In memoriam – Boris Šprem…!!!!

Pin It

Hrvatska država koja je u posljednje vrijeme po riječima vladajućih iz kukuriku jata i paradoksalna i slučajna , zadnjih par dana pretvorena je u patetični cirkus u režiji orjunaško komunističke klike u vlasti i medijima.

Kukuriku koalicija koja svojom nesposobnošću ovu zemlju nepogrešivo vodi u propast besramno je iskoristila smrt predsjednika sabora Borisa Šprema za neprestano pojavljivanje u javnosti sa patetično naričućim izjavama . Oslikavanje Špremova lika i djela osim njegovih crvenih drugova spremno su prihvatili i novinari ulizivački se takmičeći tko će izreći patetičniju glupost. Prava olimpijada licemjerstva i manipulacije .

Milanović i crveno društvo ionako nemaju što pametnije reći narodu koji ih pre dobro plaća za nerad i nesposobnost pa su jedva dočekali da se mogu prenemagati u javnosti bez potrebe da nam lažu o svijetloj budućnosti i svojim genijalnim mjerama i potezima koji će nas spasiti ali ne odmah nego za par godina kad budemo već odavno mrtvi od gladi.

U toj otužnoj paradi idiotskih izjava vjerojatno je naj originalniji sveprisutni i neizbježni prvi potpredsjednik vlade RH Gazimir Čačić koji tvrdi da je Špremova smrt nenadoknadiv gubitak a budući da je sa njim bio i poslovno povezan može potvrditi da je bio izuzetno pošten čovjek, poduzetnik i političar. Kaže naš narod s kim si takav si a dobro je poznato da je Radimir pun poštenja otprilike ko govno vitamina , ne bi me čudilo da je i Špremovo poštenje upravo na tom nivou.

Iako je uvriježeno o mrtvima govoriti sve naj bolje zaista nemam nikakve obveze ni moralne ni bilo kakve druge o Špremu izmišljati hvalospjeve. Bio je pripadnik odvratne i izopačene skupine ljudi koju zovemo političkom scenom u Hrvatskoj i koja nas krade , pljačka , uništava i ubija već dvadeset godina. Ne samo nas već i našu djecu i unuke jer uništavaju i najmanju mogućnost da se u ovoj zemlji ikada živi dobrim životom kako bi po svim potencijalima Hrvatske i trebalo biti.

Bio je odani vojnik Komunističke partije još u Jugoslaviji kad je vršio dužnost izvršnog sekretara općinskog komiteta Saveza komunista Hrvatske Zagreb-centar a svi znamo kako su se ponašali drugovi iz komiteta. Iako njegov prijatelj bljedoliki Josipović naglašava da je izgarao u služenju narodu to niti jednim primjerom ne može ni on ni sva sila ostalih bandita potkrijepiti i to iz vrlo jednostavnog razloga , Šprem kao i svi oni uostalom nije nikada ništa dobra učinio za Hrvatski narod i Hrvatsku državu.

Cijeli svoj život proveo je kao parazit , krpelj na koži naroda , na račun naroda je živio , a bogami na račun naroda je i umro jer zasigurno neće Josipović platiti račun u Hjustonu. I sve to nije im dosta nego kao u vrijeme najcrnjeg Jugoslavenskog realsocijalizma „ za osobit i izniman doprinos njenom međunarodnom ugledu i položaju , predsjednik Josipović posmrtno je odlikovao predsjednika Hrvatskog sabora Borisa Šprema Veleredom kraljice Jelene s lentom i Danicom „ a u četvrtak još i proglašavaju i dan žalosti u cijeloj zemlji.

Što je puno ipak je previše pa makar i od komunjara koje se izgleda osjećaju strašno jaki i nedodirljivi , možda s pravom a možda i ne. Potpuno se slažem da treba proglasiti dan žalosti ali ne zbog Šprema čiji je najznačajniji doprinos ukidanje saborskog pokroviteljstva nad Blaiburgom nego zbog očajno lošeg stanja nacije i države za koje su direktno odgovorni upravo Šprem i ostatak crvene družine skupa sa lopovima iz HDZa i ostalih parazitskih stranaka .

Narod je doveden u situaciju da nema što izgubiti jer ništa ni nema osim minusa na računima i siromaštva a upravo to moglo bi se obiti o glavu svim lopovima koji pljačkaju i osiromašuju ovu zemlju već dvadeset godina.

Kad seljak ima psa a pas ima krpelji seljak jako dobro zna da će mu pas krepati ako ne ukloni krpelji. Ma koliko krpelji bile nezadovoljne razvojem situacije. Bogami naša zemlja ima jako puno krpelji i zasigurno neće dugo ako se ne povedemo za seljačkom inteligencijom . Naše krpelji su sebi prilagodile i zakone i pravdu , ali ako dozvolimo da nam i dalje sišu krv i ubijaju nas po malo iz dana u dan onda i ne zaslužujemo ništa drugo nego propast. Gospodi iz vladajuće koalicije kao i onima iz opozicije poručio bi samo jedno , učinite konačno nešto za hrvatski narod i povedite se za Špremovim primjerom , pa makar vas sve pokopali o državnom trošku. Sretan vam dan žalosti……

 

Popaj