Zašto nemamo nikakve šanse na izborima?

Pin It

Odgovor je kratak i jasan. Jer su sve one neprirodne koalicije koje su do jučer bile znanstvena fantastika, danas sasvim realne. Prvenstveno zahvaljujući “vjerodostojnoj” politici Ali-Plenkija i njegovih 40 (i više) hajduka!

Već smo se na lokalnoj razini (Zagreb) uvjerili kako im je svjetonazorski bliža partizanka Rada Borić, nego Zlatko,Željko i Bruna. O “eksperimentu” na nacionalnoj razini, uopće ne treba trošiti riječi. Tkz. koalicija što sebe naziva Vladom, bi se slobodno mogla formulirati kao INCEST! Ugroženi Pupi, lopina Vrdoljak, ljubitelj stereo opreme Beljak i drugi čudnovati kljunaši, odlučuju u naše ime? Tko ih je ovlastio? Hrvati sigurno nisu.

Ostaju nam dakle gospodari iz Bruxellessa, kojima je cilj ukinuti sve što bi kod ovoga jadnoga naroda moglo probuditi nacionalne emocije ili ne daj Bože - patriotizam! A za uzvrat nam nude pedofiliju, ateizam, pederluk i miroljubive “izbeglice”. Anemični je tu samo slučajni prolaznik. Da nije on bio bi netko drugi. Jer Juda imamo za izvoz. Kad ovo sve prođe, njega čeka sigurna fotelja u jednome od EU ureda. Jer budimo realni, on nema kapacitet za ništa više osim biti “ćato” i poslušnik.

Sad se i Rvacki narod ko’ biva probudio, pa svi zazivamo nove izbore. Koji će nam kur*c? Sve da Neovisni, Pravaši, Hrast i još par Domoljubnih stranaka postignu izvanredne rezultate, opet nema teorije da skupimo nadpolovičnu većinu u Saboru. Upravo smo svjedoci “bratstva i jedinstva” između HDZ-a i SDP-a po pitanju Istambulske konvencije. Što znaći da je sasvim izgledna koalicija “levice” i “desnog centra”(kad vidim tko upotrebljava ovaj izraz, muka mi dođe). Zlu ne trebalo, tu su i (za izdaju - vazda SPREMNI): Živi šit (po)četnika Pernara, orjunaška skupina zvana Most i već spomenute podružnice vojvotkinje Pusić, lepog Kreše, “pametnog” bračnog para Puljak (gdje se ne zna tko je muško a tko žensko) itd.

Što onda nama “zaostalima”, sa kockastim glavama preostaje? REFERENDUM! I to sa više pitanja, od kojih prvo i osnovno mora biti: promjena izbornog zakona! Pa da napokon prekinemo sa ovom imbecilnom praksom, gdje par tisuća pripadnika “nebeskog naroda” ima više prava nego nekoliko milijuna Hrvata u dijaspori! Pri tome Hercegovinu ne smatram dijasporom, nego dijelom Hrvatskog puka. Što znaći da bi u najgoroj varijanti trebali imati isti broj zastupnika kao npr. Istra.

Drugo pitanje bi obavezno trebalo biti ono o Lustraciji. To su dva krucijalna problema, a ostatak prepuštam stručnjacima. Poput gospođe Željke Markić, koja je dokazala da zna i može. A ekipu koja pobjeđuje se ne mijenja.

Trebamo unaprijed biti spremni  na propagandu Soroševih medija i kritike EU činovnika. Ali, “psi laju a karavana prolazi”!

Ako mogu: Mađari, Poljaci, Česi, Slovaci, Austrijanci, Talijani…., zašto ne bi mogli i mi?Ne radi nas, nego radi naše djece. Jer ako se ovakav trend nastavi, njihova  perspektiva u ovoj (još uvijek) najljepšoj zemlji na svijetu, je ravna nuli!

“ZA DOMOVINU SPREMNI”

Urbani desničar