Kocka je bačena !!!

Pin It

Danas 15. travnja 2011. godine nakon sramnih presuda hrvatskim generalima od strane Haaškog tribunala valjda je i posljednjem hrvatskom naivcu jasno da nam rade o glavi. Ne samo generalima,ne samo braniteljima nego i svim Hrvatima.

Unatrag posljednjih 20 godina puno puta su nas šamarali,i kad nisu htjeli zaustaviti srpsku agresiju,i kad su nam uveli embargo na oružje da četnicima olakšaju posao ,usprkos njihovoj evropskoj "pomoći" uspjeli smo se obraniti i stvoriti državu i upravo to nam neće nikada oprostiti,prije svega srpska braća Englezi a onda svi drugi.

Danas smo svi proglašeni zločincima ,naše časne generale u Haagu sude po Jugoslavenskim zakonima a našu domovinu proglašavaju zločinačkim poduhvatom.E pa moram citirati prijatelja Tromblona "malo su se zajebali".Nije prvi put da neprijatelji Hrvatske zavarani šutnjom hrvatskog naroda pomisle kako su nas slomili i kako mogu raditi što god ih je volja .Danas su više nego pretjerali i svima nama učinili uslugu jer su svojom bahatošću probudili ponos Hrvatskog naroda ,ponos i čast koji su dvadeset godina uništavali razni Račani,Mesići ,Sanaderi ,Kosorice i ostala bagra kojoj je samo do vlastitih probitaka.

Hrvati moji narode moj ,sada je lopta na našoj strani i na nama je da odlučimo hoćemo li je ispucati van terena ili dati gol.Dobili smo smo šamarčinu i mi odlučujuemo hoćemo li uzvratiti i kako.Iskreno ću reći da se mene pita sutra bi granice bile zatvorene a lopovska stoka koja je dovela do ove katastrofe bila bi u zatvoru.I zbog krađe naroda ,i zbog veleizdaje.

Sutra na Trgu Bana Jelačića pokazujemo imamo li pravo na suverenost,na državu ,pokazujemo od kakvog su Hrvati materijala načinjeni.Pokažimo im onda svojim dolaskom na skup da jesmo Hrvati ,časan,pošten i hrabar narod i da ne prihvaćamo izdajničku politiku kakva se vodi posljednjih 15 godina,da ne prihvaćamo presude Haškog suda i da to mislimo krajnje ozbiljno.Nikakvo odlaganje do žalbenog postupka ne mjenja stvar,jer to će se otegnuti nekoliko godina a do tad će nas odavno uvući u neku novu Jugoslaviju. I samo da kažem braći po oružju da ovakve presude čekaju sve nas,poruka je vrlo jasna ,dva ratna generala,borca ,fajtera dobili su godine robije ,zapitajte se zašto i po čijem nalogu.

Sutra se vidimo u Zagrebu na Trgu,dolazimo ljuti ali mirno ,a biti će ono što mora biti ,ono što dragi Bog da.

Vidimo se na Trgu.

Popaj