riječi “Za dom” (pod krinkom ‘umjetničke slobode’) s oduševljenjem su pljeskale Plenkovićeva ministrica kulture Nina Obuljen i potpredsjednica Komisije za koju je glasovala ‘velika europska koalicija’ - Dubravka Šuica.

Rijeka kao ‘Europska prijestolnica kulture’, osim uz uvrede na račun hrvatskih domoljuba, otvorena je klicanjem zapadnobalkanskom bratstvu i jedinstvu, pjevala se ‘Bella Ciao’, uzvikivali antifa slogani...

Iskreno se nadam da ćemo do kraja nakaradnog riječkog orgijanja koje plaćaju hrvatski porezni obveznici, imati prilike vidjeti i Vojka Obersnela obučenog u balerinu, a na zatvaranje neka dođe Plenki sa svojom briselskom svitom - svi u haljinama! Njonjo sigurno neće imati ništa protiv, a Europa će se tada i definitivno uvjeriti kako su Hrvati ipak jedan ‘kulturan’ i prije svega - ‘progresivan’ narod.

Blago Englezima, nakon Brexita oni više ne moraju trpjeti ovakve svinjarije!

Fotografija Velimir Bujanec.

PHOTO: SDP-ovci su svojedobno u Hrvatskom državnom saboru pljeskali HDZ-ovcima, kada je ratificirana Istanbulska konvencija, a sada s jednakim oduševljenjem, Šuica uzvraća pljesak Obersnelu...

Velimir Bujanec