DP: Idemo se zajedno izboriti za bolju Hrvatsku, za opstanak i život lijep poput naše Domovine - USTANI I OSTANI!

Pin It

Domovinski pokret 3. lipnja 2023. u Slavonskome Brodu organizira veliki skup pod nazivom ''Ustani i Ostani!''. 

Dosta je bilo poniženja i prijevara! Zemlja i ponos nisu na prodaju! Što vrijedi najljepše more, najbolji hrast, najbogatija zemlja, kada se jednom odrekneš sebe, svojih predaka, svojih žrtava, svojih generala, svoje vjere, svoje kune?!

Hrvatska je danas zemlja velikih neostvarenih potencijala i nedoraslog vodstva. Da smo u Domovinski rat išli s ovakvim vodstvom države i ovakvom vlašću, danas ne bi bilo Hrvatske i situacije Domovinskog rata gdje nismo imali nikoga, ali smo imali sebe, svoju vjeru, svoj optimizam, svoju nadu.

Hrvatska je danas priznata članica svega i svačega, ali je izgubila sebe. Izgubila je svoj Domovinski duh, izgubila je svoj pobjednički mentalitet. Nisu problem ljudi. Jedino tko je problem su loše politike koje imamo već desetljećima. 

Ne može nam se dogoditi da naše selo i naša država ne proizvode ništa. Na tragu onoga što je naša tradicija, a to su selo, obrtništvo i industrija, treba poslati signal da možemo bolje i da je vrijeme da se trgnemo, da se okupimo i pošaljemo poruku nade, a onda i da promijenimo, prvo sebe, a onda postupno i Hrvatsku.

Sada je prilika da se zajedno izborimo za bolju Hrvatsku, za opstanak i život lijep poput naše Domovine. Zato je naša poruka svima: - Ustani i ostani! 

U Slavonski Brod 3. lipnja 2023. na skup DP-a dolaze Opća opasnost, Tiho Orlić i TRAM 11. Dođi i ti! Ustani i ostani! ??