Agresija EU na Republiku Hrvatsku

Pin It

Vjerujem kako smo svi pomalo izluđeni neviđenom medijskom kampanjom kojom nas maltretira naša vlada predvođena premijerkom Kosor, a sve to podržava i opozicija na čelu sa jugonacionalističkim klaviristom Josipovićem kojeg „smo“ na nesreću izabrali za predsjednika, ili su nam ga izabrali, svejedno.

Doista, čini se kako su uprli sve snage da ovaj narod uvjere u bajku o lagodnom životu u EU; i sad smo svakodnevno prisiljeni slušati o - velikim „uspjesima“ naše vlade na polju približavanja i ,nedajBože - ulaska u EU.

Mrvicu me čudi što pored svih tih silnih "uspjeha" naše vlade ovaj narod živi sve teže i teže, ali to je valjda direktan efekt približavanja toj integraciji; strah me i pomisliti što će biti kad joj se približimo još više. Sva koplja se trenutno lome na problemu te famozne, po našim političarima bajkovite integracije, i život hrvatskog Naroda se može svesti na parafraziranje Shakespeareovog Hamleta: „Ući ili ne ući - pitanje je sad ?“

O EU smo puno toga čuli od naših veleizdajnika na vlasti, ali ništa od toga mi se ne čini kao niti vjerodostojan, a kamoli istinit podatak; i prije bih tu cijelu kampanju mogao nazvati gomilom laži u još jednoj velikoj prevari hrvatskog naroda. Koliko je u stvari jasno običnom hrvatskom čovjeku što dobivamo a što gubimo ulaskom u EU?

Mislim kako mnogima nije jasno gotovo ništa, a najmanje ono što naši predobro plaćeni lažovi uporno prešućuju, a to je kako ulaskom u EU Republika Hrvatska prestaje postojati.

Ulaskom u tu integraciju, kao da nas povjest nije naučila ništa.

Jer i prije smo kao Radićeve guske u magli ulazili naglavačke u razne integracije, samo kako bi nam poslije trebala desetljeće da iz njih iziđemo; a ništa nas očito nije naučila niti činjenica kako smo te izlaske obilno plaćali krvlju, jer dragovoljno se i opet utapamo u populaciju EU.

I to sa udjelom - nešto manjim od jedan posto!?

Upravo takav ćemo, kao "Država" članica, udio imati i prilikom donošenja odluka vrlo važnim za naše živote. Imat ćemo dakle, nešto manje od jedan posto prava glasa kad se bude odlučivalo o tome kako ćemo živjeti, koliko i kako zarađivati za život, i slične "sitnice".

Drugim riječima - O SVEMU će odlučivati netko drugi, a mi ćemo biti svedeni na nivo indijanaca u rezervatu. Ili još i gore.

Uzmimo u obzir koje su to vodeće zemlje u EU, te kome ta unija donosi najviše koristi?

Svi znamo kako su perjanice unije Velika Britanija, Francuska i Njemačka, i po logici stvari - one od nje imaju i najviše koristi. Ujedno su te zemlje imale i odlučujući utjecaj na sastavljanje Lisabonskog sporazuma, koji ima zadaću glumiti Ustav te paradržavne tvorevine, a koji nisu ČAK NITI ratificirale mnoge članice EU?

Mi sigurno hoćemo, bez razmišljanja, i bez obzira što naša lopovska vlada nema, ili do nedavno nije imala čak niti prijevod "sporazuma" na hrvatskom jeziku. Iako, istinu govoreći, uzevši u obzir Kosoričino, ili recimo Pusićkino znanje engleskog - naši političari niti znaju kamo nas vode i što to potpisuju, niti ih je briga.

U EU i Lisabonskom sporazumu sublimirano je iskustvo i znanje Engleske i Francuske koje su stoljećima mukotrpno skupljali širom svijeta - orobljavajući i pljačkajući čitave narode i kulture u kolonijama, kršeći ljudska i sva druga prava gdje god su se pojavili; a sve pod krinkom "napretka" kojega donose svojom zapadnom kulturom.

Tu je također znanje i iskustvo Njemačke, kao i njene stoljetne težnje ka porobljavanju i vladanju drugim narodima. Uostalom, iz tih je razloga i pokrenula dva svjetska rata. Danas, upravo te zemlje, koje se nisu nimalo promijenile u odnosu na svoju povijest i ponašanje kroz nju - odlučuju o svemu što se događa u EU; te kroz tu integraciju provode ono što su prije provodili otvorenom otimačinom, pljačkom, i ratovanjem.

Eto, gospodo Hrvati, u tu i takvu Evropu nas vode naši mili veleizdajnici, kojima bi za to što rade - trebalo što prije suditi. Naša bjeloglava premijerka, a i predsjednik, (kad uhvate vremena u pauzi između posjeta srbiji ili republici joj šumskoj), ovaj narod, koji ih predobro plaća, bezočno lažu o prednostima i prosperitetu koji nas čeka kad oni svojim "teškim trudom" uspiju osigurati potpisivanje pristupnog ugovora.

