Zašto se lažljivi briselski štakor Plenković pokakao na vlastito povjerenstvo?

Pin It

Kriminalizacija 'Za dom spremni' od strane briselsko-udbaško-četničke vlade na čelu s lažljivim briselskim štakorom Andrejem Plenkovićem koji protiv volje vlastitih birača odrađuje ono što mu narede Pupovac, Radin i jugoudbaška bulumenta, osim nepoštivanja Ustava i pravne države, pokazuje i dodatnu nevjerojatnu neprincipijelnost. Plenkovićevo povjerenstvo se, naime, do sada o tome uopće nije očitovalo.

Iako je i ranije svima bilo jasno da je idiotsko Plenkovićevo povjerenstvo za nekakvo suočavanje bilo samo prašina u oči, koje je trebalo pružiti Plenkoviću alibi za kriminalizaciju Domovinskog rata, sada je i ta prašina konačno postala potpuno besmislena.

Naime, i prije bilo kakve odluke povjerenstva, Plenković je pod pritiskom svojih četničkih i jugoudbaških ministara i partnera u vladi odmah krenuo s kriminalizacijom, čime je to isto povjerenstvo potpuno obezvrijedio. Ako u istom eventualno sjedi koji Hrvat, bilo bi najbolje da isto odmah napusti, jer bilo kakvi rezultati tog povjerenstva neće poslužiti nikome i za ništa, budući da će sve odluke donijeti sam premijer po diktatu kojekakvih četničkih i iredentističkih crkotina, i uz pomoć JNA kopiladi koje su mu i lijeva i desna ruka.

Pero