DP: Covid epidemija je okončana, a Plenkovićevi poslušnici progone hrabrog dr Biloglava koje je ustao protiv njihovog terora - tko će za to odgovarati?

Pin It

May be an image of 3 people and text

Vlada RH je jučer donijela odluku o proglašenju prestanka epidemije korona virusa, uz objašnjenje kako je Svjetska zdravstvena organizacija objavila da COVID-19 više ne smatra javnozdravstvenom opasnošću. 

I dok je Vlada zadnje tri godine slijepo slijedila upute globalističkih centara moći po pitanju epidemioloških mjera i nastojala raznim pritiscima građanima nametnuti cjepivo upitne učinkovitosti i nepoznatih nuspojava, postojali su oni hrabri ljudi koji su se usudili propitkivati učinkovitost mjera i cjepiva.

Hrvatska vlast i njezine poslušničke institucije krenule se tada u 'lov na vještice', progon nepoćudnih koji je neopisivo podsjećao na neka prošla mračna vremena, vremena verbalnog delikta. Na njihovoj crnoj listi našao se i predsjednik DP-a Zadarske županije, a ujedno i ugledni zadarski obiteljski liječnik, dr. Damir Biloglav.

 Protiv njega je Hrvatska liječnička komora (HLK) u lipnju prošle godine pokrenula prijedlog disciplinskog postupka s ciljem oduzimanja liječničke licence. Taj skandalozni postupak opravdali su navodnim kršenjem Kodeksa medicinske etike jer se dr. Biloglav usudio javno istupiti i izreći svoj stav protiv epidemioloških mjera te je iskazao skepsu prema cjepivu. Na tzv. Časnom sudu HLK do sada je održano sedam rasprava, a da dr. Biloglav nijednom nije dobio priliku iznijeti svoju obranu! 

Pitamo predsjednika Vlade Plenkovića te njegove poslušnike Beroša, Capaka i predsjednika Hrvatske liječničke komore Krešimira Luetića tko će sada odgovarati za progon dr. Biloglava i ostalih liječnika i znanstvenika čiji je jedini krimen u tome što nisu slijepo i bespogovorno slijedili njihov 'narativ'.

Hoće li obustaviti progon i procese i ispričati se? Na koji će način tim ljudima nadoknaditi vrijeme izgubljeno po raznim sudovima i procesima, kako će im umanjiti nanesenu psihološku traumu i vratiti im ukaljani profesionalni i društveni ugled?

''Ja ih ne smatram nikakvim sudom, a najmanje časnim, sramota su i za moju i za pravnu struku. Kao nekadašnji dragovoljac i ratni zapovjednik Brigadnog saniteta, nisam mogao niti sanjati da u mojoj državi može postojati takva nakaradna kvazi pravna institucija!'', poručio je dr. Biloglav.