Zadnji komentari

Škoro zahvalio Mostu na podršci

Pin It

Od objave moje kandidature do danas izložen sam snažnim napadima političko-obavještajno-medijske družine. Unatoč tome, podršku mi je pružilo puno političkih stranaka i pojedinaca. Hvala Vam na tome

Nezavisni predsjednički kandidat Miroslav Škoro zahvalio se stranci Most nezavisnih lista jer je dala potporu njegovoj predsjedničkoj kandidaturi.

"Od objave moje kandidature do danas izložen sam snažnim napadima političko-obavještajno-medijske družine. Unatoč tome, podršku mi je pružilo puno političkih stranaka i pojedinaca. Hvala Vam na tome. Danas mi je podršku pružila i stranaka Most. Stranka koja je svojom pojavom razbila privid duopola na hrvatskoj političkoj sceni, stranaka koja se bori protiv korupcije, koja je transparentna, koja traži otvaranje arhiva... Stranka čiji su članovi, kada je trebalo, da bi sačuvali vlastiti obraz, izašli iz vladajuće koalicije. Hvala Vam Mostovci od srca na tome, zajedno ćemo do pobjede. Sad ili nikad!," poručio je Škoro čime je iskoristio slogan svoje kampanje.

direktno.hr