Najava vruće jeseni….!!!?

Pin It

Vani pasja vrućina , vlada pobjegla na more , ubili se od posla moraju se ljudi odmoriti. Za ovih šest mjeseci crvene okupacije Hrvatske bolje bi nam bilo da nismo imali nikavu vladu od ove koju imamo. Mjere i potezi Čačićeve vlade vlade jer ona to u stvari i jeste, Milanović je mali komunistički potrčko nesposoban bez Gazimira Mađarskog i nos obrisati.

Sva sreća je da se rijetko pojavljuje u javnosti jer kad nešto izjavi to je u pravilu bezvremenska glupost.

Imali smo prilike tako čuti da bi naš genijalni premijer teritorijalne sporove rješavao na način da Hrvatska odustane od spornih teritorija i prepusti ga drugoj strani u sporu. Idiot kojeg zovemo premijerom tom izjavom upravo poziva sve naše susjede u regiji na komadanje Hrvatske. Umjesto da radi posao za koji je preplaćen i vrati sporna hrvatska područja on objavljuje rasprodaju zemlje. Nek rasprodaje ono što mu je ćaća ostavio u Glavicama kraj Sinja , selendri zvanoj Mala Moskva zbog komunističke orijentacije žitelja. O 145 spornih kilometara Šarengradske ade više nitko ni riječi , valjda da ne remete idilične odnose sa četnicima.

Kako god okrenuli dobili smo promjene ili narodnim jezikom naj..ali smo ko žuti. Zaslugom HDZa , svojom glupošću i indolentnošću pružili smo priliku neprijateljima Hrvatske a komunisti to zasigurno jesu što su svojim potezima nebrojeno puta dokazali da nas konačno jednom za uvijek gurnu preko ruba i unište taj hrvatski san o vlastitoj državi. Pritom cilj opravdava sredstva i nije im uopće bitno na koji će to nači učiniti, zasad dobro guraju na svim kolosjecima , ekonomski uništavaju ono malo što HDZ nije opljačkao i uništio , klanjaju se robovlasnicima iz vjeća evrope i ispunjavaju im svaku željicu gurajući zemlju u zagrljaj liberalnog kapitalizma i masonske drobilice nacija namjenjujući nam sudbinu Grčke , Irske i ostalih već odavno uništenih evropskih zemalja.

Na političkom planu pak čine sve da uprljaju zemlju što više , obezvređuju domovinski rat i vraćaju Titovu komunističku ideologiju . Hrvatska je okupirana htjeli to mi ili ne , iz dana u dan sve je gore i pitanje je što nas to čeka na jesen. Fitilj na socijalnoj bačvi baruta veselo gori a crveni genijalci ju poljevaju benzinom. Ova vlada izdržati će do jeseni , to sigurno a poslije toga , vidjeti ćemo. Jedino što znaju je kresanje socijalnih, radničkih i svih drugih prava koja ovom narodu koliko toliko omogućuju preživljavanje. Pregovori sa sindikatima svode se na prijetnje „ako ne potpišete smanjiti ćemo plaće“ što je vrlo slično Pusićkinoj izjavi „ako ne glasate za ulazak u EU , nema mirovina“ , vrlo učinkovito. A i uvijek mogu krenuti sa represijom , uopće ne sumnjam da će Ostojić sa velikim zadovoljstvom poslati specijalce na premlaćivanje gladnog naroda.

Za sve to smo naravno sami krivi, nebrojeno puta ponovljena činjenica ali čini se još uvijek mnogima nejasna. Zato hvala HDZu i prvom predsjedniku na vladi „bratstva i jedinstva“ kojom je onemogućena svaka ideja lustracije i čišćenja truleži komunizma iz hrvatskog društva. Danas smo bolesni kao društvo i kao pojedinci. Gangrena korupcije, veleizdaje ,jugoslavenstva i pljačke zahvatila je cijelo društvo i nikakve kozmetičke akcije demokratskih izbora tu ne mogu pomoći.Potrebna je amputacija , oštri , precizni i naravno bolni rezovi bez kojih nema promjena na bolje , osim ako hoćemo ovo što imamo "kukuriku promjene" iz utopijskog plana 21. Danas je potpuno opravdana izreka po kojoj „mafija ima državu“ jer to je jednostavno upravo tako. Nitko od današnjih političara ili stranaka ne mogu, ne žele a i nisu sposobni izvući ovu zemlju iz dreka ,kad to shvatimo možda se nešto i promjeni ali ipak je za to još rano jer nismo dovoljno gladni, jer još nismo na dnu ali biti ćemo , sigurno. Što prije to bolje ,jer devedesetih smo na trulu zgradu stavili lijepu novu fasadu u koju smo ugradili krv, živote i zdravlje cijele jedne generacije umjesto da smo tu zgradu srušili do temelja i istjerali iz nje sve štakore i štetočine koji nam danas vladaju.

I napravili novu, jer sa ove fasada otpada i pokazuje se sva trulež Socijalističke Hrvatske a i trulež hrvatskog naroda kao nacije. Bog nam je dao najljepšu zemlju na svijetu ali na žalost ne i dovoljno pameti i srca da cijenimo tu ljepotu i čuvamo ju za sebe i buduće generacije. Ne ona nama ne treba , rasprodajemo ju , poklanjamo izdajemo kao da nam je teret. A nije potrebno puno, tek dvadesetak tisuća odlučnih ljudi, Hrvata, koji će reći DOSTA , kao što smo rekli i prije dvadesetak godina….vrijeme će pokazati ima li nas još…….

 

Popaj