Zadnji komentari

Urnebes u Bujici! Voditelj se narugao Plenkoviću zbog poziva Vučiću i poručio ‘deci crvene buržoazije': “RATATATIRA, DRUGARI!“

Pin It

Povodom pozivnice koju su europski pučani poslali Aleksandru Vučiću, koji bi u dane komemoriranja žrtvi Vukovara, između 19. i 21. studenog ove godine, trebao posjetiti Zagreb i sastati se s ostalim europskim liderima iz redova EPP-a, urednik i voditelj Bujice Velimir Bujanec narugao se trenutačnom šefu HDZ-a i Vučićevom domaćinu Andreju Plenkoviću.

Najprije je rekao da je posve svejedno jesu li Vučića pozvali čelnici EPP-a ili Plenković, ali i to hoće li dan nakon 28. obljetnice okupacije Vukovara, srbijanski predsjednik doći u Hrvatski sabor ili Arenu Zagreb. “Nije go... nego se pas pos..” pojasnio je voditelj Bujice.

Na Z1 televiziji objavio je video s glazbenom podlogom 'Branka Kockice' i naslovio ga: “U svetu postoji jedno carstvo, u njemu caruje drugarstvo...“ U zabavnom videu moglo se vidjeti i Pupovca, ali i Plenkovića te Kolindu kako se druže s Vučićem... Nakon emitiranja priloga, voditelj se, uz ispriku, ciljanoj skupini obratio na ekavici: “Draga deco crvene buržoazije! Zvali su nas iz Beograda da vaše radove, crteže i pisma uporno šaljete na Takovsku 10. A vi to treba da šaljete na Trg žrtava fašizma 4 i Iblerov trg 9 u Zagreb, jer je sve to i onako isto i ide u istu kesu. Sigurno će završit kod vaših drugara, a vi ćete da budete nagrađeni!”

Show je završio pozdravom “Ratatatira, drugari!“