Veleizdajnici koje plaćamo !!!!

Pin It

Nikako ne bih sebe htio predstavljati kao nekakvog ekonomskog stručnjaka , ne daj bože, takvi nam godinama za masne pare kroje standard i on je gle čuda sve gori i gori. Svaka vlada koja dođe sistemom sjaše Kurta da uzjaše Murta iliti što bi naš narod rekao drugi prasci isto korito nije nam donijela ništa dobroga.

U kampanjama lažu i mažu o svojim konceptima , programima i planovima , kao ovi sadašnji nesposobni lopovi sa svojim Planom 21 , što god to bilo , još nitko živ to nije shvatio pa ni oni sami , vjerojatno je to 21 korak kako uhljebiti svoje nesposobne političarske guzice i upropastiti do kraja ovu zemlju i narod. A narod to i zaslužuje , ovce su ih dovele na vlast pa sad nek bleje dok ih šišaju i kolju.

U današnje vrijeme interneta zaista i nije potrebno biti tako visoko stručan kao naši prepametni Čačići , Linići i ostala bagra pa da shvatimo da u cijeloj priči nešto odavna smrdi i to jako.Od 2000te godine naovamo raznorazni stručnjaci izdajničko-lopovske provincijencije rasprodali su u ovoj zemlji gotovo sve što je iole vrijedilo i pritom su nas uvjerili da to čine za naše dobro , kao vrijednost tih poteza pokazati će se u budućnosti. Ha , i pokazuje se itekako.U rasprodane hrvatske banke narod ove zemlje uložio je u saniranje , dokapitalizaciju i sve ostale mućke gotovo 90 milijardi kuna da bi ih zatim tadašnji lopovi prodali strancima za nešto više od 4 milijarde kuna.

Ma , bravo , pa i kumice na placu veći su strućnjaci od tih naših vrlih ekonomista. Te iste banke iz godine u godinu neovisno o krizi iskazuju povećanje dobiti. Prošle godine iskazale su dobit od 4,7 milijardi kuna od čega na Zagrebačku i Privrednu banku otpada 63 posto dobiti. Dakle mogli bismo zaključiti da je u proteklih 10 godina dobit banaka iznosila 40 milijardi kuna. Kako to da su našim „stručnjacima „ te banke bile bezvrijedne da su ih jedva čekali prodati a strancima donose više nego ljepu zaradu.

Ne znam jesmo li mi glupi ili nešto drugo ali razvidno je da bi za taj „posao“ te tadašnje stručnjake trebalo bez ikakvog suđenja streljati zbog veleizdaje jer nikako drugačije nemogu nazvati takvo ponašanje naših idiotskih političara koji su time omogućili odljevanje kapitala iz Hrvatske zauvijek. Danas Milanovićevi kukurikavci neznaju što bi pa idu Račanovim stopama i najavljuju prodaju posljednje hrvatske banke i Croatia osiguranja. Da bi odmah bilo jasno brojke govore da je HPB prošle godine povećala dobit 72,6 posto i iznosi 87,7 miliona a Croatia osiguranje je povećala dobit 40 posto i iznosi 67,7 miliona.

E pa što je puno previše je Liniću , Milanoviću , Čačiću i ostala lopovska svito , dajte ovom narodu barem jedan smisleni razlog da prodajete i to vjerojatno za sitne pare firme koje su u rastu , osim ako je taj razlog to što ćete vi osobno imati od toga koristi. To što ćete time oštetiti Hrvatsku državu za vas je vrlo vjerojatno bonus jer to i jest suštinski dio vašeg plana 21. INA koju ste također prodali iskazuje dobit skoro dvije milijarde kuna i to vam nije trebalo. Nije mi nikako jasna ta vaša lopovska i izdajnička ekonomija ali da ste potpuno nesposobni za bilo kakav smisleni posao bilo je jasno i prije nego što ste zasjeli na vlast. Prodajete nam maglu i predlažete ukidanje praznika , Tjelova , Dana državnosti i dana antifašizma. Bilo bi smiješno da nije istinito , mada ovaj vaš antifašizam je odavna trebalo ukinuti jer ste upravo vi i vaši prethodnici crvene boje pod krinkom antifašizma nanjeli goleme štete hrvatskom narodu i nikad nisu odgovarali za to.

Eto vaš crveni projugoslavenski Josipović u Izraelu ponovo se ispričava u naše ime židovima , ma tko li ga je uopće ovlastio da nas za naše pare sramoti po svijetu. Osim što se ispričava srbima što nas nisu uspijeli pobiti, bosancima što smo im i više nego pomogli u ratu , sada se našao ispričavati i narodu koji je već desetljećima faktor nestabilnosti na Bliskom istoku i čini svakodnevno zločine prema Arapima. To mu nije bilo dovoljno nego se je još i pohvalio da je sin Titova partizana , propustio se pohvaliti da je taj izrod od njegova oca zagorčao život tisućama Hrvata koje je Titov zločinački režim zatvarao i mnoge ubio na Golom otoku gdje je njegov tatica bio upravitelj.

Baš se govno ima čime pohvaliti , a mi sve to samo gledamo i nikom ništa. Što čekamo ? Da nam djeca budu gladna , da dočekamo sudbinu Grčke od koje i nismo tako daleko a po ovima koji nas vode stići ćemo ju zasigurno. Zar smo mi Hrvati toliko jadan i kukavički narod da nemamo ponosa , da ne vidimo što nam se sprema. Zar ćemo uvijek reagirati prekasno kad je voda do grla. Postavite ta pitanja sebi vi koji se Hrvatima zovete a crvenim lopovima kao i onima svih drugih boja poručio bih nek se prisjete kako to izgleda kad taj glupi , tromi i tihi Hrvatski narod poludi.

 

Popaj