Davorin Karačić: Srpski civili stradali u Domovinskom ratu su incident, iznimka, dok su hrvatske žrtve, žrtve plana i programa

Pin It

Ako su to sve "naše" žrtve, znači li to i da su oni koji su rušili Vukovar ili klali po Škabrnji (nemam 3 dana viška da bih nabrojao sva stratišta) bili isto naši "zabludjeli"? Znači li to da su svi oni pobijeni, , mučeni, protjerani, oni koji su ostali bez imovine...žrtve malo nesuglasica i vrelog temperamenta?

Znači li to da se ostvaruje ona pupavčeva još iz rata, kako je to sve sukob četnika i ustaša?

Srpski civili stradali u Domovinskom ratu su incident, iznimka, dok su hrvatske žrtve, žrtve plana i programa.

Domovinski rat nije bio sukob dva egocentrična ovna na brvnu nego sirova agresija s uračunatim genocidom kao planiranim sredstvom.

Tragično je da su danas najveći relativizatori srpske agresije i genocida, upravo Hrvati jugo usmjerenja koji su počesto za vrijeme rata, skrivali svoje stavove i glumili nacionalno osvještene Hrvate samo što su, neupućeni u hrvatsku političku misao i evoluciju, stavove prilagodili svojim prirodnim sklonostima koje su baštinili kao vjerni jugovići tamo prije 1990, i svoje lažno hrvatstvo izražavali kroz mržnju prema drugima.

Ne zaboravimo, zarobljenike je tukao Josip Perković, muslimane je osmanlijama zvao Srećko Jurdana a i Martin Špegelj je imao zanimljive ideje što s oficirima agresorske JNA i njihovim obiteljima a Miljenko Jergović je pisao tekstove u odnosu na koje bi danas, valjda tražio zatvorsku kaznu za one koji bi ih takve pisali (da su drugi). 

Popis svih što su na glas ustašovali, sipali otrovne strelice po drugima a danas glume europejce i groze se hrvatskog nacionalizma, nadmašio bi debljinu telefonskog imenika ovećeg grada.