DOKUMENTI ”UZP” Hrvata: Zbrinjavanje i liječenje ranjenih vojnika tzv. Armije BiH i civila (pretežito Bošnjaka muslimana) u bolnicama u Republici Hrvatskoj od 1992-1995

Pin It

Pročitajte u dokumentima kako je Republika Hrvatska u “udruženom zločinačkom pothvatu dijeljenja BiH” zbrinjavala i liječila ranjene vojnike tzv. Armije BiH i civile pretežito Bošnjake, slala lijekove i medicinske potrepštine, i na to trošila ogromna sredstva i resurse.

Tada su išle i zahvale s vrha i od licemjernog i lažljivog Alije Izetbegovića, ravnatelja bošnjačkih bolnica, gradonačelnika i vojnih zapovjednika tzv Armije BiH.

Činila je to i onda kada je tzv.Armija BiH oružjem koje je dobila pretežito iz ili preko Hrvatske zločinima protjerivala Hrvate s njihovih ognjišta.

Činila je to i u vrijeme kada improvizirane bolnice (kao što je bolnica u Novoj Biloj smještena u Crkvi) u okruženju muslimana /Bošnjaka nisu imale ni osnovne potrepštine za zbrinjavanje ranjenih hrvatskih bojovnika i civila.

Zar treba nekoga tko ima zrnce pameti podsjećati da je i sama Hrvatska čitavo to vrijeme bila izložena agresiji srbočetničke horde. Da je i sama Hrvatska morala zbrinuti i svoje ranjenike i civile i bojovnike.

Danas su za većinu Bošnjaka /muslimana Hrvati ustaše i sudionici “udruženog zločinačkog pothvata”, po sramotnoj presudi licemjerne MZ i EU, pa im treba oduzeti i prava na hrvatski jezik, prava na obrazovanje na hrvatskom jeziku, pravo na javni tv servis na hrvatskom jeziku, prava da biraju svoje političke predstavnike i nekažnjeno ih se može ubijati u terorističkim aktima …

O zbrinjavanju prognanika većinom Bošnjaka/muslimana u Hrvatskoj možete čitati u sljedećem nastavku

Više na Hrvatsko nebo

Za uredništvo Hrvatskog neba Daran Bašić