Zadnji komentari

Most podržao Škoru: ‘Jedini remeti planove dvije političke partije’

Pin It

Miroslav Škoro je taj koji remeti planove vladajućih elita koje očajnički žele zadržati postojeće stanje. Zato ih baš on jedini može ugroziti i ima ozbiljne šanse za pobjedu. On neće obnašati predsjedničku funkciju s figom u džepu, gledajući jednim okom na interese svoje političke partije

“Miroslav Škoro je nestranački kandidat kojemu nisu na prvom mjestu interesi političkih partija nego interesi naroda. Škoro se bavi i otvoreno progovara o konkretnim problemima naroda i onim što se zaista tiče građana. On je čovjek koji poznaje gospodarstvo i razumije da je to jedan “od glavnih problema zbog kojeg ljudi iseljavaju, razumije i probleme Slavonije i hrvatskog sela, te poljoprivrednika, a jasno i nedvosmisleno progovara i o pravu na referendum, potrebi izmjene izbornog zakona, ali i problemu migranata. On je odmjeren kandidat koji čvrsto stoji na zemlji i kao takav ulijeva povjerenje”, rekao je Petrov.

“Miroslav Škoro je taj koji remeti planove vladajućih elita koje očajnički žele zadržati postojeće stanje. Zato ih baš on jedini može ugroziti i ima ozbiljne šanse za pobjedu. On neće obnašati predsjedničku funkciju s figom u džepu, gledajući jednim okom na interese svoje političke partije”, rekao je Grmoja.

Izvor: narod.hr