Penava: Perspektivu budućeg razvoja ne nose oni sa stranačkim iskaznicama, već oni koji imaju sposobnost, volju i znanje

Pin It

Ivan Penava: "Kad čujete poruku predsjednika IDS-a, vidite koliko smo mi  dva različita svijeta. To je bešćutnost pod krinkom ljudskosti. Mi  ispadnemo neandertalci, a on napredan" - Glas Istre

Za poručiti je kako snagu i perspektivu našeg budućeg razvoja ne nose oni koji imaju stranačke iskaznice ili ovise o nečijim imenima, već oni koji u sebi imaju sposobnost, energiju, volju i znanje, jer to im nitko ne može oduzeti.

Predsjednik DP-a i gradonačelnik Vukovara Ivan Penava dodijelio je nagrade za 31 izvrsnog vukovarskog studenta i studenticu. Nagrade u iznosu od 1.250 kuna primili su redovni studenti  koji su tijekom akademske godine 2021./2022. ostvarili izvrstan uspjeh.

''Osma je ovo godina provođenja mjere kojoj je cilj poticati ono na čemu svakodnevno inzistiramo, a to je da su trud i predanost radu jedino mjerilo uspjeha i vrijednost koja doprinosi pojedincu, ali i sustavu. Ove godine smo iznos kojim nagrađujemo studente povećali za 25 posto te mi je posebno drago vidjeti da njihova izvrsnost obuhvaća zaista različita područja'', istaknuo je Penava. 

''Za poručiti je kako snagu i perspektivu našeg budućeg razvoja ne nose oni koji imaju stranačke iskaznice ili ovise o nečijim imenima, već oni koji u sebi imaju sposobnost, energiju, volju i znanje, jer to im nitko ne može oduzeti. Našim studentima upućujem čestitke sa željom da se nastave truditi i ostvarivati sjajne uspjehe u svom obrazovanju!'', rekao je Penava.

Nagrađeni studenti su izvrsni u studijskim programima medicine, dentalne medicine, sestrinstva, biologije, kemije, kemijskog inženjerstva, engleskog jezika, hrvatskog jezika, pedagogije, teologije, elektrotehnike, fizioterapije, geografije, klavira, kineziologije, ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja.