Pernar: Sad vam je valjda jasno zašto je panika zavladala u medijima…

Pin It

Novo suđenje hrvatskim posvojiteljima u Zambiji — eZadar.hr

Sjećate se kad ih je ulovila Zambijska policija koliko su Možemovci njih branili iz petnih žila i govorili da nisu krivi.

Ne samo to, siktali bi i režali na svakoga tko bi se usudio javno reći da misli drugačije nazivajući ga raznim pogrdnim imenima, koristeći pritom čak i jezik mafije.

Jučer kad je počelo suđenje, ti isti su se zavukli u mišju rupu, kao da ih nikad nije bilo. Od onih koji su iskakali iz paštete pretvorili su se u one za koje čovjek niti ne zna da postoje iako se na optuženičkoj klupi nalazi upravo član stranke Možemo.

Što vam želim reći?

Kad se suprotstavite takvim karakterima, naravno da će oni prvo divljati i bacati drvlje i kamenje na vas, ali ako budete ustrajni, pokažete da ste vođeni principima i da niste osoba koja se da ušutkati i slomiti, pobjeći će od vas i brzo ćete vidjeti koliko su zapravo slabi i nemoćni.

Jednu stvar bi posebno htio naglasiti, sjećate se svih onih novinara koji su me optuživali za sve i svašta skupa s Možemosima. Jeste primijetili da je i njima maca popapala jezik?

Vidite, nikad ne smijete dozvoliti takvima da vas ušutkaju jer je siktanje i vrijeđanje jedini adut koji imaju. Ako im popustite, uspjeli su u svojoj mržnji zato im ne smijete dati zadovoljstvo.

Naprotiv, ustrajte do kraja, izludite te Možemo apologete i vidjet ćete kako jedan za drugim kapituliraju i udaljavaju se od vas.

Da sam popustio pritisku i digao ruke od svega, bio bi gubitnik i jadnik. To je bila sudbina koju su mi oni namijenili, ali moj plan je bio suprotan – njih prikazati kao totalne luzere i jadnike.

Smatram da sam u velikoj mjeri u tome i uspio, a o tome svjedoči i totalni zaokret u njihovom odnosu spram mene i izvještavanju o cijelom slučaju.

Ipak, najveća borba je tek pred nama i odvit će se idući tjedan na sudu.

Molite za mene da mi Bog da znanja i mudrosti.

Volim vas i ne bojte ih se jer ih je više s nama nego s njima.

Apropo svih jučerašnjih medijskih izjava, sjećate se koliko su govorili da se ovdje radi o djeci koja su Hrvatski državljani, da interes djece treba bit na prvom mjestu, da je u interesu djece da ih se dovede u Hrvatsku i slično.

Jeste možda vidjeli da je jučer itko od tih dnovinarskih piskarala jednom riječju spomenuo tu nedužnu djecu koja zapravo najviše pate zbog cijele ove situacije.

Naravno da ne, jer ta djeca uopće njima nisu bitna, njima je najbitnije eskulpirati krivnje Možemose. Sve se svodi na to.

A zašto? Zato jer svi mainstream mediji vire iz guzice Možemovaca i prikazuju ih kao nekakve moralne vertikale.

Ako ih osude to je horor ne samo za Možemo čiji je član na optuženičkoj klupi, nego i za sve one koji su ih podržavali svo ovo vrijeme.

Zato ja smetam, zato se mene mora ukloniti na svaki mogući način. A što se tiče njihovih optužbi na moj račun – da sam ja nebitan lik, da ja ništa neznam, da im nije jasno zašto sam ja uopće svjedok i slično.

Zapitajte se, ako je to istina, bi li ulagali toliko energije i vremena da me ocrne i denenuciraju na svaki mogući način. Ako sam ja toliko nebitan lik u cijeloj priči i ništa ne znam kao što oni tvrde.

Naravno da ne, moj krimen je u tome što znam previše, a ne premalo. Zato su pokušali sve i nisu prezali od ničega kako bi se mene ušutkalo, uključujući čak i kaznene prijave zbog tobožnje transfobije jer sam prokazao da transrodni vijećnik Možemo nije mogao zakonito posvojiti djecu u Kongu jer je tamo tranžama to zabranjeno!

I to ne lupetam bezveze nego pozivajući se na članak 653. Obiteljskog zakona DR Konga koji kaže:

“Seules les personnes majeures et capables peuvent adopter, à l’exception de ceux qui ont perdu l’autorité parentale, les homosexuels, les transsexuels, les pédophiles et les personnes souffrant de troubles mentaux.”

Prevedeno:

“Posvojiti mogu samo punoljetne i poslovno sposobne osobe, osim onih koji su izgubili roditeljsku skrb, homoseksualaca, transseksualaca, pedofila i osoba s duševnim smetnjama”.

Sad vam je valjda jasno zašto je panika zavladala u medijima kad su saznali da ću reći ISTINU na sudu. Oni se toga groze i ježe, zato me toliko mrze i nazivaju svakakvim imenima.

Nisu svjesni toga, da što me više napadaju da to osjećam veći entuzijazam da svjedočim jer znam da se više ne radi samo o optuženima za trgovinu djecom nego i mojoj časti i ugledu koje su pokušali okaljati, a to je moj jedini adut u političkoj areni. Drugo nemam jer iza mene ne stoje mediji, novac stranih fundacija, niti Hrvatsko pravosuđe.

Ako to izgubim, ja više nemam ništa, zato mi to jedino što imam žele oduzeti, komentirao je bivši saborski zastupnik Ivan Pernar na facebooku.

kamenjar.com