Zadnji komentari

Keleminec poziva na prosvjed u Srbu

Pin It

Image result for dražen keleminec srb

Sutra u subotu marginalna Autohtona – Hrvatska stranka prava i marginalni predsjednik Dražen Keleminec odlaze u krvavi Srb gdje Srpsko narodno vijeće i Milorad Pupavac slave ubijanja i klanja nedužnog Hrvatskog naroda 1941. godine od strane četnika , a ne komunista.

Komunisti ili četnici , isto nam dođe jer su zločinci koji mrze Hrvatsku i Hrvatski narod.

Neki Hrvatski mediji štite četničku proslavu, klanje i ubijanje malodobne djece koja je bila kriva samo zato što su Hrvati, a Hrvati su Ustaše pa pod tim izgovorom su ubijali i klali 1941 i 1991. godine.

Mi smo za te medije šačica ekstremista !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SRAMITE SE IZRODI KOJI PIŠETE NA TAKAV NAČIN.

Pozivam  časne hrvatske medije da pišu istinu o Srbu !

Mi svoj put u Srb sami plaćamo , a Pupavac dobiva milijune kuna od HDZ-a. Milorad Pupavac svakoj osobi koja dođe na četničku proslavu plaća 200 kuna.

Na prosvjed ide 100 – tinjak onih kojima u srcu kuca Hrvatska , a banda komunističko- četnička neka bude spremna da će doći dan, kad će Hrvatski narod reći dosta, kad će Hrvatski narod zaustaviti komunističko- četničku propagandu u Hrvatskoj. 

Da, svi znaju istinu ali ne žele se zamjeriti ministru svih ministara, predsjedniku Vlade i Hrvatske Miloradu Pupavcu. 

Doći će dan kad će svi oni odgovarati pred Hrvatskim narodom, a laž neće postat istina. 

Šaljemo Vam video gdje četnik iz emigracije govori o četnicima iz Srba i Gračaca, a i kaže kako su im partizani ukrali praznik 27.07 ! PAMETNOM DOSTA !

Kad dođe naš dan taj četnički spomenik će biti sravnjen sa zemljom, a i ono umjetno brdo bit će uklonjeno , te ćemo vratiti KATOLIČKU KAPELICU I VRATITI KATOLIČKO GROBLJE KOJE JE TAMO BILO DO 1954. GODINE. 

„ LAŽ NIKAD NEĆE POSTATI ISTINA „ MILORADE PUPAVAC !

Bog i Hrvati !

Hrvatska Hrvatom !

AUTOHTONA – HRVATSKA STRANKA PRAVA

predsjednik, Dražen Keleminec