Zadnji komentari

Kaos u Čakovcu: Romi demolirali kafić i kladionicu u gradu, automobilom se zabijali u stolove na terasi!

Pin It

Ovo je prestrašno. Porazbijali su inventar lokala i s autom su se zabijali u stolove i stolice na terasi lokala kao i stakleni zid kladionice te jedan parkirani automobil koji je oštećen. Gledaš i ne vjeruješ da se to događa u Međimurju. Dokle više?

Kaotične fotografije stižu iz Međimurja! Naime, portal eMeđimurje danas je objavio članak o nemilom događaju koji se u petak u večernjim satima dogodio u čakovečkoj Ulici Tome Masaryka.

Svjedoci ovog događaja javili su da je skupina mlađih muškaraca demolirala kafić i susjednu kladionicu. Prvo je u kafiću izbila tučnjava, a flaše, stolice, šalice, čaše, letjele su na sve strane.

“Ovo je prestrašno. Porazbijali su inventar lokala i s autom su se zabijali u stolove i stolice na terasi lokala kao i stakleni zid kladionice te jedan parkirani automobil koji je oštećen. Gledaš i ne vjeruješ da se to događa u Međimurju. Dokle više?”, pita se jedan od čitatelja eMeđimurja.

U policiji su pak potvrdili da su zaprimili prijavu o događaju. “Više je osoba privedeno na kriminalističko istraživanje. Nakon što ono završi bit će poznato više informacija”, kažu u policiji. Neslužbeno pak se doznaje da se radi o pripadnicima romske nacionalnosti i da ovo nije bio prvi slučaj nasilničkog ponašanja.