Razglednica iz Kukuriku republike !!!!

Pin It

Alkemičari iz kukuriku koalicije svakodnevno se bave svojim poslom s jednom sitnom razlikom u odnosu na prave alkemičare koji su nastojali željezo pretvoriti u plemenite metale , naši kukurikavci se svesrdno trude život u Republici Hrvatskoj pretvoriti u nemoguću misiju što je sasvim u skladu sa njihovim stručnim znanjima i sposobnostima koje je ravno nuli kao i sa njihovim moralnim i političkim opredjeljenjima koje bi mogli definirati kao moralni kvadriplegičari komunističko-jugoslavenske orijentacije lopovskog tipa.

Najnoviji biser iz kukuriku kuhinje zbio se u Delnicama . Naime revni djelatnici jednog od mnogih Inspektorata koje mi plaćamo budući svojim radom ne doprinose u stvaranju nove vrijednosti već žive na proračunu kao i mnogi nepotrebni birokrati u vojsci od 350 tisuća ljudi u javnoj upravi, temeljem anonimne prijave posjetili su ženu , umirovljenicu koja je čuvala desetak mališana predškolskog uzrasta te ju prekršajno prijavili kao i majke navedene djece.

Ne znam jeli navedena radnja izvedena po naputku nekog od ministara facebook premijera ili su vrli inspektori pokazali začudnu inventivnost i kreaciju prilikom postupanja ali to je zoran primjer kako će to Plan 21 i njegovi tvorci riješiti probleme deficita u proračunu. Što je previše , previše je svakim danom svjedoci smo gafova koje pas sa maslom nebi pojeo čak i u slučaju da skapava od gladi , ali eto hrvatski narod ako tako nešto više uopće i postoji na ovim prostorima sve to guta bez riječi.

Nikoga od gospode u gradskoj upravi ne zanima činjenica da u Delnicama ne postoje kapaciteti u ustanovama za odgoj predškolske djece u koje bi zaposlene ( još uvijek ) majke mogle odvesti svoju djecu. Puno je važnije prekršajno ih prijaviti kao i umirovljenicu koja je bila saučesnik u tom „gnjusnom djelu organiziranog kriminala“. Ta ista umirovljenica vjerojatno ne može preživjeti od svoje vjerojatno „privilegirane“ mirovine od 1200 kuna , ako je slučajno majka branitelja onda je njena krivnja višestruko veća. Što je sljedeće , možda kad dijete ostavimo na čuvanje baki ili djedu doći će inspektori sa pancirkama i dugim cijevima i privesti ih zbog rušenja ustavnog poretka.

Toliko o socijalnoj politici hrvatskih socijaldemokrata , isto je možda i promjena u pronatalitetnoj politici hrvatske države koja je do sada bila barem na papiru afirmativna i reklamirana kao poticajna glede razmnožavanja Hrvata. Nova vlada nova politika , zasigurno su se Josipović, Zoki, Pusićka i ostatak antihrvatske kamarile koju zovemo vlast sjetili konačnog rješenja za problem Hrvata. Za početak im otežajmo odgoj djece pa ih neće ni rađati , malo po malo priroda će odumiranjem učiniti sama. Potrebno je naglasiti da se sve to dogodilo u gradu koji se ponosno kiti naslovom PRIJATELJ DJECE. Čije djece pitam se ,jer zasigurno nije prijatelj onih mališana koji su sa svojim majkama osvanuli u prostorijama gradske uprave . Nije za zgoreg napomenuti da im je rečeno da će ih u slučaju nedolaska privesti policija, naravno hrvatska policija kaja isto ćopka iz proračuna i očigledno nema nikakvog važnijeg posla od privođenja majki s djecom i umirovljenih gospođa.

Vjerojatno će za cijelu priču biti krive majke prije svega što su rodile djecu , a zatim biti će krive što su zaposlene jer ko je vidio rađati ako ne možeš biti uz djete. Za to će se pobrinuti PiPiVrh Čačić koji bi mogao srediti otkaze za dio majki tako da se mogu nesmetano posvetiti odgoju djece a ne baviti se udruživanjem za izvršenje kriminalnog djela , a onaj drugi dio će rješiti na način da pregazi petero-šestero djece kad dođe u Delnice osobno nadgledati rješavanje problema.

U situaciji kad je zemlja tako temeljito opljačkana, poduzeća uništena, korupcija cvjeta. U trenutku kad nam se kriminalci našetavaju od Remetinca do sudnica i skupa sa svojim debelim odvjetnicima cijeli pravosudni sistem , sve zakone i narod koji to sve plaća u konačnici izvrgavaju ruglu , inspektori, policija i ostale krpelji iz javne uprave prijavljuju majke i prijete im hapšenjem. Sanader na televiziji izjavljuje da će koncepciju obrane stvoriti nakon svjedočenja kolega iz HDZa sa kojima je uspješno provodio Javno-privatno partnerstvo na način da su javno pretvarali u svoje privatno , što u prevodu znači pričekat ću da vidim kako će oni lagati pa ću svoje laži prilagoditi situaciji. HDZ barem po optužnici mazne više od 80 miliona kuna a ako se pokaje mora vratiti 33. Zgodno , američki san na hrvatski način a narodu se pomalo smrkava od gladi.

Inače delničke majke su možda pokazale i način na koji se može iskoristiti birokrate po silnim uredima diljem hrvatske, naime na saslušanje u gradsku upravu dovele su i svoju djecu sa porukom „čuvajte ih onda vi kad nema vrtića a sve ostalo je kriminal“. Pitam se ako ovo nastavi tempom i smjerom u kojem ide u kojoj i kakvoj Hrvatskoj će živjeti delnički mališani i njihovi vršnjaci , o tome danas mi odlučujemo svojom šutnjom i indolentnošću prema svojoj sudbini…..

 

Popaj