Nove ludorije pravednog Ive….!!!!!

Pin It

Radio 101 nakon dugogodišnje agonije praćene silnim malverzacijama izašao iz stečaja i naravno u intervju tjedna pozvao najpravednijeg Ivu Zampija. Ne nisu ga pitali o novcima koje ubire preko ZAMPA jer to ne bi bilo politički korektno a i nije red sada kad je SDP preuzeo većinu medija u zemlji.

Za očekivati je da se u program HTVa i radijskih postaja naročito pod hitno uvrste Josipovićeva sabrana djela ozbiljne muzike a između njih će puštati antifašističke koračnice od „po šumama i gorama“ preko „kud narodna vojska prođe“ do „od Topole pa do Ravne gore“ jer i četnici su antifašisti zar ne pa nije red da budu zapostavljeni u eteru.

Raspričao se naš voljeni vođa Ivo o svemu i svačemu , iskreno uglavnom baljezga gluposti. U zemlji koja je po svim ekonomskim pokazateljima na dnu , pred bankrotom , naš vrli predsjednik je čini se postao šef vodoprivrede jer eto nazivaju ga njegovi sugrađani srpske nacionalnosti iz okolice Zadra i Šibenika i žale se da ne mogu dobiti vodu.

I eto naš predsjednik pravedan kakav već jest požurio je riješiti problem, nije to u redu a sve u sklopu Nove pravednosti da nam srbi budu žedni. Nije nevažno pri tom što su iz okolice Zadra i Šibenika jer jako dobro znamo njihov doprinos u domovinskom ratu , upravo iz te okolice zadrani i šibenčani su godinama dobivali svakodnevnu porciju minobacačkih, tenkovskih i inih granata i projektila , a takav doprinos u obrani Jugoslavije se ipak ne smije zaboraviti , ne bi bilo pravedno.

Nije nam samo otkrio na koji način je riješio problem , hoće li tim žednim sugrađanima srpske nacionalnostima za početak šibenski i zadarski branitelji nositi vodu na leđima ili će to činiti on osobno. I zato dragi moji šibenčani i zadrani odmah prestanite trošiti dragocjenu vodu na gašenje mnogobrojnih podmetnutih požara u tom području i sve pošaljite sugrađanima srpske nacionalnosti. A hrvatska nek gori , da je po Ivi Pravednome i srpskim sugrađanima izgorila bi prije dvadeset godina.

Inače predsjednik nam je vrlo zaposlen jer osim rješavanjem vodovodnih problema abolirane manjine mora ići i na skup vjerskih i političkih vođa u Sarajevo. Ma zaista mu je tamo mjesto on se kao deklarirani nevjernik u vjeru razumije ko Mare u krivi k…c , pa će zasigurno moći zastupati mišljenje i uvjerenja katoličke većine svojih sugrađana. A vjera je čini se postala in u SDPu , blentavi premijer svako malo zaziva Boga i sipa psalame iz Biblije. Da nije doživio prosvijetljenje , mada u to čisto sumnjam jer takav pomračen mozak dugogodišnjom komunističkom indoktrinacijom više ni dragi Bog ne može prosvjetliti. No čuda se ipak događaju pa pošto nam Zoki uskoro odlazi u Vatikan na razgovor sa Svetim ocem , možda dočekamo čudo ili će se vatikanski tornjevi urušiti što je ipak mrvicu vjerojatnije.

Tako u iščekivanju novih vjerskih nebuloza naših komunjara na vlasti nama ostaje svakodnevnica , nezaposlenost , dugovi neimaština. Možda bismo i mi mogli slati mejlove i zivkati pravednog Ivu u svezi naših problema , nikad se ne zna možda u trenutku pravednog nadahnuća Ivo i nama pomogne ili za tako nešto ipak moraš biti sugrađanin srpske nacionalnosti…

 

Popaj