Penava: Plenkovićeva vlada je Hrvatsku predala u ruke Bruxellesa!

Pin It

Bit će i dalje da nitko nije kriv, krivit ćemo Bruxelles, a Vlada vodi neodgovornu politiku vezanja za Europu na način da upravljanje državom predaje u ruke nekom drugom i za to biva nagrađena, jer je vrlo podatna pa zato imamo dizanje kreditnih rejtinga i pohvale

Predsjednik DP-a Ivan Penava za N1 televiziju komentirao je gospodarsku krizu u Hrvatskoj:

''Iz aspekta nacionalne države i gospodarstva, raščlanjeni smo na osnovne faktore. Gospodarstvo je u Hrvatskoj na najnižim granama i ne možemo govoriti ni o kakvoj autonomiji ni mogućnosti amortizacije ovakvih šokova. Vlast sakriva od javnosti skupu nabavu električne energije i plina''.

''Vrijeme za reakciju i sposobnost Hrvatske da reagira na takve stvari se trebala izgrađivati prije pet, šest, sedam godina. Danas, kada vam je vatra pred kućom, gotovo je za rezervoare vode i ostaju vam samo vatrogasne mjere. Bojim se da je Hrvatska uljuljkana u turističku sezonu, a situacija s kojom ćemo se najesen suočiti bit će vrlo loša za pučanstvo i gospodarstvo''.

''''.

''Nakon ljeta Vlada će za svoj rad i nepripremljenost optužiti Rusiju i Europsku uniju, jednako kao i na primjeru pada bespilotne letjelice, a trebala bi upravljati procesima kako bi građani što manje osjetili negativne posljedice takvih potresa''.