Ubijen je još jedan heroj !!!!

Pin It

Umro je hrvatski general Đuro Brodarac . Svi umiremo ili ćemo umrijeti kad-tad ali pitanje je kako …Način na koji je umro general Brodarac nije primjeren heroju Domovinskog rata ,umro je u zatvoru kao kriminalac ,uhićen i izdan od strane države koju je stvarao.

Ako uzmemo u obzir njegovo zdravstveno stanje visok tlak, teški dijabetes i uvjete u kojima je bio posljednje dane života slobodno možemo reći da je ubijen. Boravak u maloj prostoriji ,uz još pet zatvorenika na temperaturi od preko četrdeset stupnjeva zasigurno nije blagotvorno djelovao na njegovo zdravlje i pitanje je što sada ?

Ako će biti po Kosorici, Josipoviću i Bajiću nije se dogodilo ništa sporno , dapače , ostvarili su ono što su htjeli , još jedan hrvatski branitelj je mrtav a to i je cilj, smanjiti broj tih prokletih branitelja na minimum ili još manje od toga. Pokret koji vlada hrvatskom, pokret pod zvjezdom petokrakom ,četničkom kokardom zaogrnut zastavom Europske unije svakodnevno ubire svoje žrtve. Đuri Brodarcu nikada nisu oprostili obranu Siska ,nikada mu nije zaboravljeno što je spriječio napredovanje bradatih spodoba prema Zagrebu kao što neće biti zaboravljeno nikome od nas.

Sve pretpostavke da ostvare svoj naum kriminalizacije domovinskog rata i svih branitelja su tu, sudovi za suđenje su oformljeni , dokaza ima na pretek je je Savo Štrbac i Veritas 15 godina lagao i falsificirao dokaze ,dostavljao ih Haagu a sada će po tim istim dokazima suditi u Hrvatskoj. Aboliranoj manjini oprošteno je baš sve , sva razaranja i ubijanja diljem Hrvatske , nema ratnih zločina jer je to bila samo oružana pobuna ugroženih srba , a oni kad su ugroženi kolju i pale i ne može im se to uzeti za zlo jer kako kaže Jovan Rašković srbi su lud narod. Za razliku od njih hrvati su genocidni zločinci i kad ih napadnu i kad se brane i kad umiru pod tenkovima u Vukovaru ili u logorima u Srbiji.

Koliko je truda uloženo da bi se ostvarilo sadašnje stanje u Republici Hrvatskoj, puno , kaže naš jugonostalgični muzikant predsjednik plod je to dugogodišnjeg rada. Mnogi hrvatski heroji su platili ili još plaćaju ,general Norac ,general Glavaš, general Gotovina ,general Markač ,general Korade, četiri tisuće branitelja koji su se ubili sami, nekoliko tisuća branitelja koje vuku po sudovima a to je samo početak. Veliko finale Josipovićevog dugogodišnjeg „rada“ tek dolazi , treba hrvatsku državu uništiti potpuno i jednom za svagda i koliko god života zbog toga treba uništiti nije važno jer ionako ti prokleti hrvati su zločinci već po rođenju.

Tko je sljedeći trofej naše „hrvatske“ vlasti u kojoj glavnu riječ imaju abolirani četnički zločinci ,sinovi komunističkih zločinaca i očajni jugoslavenski nacionalisti koji nam nikada neće oprostiti što su izgubili otadžbinu. Možda Tomislav Merčep, jer pravo je čudo da je još uvijek živ ,u zatvoru onako bolesan. Jedno je sigurno neće se zaustaviti dok i jedan hrvatski heroj i branitelj bude živ zdrav i na slobodi. Na nama je da to sve mirno gledamo kao do sada ili……….

Laka ti hrvatska zemlja generale…..

Popaj