Ma tko ih je uopće ovlastio za pregovaranje o ulasku u EU, a da prije toga narod na referendumu o tome nije rekao svoje mišljenje?!

Tko ih je to ovlastio da šest godina troše ne mali novac ovog naroda na razna usklađivanja sa EU, i tko će biti odgovoran ako narod na referendumu, koji mora biti raspisan na tu temu, kaže da ne želi u EU!?

Hoće li ta izdajničko-lopovska "gospoda" ovome narodu vratiti uludo utrošeni novac, hoće li preuzeti odgovornost za godine nazadovanja zemlje?!

Ma naravno da neće. Nije njih za to briga, jer mada su plaćeni za vođenje hrvatskih nacionalnih interesa, oni vode računa samo o svojim interesima, kao i interesima europskog krupnog kapitala; kojemu su u stanju prodati cijelu naciju zbog iskamčenih nekoliko eura i obećanom foteljom u nekakvom beznačajnom europskom odboru.

Svi koji misle kako nas u EU čeka med i mljeko, a tu prije svega mislim na lopovsku političku vrhušku ove zemlje, neka objasne hrvatskoj javnosti zašto mnoge članice unije kukaju, a neke već najavljuju istupanje iz iste?

Grčka, Portugal, Island, Irska... zemlje su pred totalnim kolapsom! Kako je to uopće moguće u EU, i zašto jednoj Norveškoj ne pada ni na kraj pameti ući u tu bajkovitu integraciju?

Kad bi za ulazak u uniju od Hrvatske bilo traženo povećanje poljoprivredne proizvodnje, ulaganje u nove tehnologije, podizanje kvalitete i standarda turističke ponude, ja bih prvi bio za to, međutim istina je potpuno drugačija ! - EU svojim članicama nameće priozvodne kvote, limite i ograničenja.

Toj i TAKVOJ EU dakle, nisu potrebne napredne i razvijene zemlje članice - iz jednostavnog razloga da na evropskom i svjetskom tržištu ne budu konkurencija upravo Engleskoj, Njemačkoj i Francuskoj! Pa tko normalan pomaže svojoj konkurenciji, igdje, ikada?

No, potrebne su im članice dovoljno glupe da se kao Grčka nekoliko godina bahate na umjetnom standardu, uzimajući pritom nepovoljne kredite od te iste unije i uvale se u dužničko ropstvo; ili članice kao mi - koje su u stanju sve svoje resurse, vode, šume, more, otoke i turizam dati njima, i još im za to svake godine plaćati 600 000 000 eura?!

Molim naše politikante - neka objasne hrvatskome narodu zašto neće biti na europskom tržištu rada desetak godina, zbog zabrane koju skrivaju kao zmija noge, ili zašto ćemo biti odjednom višak na svojim radnim mjestima kad nam europska "gospoda" na njih dovedu jeftinu radnu snagu iz Bugarske, Rumunjske, i svih ostalih zemalja sa oko 50 000 000 nezaposlenih koje ćemo MI MORATI zapošljavati?

E, onda ćemo se zbunjeno češkati po glavama i pitati se kako se to dogodilo?

Ova nesmiljena kampanja za takav ulazak u takvu EU, i pritisci prema hrvatskoj javnosti, kojega provode naši domaći izdajnici u sprezi sa europskim krupnim kapitalom - može se izjednačiti sa oružanom agresijom na Republiku Hrvatsku, jer rezultat je potpuno isti - potpun gubitak suvereniteta.

Jedina razlika leži u tome što nas pokušavaju toliko izmanipulirati i uvjeriti nas na dragovoljan pristanak ulaska u tu farsu!

Pretužno i prepodlo, čak i ako je i od ovih domaćih izdajnika, jer od europljana bi tako nešto, uzevši u obziru njihovu povjest, čovjek to još i očekivao.

Danas se uglavnom priča o važnosti izbora koji će se valjda održati krajem godine, ali za opstanak ove države i Hrvata kao naroda odsudni je trenutak referendum o ulasku u EU.

Uđemo li u EU - biti će potpuno svejedno tko je na vlasti, ili koja će stranka dobila izbore; jer ta vlada će biti marionetska, i neće moći donijeti niti jednu bitnu odluku.

Na tome referendumu krojimo svoju sudbinu i izjašnjavamo se kako želimo živjeti.

Kao europske sluge u svojoj kući, konobari i kurve za europsku "gospodu" - ili kao ponosan Narod u svojoj Državi.

Doista, sljedeći mjeseci pred Hrvatski narod donose Hamletovsku dilemu „biti ili ne biti'“, s bitnom razlikom - ovdje nije riječ o kazalištu, već o našim životima i budućnosti narednih generacija, a one nemaju reprize

 

Popaj