Vodi ljubav lud sa zbunjenim ….!!!!!!!?

Pin It

Ma što vodi ljubav, nateže ga tako da jadniku od muke ispadaju oči iz glave….. E baš to je vrlo plastičan opis današnje RH ( rasprodane Hrvatske opp.) , s tim da smo onaj zbunjeni jadničak svi mi građanke i građani ove jadne zemlje a onaj „ludi“ što nas nateže naša cijenjena komunistička vlast , kao i svi njeni prethodnici nebitno kojoj mafijaškoj organizaciji pripadali, HDZ, SDP, srp, drp ,prc ili kako se god vole zvati .

Eto dočekali smo da donedavno najveći hrvatski srbin Pupovac najvećeg hrvatskog jugoslavena nazove nacionalistom i to zamislite hrvatskim , za ne povjerovat još malo i Jovo Pravedni će biti i ustaša. Naravno da nije baš tako jer bljedunjavi Ivo prima četnike u posjet , stanovitog Rodića koji osim što je dužan hrvatskoj državi par stotina tisuća kuna , kao bitan dio životopisa ima i dizanje „oružane pobune srpskog naroda“ kako to vole reći abolirani četnici i prijatelji im komunisti i jugoslaveni. Riječ je o tome da je Rodić prvoborac u balvanijadi u Ogulinskom kraju a može se pohvaliti i zasjedom na hrvatske policajce . Sve to nije dovoljno da završi u odgojnoj ustanovi zvanoj zatvor pa je sada kao i mnogi drugi ponosni abolirani četnik i u slobodno vrijeme skoči do Pantovčaka podijeliti pokoji savjet hrvatskom predsjedniku.

Kukurikavcima je očigledno voda došla do grla , fali im naravno novaca pa čak i čudotvorni Linić ne može osmisliti nikakvu poreznu strategiju kojom bi nabrzihen zgrnuli koju milijardu. U nedostatku boljih rješenja posegnuli su za HDZovim rješenjima legalizacije kriminala i kršenja zakona. I ponudili su svekolikim bespravnim graditeljima na kopnu moru i zraku legalizaciju njihovih zdanja koja bi trebalo poravnati bagerima da smo iole pravna država. Ali nismo i sada osim što svim onim jadnicima koji su plaćali silne dozvole, građevinske, lokacijske, projektante i milion drugih gluposti koje propisuje zakon rastu magareće uši , vlada trlja ruke i čeka da počne kapati lova jer misle da će ovi bespravni mutikaše nagrnuti platiti im za legalizaciju.

Zajeb, ma ne daju takvi ništa i nikome, a postoji i dvojba o zakonitosti takvog postupka naše bande na vlasti. Čak je i jedan od istaknutijih bandita iliti Prvi potpredsjednik vlade RH Gazimir Čačić upozorio lopovske kolege da vlada možda šalje lošu poruku , jer kao poručuju narodu da se kriminal isplati. Zemljo otvori se, baš se pravi javio . Gospodine Čačiću pitam ja vas kakvu je poruku država poslala dopustivši da ode u zastaru više od dvjesto miliona kuna dugovanja Coninga ili kakvu je poruku poslala lobirajući po Mađarskoj i plativši ko zna čime uvjetnu presudu za dvostruko ubojstvo. Moj Gazimire ti si oličenje poruke da se kriminal itekako isplati u Hrvatskoj , i tebi i svoj gamadi oko tebe i crvenoj i plavoj i zelenoj.

Frka je u zemlji , nemaju što nabrzinu unovčiti a ukrali su gotovo sve što je imalo neku vrijednost. Čini se da ni u regiji nije ništa bolje pa izgleda naši i srpski lopovi idu zajedno torbariti u Kinu, sve u nadi da će ostatke državne imovine uvaliti kinezima . Od cesta i vode , do šuma i aerodroma. Završna rasprodaja gospodo, daj što daš jer po svemu sudeći zatvaramo dućan. Zbog smrtnog slučaja , nakon duge i teške bolesti umrla je Suverena Samostalna Republika Hrvatska. Laka joj zemlja , a nama kako bude….. zaslužili smo sve što dobijemo…..

 

Popaj