Sorry!!!?

Pin It

Proteklih dana hrvatski premijer je konačno uvjerio cijelu hrvatsku javnost a posebice nas primitivce , desničare , euroskeptike i sve ostale koji nisu komunistima dali glas na posljednjim izborima da su promjene itekako stigle u zemlju toliko izmučenu lažima , krađama i nesposobnošću svih vlada do sada.

Tako da ipak ispada da su svi jugo nostalgičari i pripadnici abolirane manjine koji su im dali glas bili itekako u pravu.

Naime zamjenik ministra prometa Vladimir Ferdelji drznuo se dati intervju u kojem nije iznosio stavove Zorana Milanovića i izražavao bezrezervnu potporu imaginarnom Planu 21 već je zamislite bezobrazluka čovjek rekao da vlada nema blage ideje što bi to počela sa ovom zemljom i problemima u njoj. O rješavanju tih problema da ne govorimo.

Naravno da je, kako je to i red dobio nogu iz ministarstva jer svi smo mi Zoki Milanović i moramo misliti i govoriti baš kao i on i nikako drugačije. Na pitanje novinara što misli o tome što će gospodin Ferdelji dobivati još šest ili dvanaest mjeseci plaću na teret poreznih obveznika ove zemlje premijer je rekao : „Sorry !“

E tu dolazimo do vjetra promjena koji je na krilima kukuriku koalicije konačno zapuhao ovim prostorima i utjelovio se u liku i djelu premijera Zokija Milanovića . Konačno smo dobili premijera koji je dovoljno čvrst političar i naravno pametan da se nakon lošeg poteza ispriča hrvatskom narodu koji ga plaća i to ne na nekom tamo zaostalom hrvatskom jeziku za koji ionako lingvistički stručnjaci iz redova kukuriku koalicije tvrde da je u stvari srpski neko na tečnom engleskom.

Time je svima nama jasno stavio do znanja koliko mu je stalo do mišljenja hrvatskog čovjeka i koji nivo konverzacije misli koristiti u obračanju javnosti. „Sorry!“ , kao da smo gomila retardiranih majmuna pa je dovoljno od njegove visosti premijera procjediti jednu besmislenu riječ i to na stranom jeziku , jer ionako mi nismo tu da ga nešto pitamo ili nedaj Bože prozivamo ga , on će nas voditi i vući zapanjujuće poteze a na nama je da to platimo,

Tako da možemo očekivati veći PDV , koji je naravno udar na standard ionako siromašne nacije , sorry, rasprodaju ostataka uništene ekonomije, sorry, još se nije ispričao za nelegalan referendum ali hoće sigurno , a kad nas kao naciju utopi u besmislu EU pametni i pristojni Zoki zasigurno će nam opet reći :“Sorry!“ A možda nam je čovjek osim toga htio poručiti da smo konačno dobili premijera po mjeri koji nas neće sramotiti kao Kosorica po svijetu svojim očajnim engleskim jer eto on valjda i sanja na engleskom, a mi svi ćemo sanjati njega i njegovu vladu još desetljećima nakon što ode.

Imajući u vidu stav premijera glede lojalnosti , za očekivati je da premijer pokrene postupak za smjenu predsjednika Josipovića koji je neoprezno u javnosti rekao da ne odobrava poteze vlade i misli kako lutaju bez jasne ideje. To u stvari i nebi bilo tako loše … a mogli bi Zokija izabrati i za predsjednika pa da bude kao njegov idol Josip Broz , alfa i omega i to doživotno ili bar dok mu ne odsjeku nogu. Pitam se misli li to premijer ponovo ozakoniti verbalni delikt i više nećemo smjeti ni pričati viceve o njemu jer će to biti šest mjeseci Golog otoka kojeg će zasigurno ponovo aktivirati i za šefa postaviti naravno smjenjenog predsjednika Josipovića ipak je to obiteljski posao…

Inače u regiji je sve u redu. Nakon što je srbijanski ministar unutrašnjih poslova Dačić upozorio vasceli srpski narod da se ne ponašaju kao Hrvati oni su ga zaista i poslušali i ponašali se kao srbi od glave do opanaka i u Novom Sadu sjekirama umalo umlatili hrvatske navijače rukometne reprezentacije. Od naših dužnosnika niti riječi , pa iskreno nismo ni očekivali da rade svoj posao naročito primjerice ministrica vanjskih poslova Vesna Pusić koja sigurno misli da su naši navijači dobili što su i zaslužili jer su išli provocirati mirni i pristojni srpski narod i širiti tenzije niskog intenziteta mašući im pred srpskim nosevima nekakvom šahovnicom.

Utakmicu smo nažalost izgubili ali ništa zato , izgubili smo i državu pa nikom ništa. A tim porazom smo zasigurmo pridonjeli pomirenju i stabilnosti u regionu. U iščekivanju novih poteza premijera i izjava na engleskom , odoh gledati Žikinu dinastiju na hrvatskoj televiziji, ljep pozdrav svim građankama i građanima Republike Građanije…..

 

Popaj